Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Andělé Bozi Bohyně

-40%
Andělé Bozi Bohyně - Toni Carmine Salerno

Andělé Bozi Bohyně


Toni Carmine Salerno


Skladem v eshopu (1 ks)

269,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Andělské vykládací karty Andělé, bozi a bohyně vás budou provázet každým dnem a pomohou vám objasnit problematické oblasti vašeho života. Abyste se dozvěděli, jaká poselství vám dnes přinášejí vaši andělé a duchovní průvodci, stačí pomyslet na danou záležitost či otázku a vytáhnout si z balíčku jednu nebo více karet. Nechť se těchto 45 překrásně ilustrovaných karet s doprovodnou knihou stanou vašimi nerozlučnými společníky.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.11.2016 - Renata
 Co na této sadě karet zaujme jako první? Řekla bych, že zbytečně skromná obálka, protože karty uvnitř učarují každému, kdo rád vezme do ruky pastelky, kreslí, tvoří a miluje syté barvy. Pastelková, kreslená, hezká, roztomilá sada karet. Když se podíváte na celkem jednoduchou obálku těchto kartiček, tak zdaleka bohužel nevystihují tu krásu, kterou potom najdete uvnitř. Takže až budete vybírat svoje inspirační karty v obchodě, tak si je nechte buď rozdělat, nebo si prostudujte miniaturních pár kartiček na zadní straně krabičky.

Náboj

-24%
Náboj - Brendon Burchard

Náboj


Brendon Burchard


Skladem u dodavatele

329,- Kč  247,- Kč

Anotace:
Už dlouho tu nebyla kniha o osobním rozvoji, která by přinesla něco úplně nového. Čekání je u konce. Kniha Náboj konfrontuje naše vlastní představy o tom, co nás jako lidi pohání vpřed, a po jejím přečtení najdete nový vnitřní náboj, silnější, než jste si kdy dokázali představit. <br><br> V knize Náboj Brendon Burchard ukazuje, že jediným způsobem, jak významně zvýšit kvalitu našeho života, je aktivovat deset lidských pohonných sil. Tyto pohonné síly jsou naše touhy po aktivnějším řízení, změně, výzvách, tvůrčím vyjádření a vědomí. Formují všechno, co si v životě myslíme, cítíme a co děláme, takže jejich pochopení a ovládnutí je pro náš úspěch a štěstí zásadní. Strategické opakované aktivování těchto pohonných sil je nejrychlejší cesta k plně nabitému životu. <br> Ovládnutí našich pohonných sil není snadné. Proto Brendon vymyslel to, čemu říká "aktivátory" lidského prožívání - tedy sérii účinných, ale jednoduchých opatření, díky nimž můžete radikálně zvýšit hladinu energie, zájmu a naplnění ve všech oblastech vašeho života. <br><br> To, co Brendon v knize Náboj odhaluje, vás překvapí a zaujme. Věděli jste, že většina způsobů, jakými se snažíme vyhovět našim přáním a touhám, je ve skutečnosti kontraproduktivní? Ačkoliv máme hlubokou touhu po změně, příliš často v životě nedokážeme učinit takovou změnu, abychom cítili více živosti a smyslu. Brendon nám pomáhá tyto chyby překonat a objasňuje způsob, jak strategicky a inteligentně aktivovat deset lidských pohonných sil, abychom dosáhli jedné věci, kterou všichni chceme: ŽIVOTNÍ NÁBOJ!

Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.11.2016 - Renata
 V každé z nás je způsob, řekla bych až mechanický způsob, jak aktivovat svůj mozek a rozpálit ho tak, že vám začne nikoliv překážet na vaší cestě životem, ale ukáže vám cesty takové, o jakých jste snili – nebo dokonce vůbec nesnili. Není to ezoterika, není to nic duchovního, je to obyčejná neurologie a psychologie. Autor skvěle, jasně a bez zbytečných slov okolo dává návod, a především otázky, které jsou přímo na tělo a JO, tuhle knihu rozhodně otevřete několikrát! A nabije vás!

