Nabídky knih

Recenzované knihy

Tarot snů

-19%
Tarot snů - Ciro Marchetti; Lee Bursten

Tarot snů


Ciro Marchetti; Lee Bursten


Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  470,- Kč

Anotace:

Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé příznivce tarotu. Kromě sebepoznání můžete s jeho pomocí radit druhým, pomáhat jim v jejich vlastním sebepoznávání a manifestaci jejich přání. Významy jednotlivých karet jsou zde vystiženy nanejvýš osobním, až elektrizujícím způsobem.V knize najdete: cenné informace o systémech esoterických symbolů, podrobnou interpretaci jednotlivých karet, návod, jak s Tarotem snů pracovat, souvislosti s astrologií, hebrejskou abecedou a stromem života i mnoho dalších informací.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

15.5.2016 - Renata
 Výborné karty, které skvěle oslovují intuici. Dokonce bych řekla, že pokud si myslíte, že žádnou intuici nemáte, mrkněte se do nich. Vezměte si nějakou kartu do ruky a rázem budete vědět, že intuici také máte. Že svět tarotu je vlastně jednoduchý tím, že mluví srdcem a dává smysl. Dává logiku. Jsem ráda, že toto dílo vychází podruhé a jsem si jista, že ho čeká i třetí a čtvrté a padesáté vydání. Klasika až za hrob!

Andělé drahých kamenů

-19%
Andělé drahých kamenů - Margaret Ann Lembo

Andělé drahých kamenů


Margaret Ann Lembo


Skladem u dodavatele

329,- Kč  264,- Kč

Anotace:

Drahé kameny jsou mocným nástrojem, který můžete použít na cestě za sebepoznáním. Promlouvají k nám prostřednictvím barev a tvarů a předávají svá poselství, která dokážou mnoha způsoby motivovat, inspirovat i uzdravovat.


Balíček vykládacích karet od Margaret Ann Lembo vás seznámí se 44 drahými kameny. Ke každému z nich náleží strážný anděl, který přináší důležitá poselství, jež vám pomohou dosáhnout štěstí a probudit vnitřní moudrost.
Každá karta v balíčku představí jeden z drahých kamenů a výklad určité životní situace. Na druhé straně karty je pak andělská afirmace, která vám dodá sílu proměnit svůj život k lepšímu. Budete-li se k těmto kartám pravidelně obracet o radu, přivoláte k sobě moudrost a ochranu drahých kamenů a strážných andělů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

15.5.2016 - Renata
 Měla jsem dojem, že tyto karty umí vniknout až do vnitřku lidské duše. Do nejtajnějších zákoutích. A velice mě těší, že jsem si s nimi sedla, protože jsem se jich nejprve trochu bála. Andělé a kameny? Jde to vůbec k sobě? Jde to víc, než jsem si myslela. Energie se proplétají a jejich rady jsou hlubší, než si v první chvíli můžete uvědomit. Moc ráda je používám jako doplněk ke klasickému tarotovému výkladu. Bála jsem se spojení těžkých kamenů a lehkých andělů. A dílo Margaret Ann Lembové mne velmi příjemně v praxi překvapilo. Setkalo se s příjemnými reakcemi a s tím, že „sedí“. Najednou jsem se i tak nějak dobře vyznala ve významech a samo mi naskakovalo mezi řádky, co chce která karta říct. Naprosto medově, něžně, táhle a hebce autorka dokázala vytvořit krásné texty, které jsou přímo na míru každému kameni. A životní situaci. Jsou to malé afirmace, malá upozornění do života, která mají takovou barvu, že si buďte jisti, že vám pokaždé sednou. Vždyť vlastně kameny i andělé mají podobnou, jemnou, pečující energii.

ROBINSON CRUSOE

Anotace:
Som Robinson Crusoe, námorník, ktorý stroskotal na pustom ostrove a čaká tam na záchranu. Než pripláva loď, ktorá ma vyslobodí, porozprávam ti o svojich dobrodružstvách a zážitkoch.