S koněm mezi světy

-19%
S koněm mezi světy - Linda Kohanov

S koněm mezi světy


Linda Kohanov


Skladem u dodavatele

279,- Kč  224,- Kč

Anotace:

"Koně," tvrdí Linda Kohanov, "představují ztělesněnou spiritualitu, takovou, která je jak zcela přítomná v tomto světě, tak i hluboce spojená s božským původem duše." Linda Kohanov odhaluje, jak nás koně podporují a vedou k nečekanému uvědomování a pochopení strachu, intuice, vědomí, síly a především autenticity. Kniha S koněm mezi světy je pokračováním Lindina průlomového díla Tao koně. Je plná příběhů o léčení s pomocí koní a poctivě popisuje i proces, který se za vším skrývá. Tyto příběhy dokazují nepopiratelná spojení, jež lidé i koně po celém světě stále častěji objevují.


"My všichni se pohybujeme mezi dvěma světy, přesunujeme se, leckdy neohrabaně, mezi svobodou a připoutaností, duchem a přírodou, myslí a srdcem. Přesto věřím, že jednoho dne, pokud se najde více lidí ochotných přijímat rady od svých čtyřnohých přátel, lidské vědomí tyto paradoxy pojme a rozšíří se za jejich hranice. Pak už nebude existovat žádné rozdělení."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.11.2016 - Renata
 Možná to, co se jen těžko chápe z různých knih, dobře a jasně pochopíte po boku koně. Jakoby v něm byla skryta celá moudrost lidského, ale i koňského života a bytí. Ne nadarmo je kůň ceněné a mystické zvíře, tu hloubku a duchovnost v něm vidí a cítí celé generace. Vlastně se není čemu divit, že tu dnes je kniha Lindy Kohanov o tom, jak právě toto využít pro terapii. Jak tak vyléčit lidi, ale zpětně, i koně. Jak zůstat s bolestí druhého a přitom neubližovat sobě či člověku, kterého miluje.

Neuvěřitelný návrat

-20%
Neuvěřitelný návrat - Josef Hlinomaz

Neuvěřitelný návrat


Josef Hlinomaz


Skladem u dodavatele

150,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Drobný, leč navýsost originální text, a to nejen srovnáním atmosféry New Yorku šedesátých let a meziválečné Příbrami, ale i svou jedinečnou a neodolatelnou humornou formou, pochází z časopisu Plamen, z ročníku 1966. Tato cestopisná perla z pera nezapomenutelného herce a malíře, „něžného šašoura“ Josefa Hlinomaze (1914–1978), by neměla chybět v kapse žádného poutníka, který se chce podívat do New Yorku, potažmo vidět svět svébytnýma a neunavenýma očima. Dárkovou knížečku doplňují newyorské fotografie Michala Huvara. Vyšlo coby připomínka uplynutí čtvrtstoletí od nečekané smrti autora.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.10.2016 - Vendelín
Dokonalé poetické minidílo z pera Mistra. Zhltneš za 20 minut, po duši pohladí, rozveselí. Velmi neobvyklá kniha.

Poslední naděje civilizace

Poslední naděje civilizace - Benjamin Kuras

Poslední naděje civilizace


Benjamin Kuras


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  234,- Kč

Anotace:

Kniha Poslední naděje civilizace navazuje na bestseller Jak zabit civilizaci. Dokumentuje dobu od přelomových událostí historické imigrační vlny léta 2015 a nabízí hlubší vhled do příčin a kořenů sebevražedné mánie západní civilizace. Vydává tak zoufalý výkřik k probuzeni z iluzí a sebeklamů růžovými brýlemi vnímané reality a vykresluje skutečný obraz vystupující z mlhy ideologické zaslepenosti. V podrobně dokumentovaných událostech popisuje šíři kolonizace a hloubku islamizace západní Evropy, prudké tempo islamizace Ameriky za Obamova prezidentství, kolaps Blízkého východu a jeho pád do brutálního chaosu a ničím nezastavovaný růst síly a agresivity spojený se sofistikovanou strategií radikálního islámu. Ukazuje, jak a proč prohlubující se psychické poruchy západních elit vhánějí celou civilizaci do propasti, a přibližuje poslední naděje na záchranu Evropy před kulturním a civilizačním zánikem. Vkládá je především do střední Evropy jako poslední dosud nekolonizované a multikulturní politickou korektností neomámené evropské části, jejímž osudovým posláním je vyrůst ze své domnělé malosti a uchovat zdravý rozum, tak jako kdysi Západ zachránil zdravý rozum a civilizovaný život jí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.10.2016 - Renata
 Je dokument o současném stavu s nastíněnými možnostmi do budoucna. Nedá se k této knize nic dalšího říct. Je přesná, jasná, obsahuje informace, které nám hlavní média u nás neukáží. Autor vychází ze zahraničních zdrojů, z historických faktů a dosazuje je do souvislostí, o kterých se často z důvodů nevyvolání paniky mezi obyvatelstvem nemluví. Nebo islámská práva v ústavě jsou normální? Je opravdu hodně věcí, které vás mohou překvapit, vyděsit, ale… stejně tak tu je naděje, kterou si přeju s autorem sdílet… naděje, že Evropa zůstane svá. Každý národ zůstane svůj….

Sex jako cesta k Bohu

-21%
Sex jako cesta k Bohu - David Deida

Sex jako cesta k Bohu


David Deida


Skladem v eshopu (1 ks)

329,- Kč  257,- Kč

Anotace:

Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize "Sex jako cesta k Bohu" posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já. Vnímali jste sex dosud jenom jako fyzický akt? Pak vězte, že může být uměním, modlitbou a splynutím s nekonečnou láskou - nahou, neohroženou, syrovou a naprosto otevřenou.


"Při sexu si dejte pozor, aby se vaše pozornost nezúžila na příliš dlouhou dobu. Je snadné soustředit se na vztyčenou bradavku, šťavnatý polibek nebo rozvášněné genitálie. Je snadné omezit vědomí na to, čemu věnujeme pozornost. Jenomže vědomí, které je vaší nejhlubší pravdou, představuje mnohem víc. Lahodnost sexu vás nemusí rozptylovat od hloubky vašeho bytí, ale může pro vás být bránou k tomu, abyste ho cítili hlouběji. Sex vám může uvolnit bloky energie v těle a emocích a osvobodit vaši pozornost od světských záležitostí, abyste mohli cítit, co je skutečné a hluboce pravdivé - skrznaskrz. Blaženost, potěšení, rty a přirážení jsou dobré. Jsou to ale jenom prchavé okamžiky, které mizí stejně, jako zmizel veškerý váš dosavadní sex. Když jste v sexu právě v nejlepším, snažte se rozeznat, co je trvale pravdivé, co je vždycky hloubkou tohoto okamžiku. Milujete se prostřednictvím svých těl, nikoli svá těla: ta jsou pouze prostředky, skrze něž cítíte a vyjadřujete svoji nejhlubší pravdu, svoji nespoutanou otevřenost, božskou přirozenost, lásku, jíž ve skutečnosti jste."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2016 - Renata
 Jak to tam autor popisuje? Pro některé lidi je sex poměrně spolehlivým způsobem, jak si ulevit od stresu, zamručet v rozkoši a unaveně usnout, pro jiné je to příslib lásky partnera, rituál jistot a důvěrné útulnosti. Jestli budete u této knihy kromě jejího obsahu něco opravdově obdivovat, tak je to úžasná hra se slovy, s představivostí, kterou je David Deida snad už proslulý. A tak jsem si libovala, neb autor zdá se nezklamal a opět pokračuje v linii svého úžasného umění popsat lásku takovou, jaká je, jaká by měla být. Za mě – úžasná kniha, navazující na všechny jeho předchozí. Kvalitní, zase s jiným úhlem pohledu a i když mnohé v ní už pravidelný Deidův čtenář zná, opakování je tady matkou moudrosti.

Rok vědomého života

-19%
Rok vědomého života - Gay Hendricks

Rok vědomého života


Gay Hendricks


Skladem u dodavatele

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:
Kdo jsem? Kam směřuji? Jak chci žít svůj život? Jaké je moje nejvyšší poslání a jak ho každý den naplňovat?<br><br> ědomí je možné měnit rychle a radikálně, s radostným vzrušením. K duchovnímu růstu dochází hlubokým přijetím skutečnosti. Transcendentní zkušenost je spíše otevřené uznání určitých lidských skutečností, jako jsou emoce, sexualita a konflikt, než jejich ignorování či popírání. Na cestě vědomého života se dostáváme do hlubších rovin sebe samých. Základem vědomého života je naprostá upřímnost vůči sobě i druhým. Poznat své vlastní srdce a být pro ostatní jasně čitelní. Převzít plnou odpovědnost za svůj život. A přispívat svým tvůrčím darem společenství, ve kterém žijeme.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2016 - Renata
 Učebnice? Jednoznačně! Není nic, co by se dalo této knize vytknout, snad jen, že by si zasloužila snad desetileté pokračování, protože témata lze rozvíjet, košatit… Autor se snažil možná shrnout svou tvorbu, své učení, do 365 moudrostí, návodů, témat k rozvíjení. K práci sami na sobě. Mám z ní krásný pocit a pohladila mě na duši. Těším se na 1. ledna, kdy ji zase otevřu a začnu pěkně popořádku, den po dni…. Vzhledem k ceně knihy si myslím, že to je za málo peněz muzika na celý rok!