Príbeh o najslávnejšom stroskotancovi je prerozprávaný tak, aby mu s pomocou krásnych ilustrácií porozumeli aj malé deti.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.5.2016 - Jana
 Velice hezky a přijatelně pro děti ve věku cca 7-8 let převyprávěný příběh trosečníka. Každá kapitola má jen dvě strany, spousta hezkých obrázků. Poutavé čtení pro nižší věkovou kategorii školáků.

Röhrig Tarot

-18%
Röhrig Tarot - Carl W. Röhrig

Röhrig Tarot


Carl W. Röhrig


Skladem v eshopu (1 ks)

499,- Kč  405,- Kč

Anotace:

Známý německý umělec Carl-W. Röhrig na těchto jedinečných Tarotových kartách vytvořil fascinující kosmos magicko-mystických obrazů, syntézu minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Jeho transcendentální nazírání umocňuje sílu podmanivých karet, které vás zavedou do světa inspirace a představivosti, kde vám nabídnou radu při řešení problémů či vedení na cestě životem. Podrobná příručka Francescy Marzano-Fritz nabízí praktický výklad jednotlivých karet.

Nové vydání, nová krabička.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.5.2016 - Renata
 Musím říci, že jsou to karty, kterými si ráda střihnu výklady sobě i jiným. A jde to jimi jako po másle, tak řízné a pevné karty se jen tak nevidí. Navíc mnohé významy autor pojal možná trochu jinak, vzal je hlouběji a jiné zase vzdušněji. Někdy jsem měla dojem, že působí vjemy, jaké máte při horečce. Zmatené, hluboké a velmi zasahující. Jindy zase mluvily jako diář, kniha, encyklopedie – jasně, přesně, s neoddiskutovatelnými informacemi. Pefektní!

Život naživo - Jak překonat strach a nepřízeň osudu

-10%
Život naživo - Jak překonat strach a nepřízeň osudu - Vladimír Kafka

Život naživo - Jak překonat strach a nepřízeň osudu


Vladimír Kafka


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  267,- Kč

Anotace:

Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe a povýšili nemoc na dar k rozšíření vlastního smyslu života a vědomí i k prospěchu druhých. Autor otevřeně poukazuje na úskalí a náročnost této cesty, i na neúspěchy, kterým se někdy nelze vyhnout. Přidává vlastní zkušenosti i pochopení smyslu prožitého a ukazuje, jak je možné nemoc, která je signálem k probuzení, odvolat a použít pro život. Demonstruje to na příkladu 1 + 1 = 1, který sjednocuje dva protikladné principy uvnitř nás do zrození třetího principu - kosmického dítěte neboli duchovního středu. "Život miluji a vím, že neviditelný svět, který nazýváme smrtí, jsme ve skutečnosti my osobně ve strachu před životem. Obdivuhodných obratů zpět do života při dotyku smrti přibývá. Nikoli z nevysvětlitelně tajemných nebo magických důvodů, ale z jasného úmyslu projevit život."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.4.2016 - Renata
 Jak rozeznat to, co v životě můžeme ovlivnit a jak to, co v životě máme nechat běžet svému osudu? Čemu překážíme a čemu ne? Asi to byly informace, které jsem podvědomě vysávala z této krásné žluté knihy psané tak úžasným a čtivým, milý, přátelským stylem, že kniha neskončila v knihovně, ale pěkně znovu od začátku se jí probírám, sem tam něco přečtu a hledám další významy mezi řádky.

Ozdravení těla i ducha - Rady a recepty

Ozdravení těla i ducha - Rady a recepty - Josef Schrötter

Ozdravení těla i ducha - Rady a recepty


Josef Schrötter


Skladem u dodavatele

249,- Kč  225,- Kč

Anotace:

Lidé si zvykli na to, že se v případě zdravotních potíží pokoušejí léčit svoje fyzické tělo. Člověk ovšem má také mysl a duši a jedno přitom ovlivňuje druhé. Proto je zdraví otázkou rovnováhy mezi tělem, myslí a duší. Nespokojenost, nenávist nebo závist je zatěžují a vytvářejí podhoubí pro vážné zdravotní problémy. V těle se potom nahromadí nejrůznější negativní energie, které mění elektrochemické pochody v těle. Místo zásaditých procesů tak vznikají kyselinotvorné, a ty po čase začnou poškozovat náš organismus.

Tato kniha pomůže k tomu, aby se dokázaly prakticky srovnat všechny naše energetické úrovně. Autor v ní jednoduchým způsobem předkládá návody a recepty pro ozdravení a obrací pozornost k prostředkům, které máme doslova na dosah ruky, jsou účinné a každému běžně dostupné. Kromě jiného přibližuje pravidla energetického vyrovnání organismu, nebo co prozradí diagnóza podle dechu. Podrobně popisuje ozdravení pomocí stravy a řady méně známých terapií, například vlastními vibracemi, jógou prstů i praktickým využitím orgonů a orgonitů, jejichž objevitelem byl legendární Wilhelm Reich.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.4.2016 - Renata
 Něco mezi babiččiným herbářem a moderním léčitelským manuálem. Od všeho trochu, od všeho základ a především přetrvávající pocit, že s touto knihou můžete pochopit princip fungování lidského těla i duše. Plný počet bodů za tuto mimořádnou knihu.

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska

-29%
Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska - František Kvíz

Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska


František Kvíz


Skladem u dodavatele

299,- Kč  210,- Kč

Anotace:

Každé místo Českého Švýcarska je samo o sobě tajuplné a autor předkládá v této knize ke každému konkrétnímu místu hezký pohádkový příběh. Kniha je doplněna barevnými ilustracemi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.3.2016 - Renata
 Měla jsem pocit, že jsem se s příběhy vrátila v čase. Staré příběhy z již žlutých a ohmataných knih v knihovně své babičky nebo prababičky. Příběhy psané s úsměvem, kdy si doslova představujete autora, s jakým zápalem a naivní dětskou radostí pro vás píše. Žádné složité promyšleniny a vymyšleniny, jsou to jednoduše podané příběhy, které mají hlavu, patu a vlastně se ani nedivím, že obrázky k příběhům, kreslené dětmi, jsou tak krásné a dýchají právě takovou atmosférou, jakou jim příběh v hlavičkách vykreslil.

Zasvěcení

-19%
Zasvěcení - Elisabeth Haichová

Zasvěcení


Elisabeth Haichová


Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  280,- Kč

Anotace:

Autorka Elisabeth Haichová v knize Zasvěcení mistrovsky mísí vyprávění ze svého současného života, od dětství až do dospělosti, se vzpomínkami na život, který strávila jako faraonova dcera. Jako bychom v chrámových síních seděli s ní, nasloucháme učení velekněze Ptahhotepa, který ji na tuto cestu k nejvyšší moudrosti připravuje a vede k hluboké pravdě o smyslu života a důsledcích našich činů. Nejobsáhlejší reinkarnační zpráva, jaká kdy byla sepsána, nejsrozumitelnější svědectví o dávné moudrosti skutečného zasvěcení, jež odedávna dráždí lidskou fantazii…



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.3.2016 - Alhof
 Slyšela jsem hodně chvály na tuto knihu, ale za sebe musím napsat, že jsem jí zatím nedočetla. Dávám jí ještě šanci, nechám ji "uležet". Asi nejsem připravená, přijde mi smutná, ale asi je třeba ji dále dočíst.

36 Smoothies pro duši

-14%
36 Smoothies pro duši - Julia Gruber

36 Smoothies pro duši


Julia Gruber


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  127,- Kč

Anotace:
V tomto balíčku najdete 36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žaludek a rozzáří pokožku; jmenují se Elixír královen, Zběsilost v srdci, Luxusní fialové nebo Mangoldové smoothie pro imunitu; hýčkají, chrání před nachlazením a působí jako očista - a to po cely´ rok.<br><br> Díky praktické velikosti karet si své oblíbené recepty můžete připevnit na ledničku nebo nosit s sebou. Na vlastní kůži pak zažijte, jak smoothies změní