Pozor, Sůl! - Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat

Anotace:

Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Tato kniha je určena lidem, kteří - se chtějí začít vážně starat o to, kolik soli resp. sodíku ve své každodenní stravě snědí - mají z jakéhokoli důvodu, zejména zdravotního, potřebu se odsolit - hledají změnu a jídelníček, který by je přivedl na optimální denní spotřebu soli


Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny.


Ocení ji proto zejména


- matky s dětmi
- pacienti s vysokým krevním tlakem, s oběhovými a imunitními problémy
- lidé v aktivním věku trpící poškozením kloubů nebo se sklonem k nadváze
- diabetici a ekzematici
- senioři
- lidé s trávicími, močovými a očními problémy, zejména šedým zákalem



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.9.2016 - Renata
 V knize Pozor sůl! se dozvíte mimo jiné i to, že opravdu nejsme žádným způsobem od přírody vybaveni ke konzumaci soli! A víme to? Já to třeba vůbec nevěděla, myslela jsem si, že sůl můžeme normálně jíst, protože to tak je. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být jinak. V logických souvislostech autoři pomalu, ale jasně a stručně mění nastavení ve vašem mozku a na konci četby možná budete jako já přesvědčeni o tom, že sůl ze svého jídelníčku minimálně ve velké míře vyřadíte.

Bojiště v Normandii - Den D a bitva o předmostí

-12%
Bojiště v Normandii - Den D a bitva o předmostí - Leo Marriott; Simon Forty
Anotace:

Kniha v původním vydání se setkala u čtenářů s mimořádným úspěchem. Není divu, její klady jsou patrné na první pohled. Jsou to především unikátní dobové fotografie a k nim často paralelně přiřazené fotografie soudobé, umožňující vzájemné porovnání vzhledu klíčových míst, kde se odehrávalo dějství Dne D v červnu 1944. Moderní fotografie jsou velice kvalitní, jejich autorem je zkušený pilot a fotograf - a jeden z autorů této knihy. Senzaci dále představují dobové plány, bojová schémata a precizně vypracované mapy, které čtenářům dovolují promítnout si jednotlivé fáze nelítostných bitev v Normandii do nejmenšího detailu. Velice přitažlivé na publikaci je i přehledné rozřazení textu do 10 tematicky ucelených kapitol, které spolu s fotografiemi tvoří důmyslně sestavený celek, který sugestivně navozuje atmosféru bojů. Za pozornost i doklad profesionálního přístupu autorů ke knize určitě stojí třeba i hezká hříčka, jakou je paginace na sudých stranách, k níž bylo použito současné značení trasy Voie de la Liberte, po níž v severní Francii postupovala Pattonova 3. americká armáda a která byla vytyčena na její památku v roce 1947.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.9.2016 - Ivan
 Bojiště v Normandii jsem si projel na motorce, kniha byla krásným návratem.

Miluj svůj život - Kalendář 2017

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu myšlenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář poprvé doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové. Rozběhněte se divoce a svobodně, poskakujte a dovádějte a smějte se u toho!


A když vás někdo uvidí, no tak co? Jste přece svobodní!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.9.2016 - Re
Používám tyhle kalendáře už několikerým rokem a z praktické stránky jsem s nimi tak spokojena, že jsem se po jednom roku listovacího kalendáře (což mě přivádělo k šílenství) vrátila zase k tomuto nástěnnému, praktickému a přehlednému a přesto s dostatečným množství místa pro denní zápisky a úkoly. Letos mne nakladatelství překvapilo, že změnilo ilustrátorku a to dokonce za českou. Z Lucie Ernestové jsem nadšená, protože udělala překrásný, milý, něžný, holčičí, ale i obecně vkusný a zdobný kalendář. Tohle bude zdobit, kam přijde.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap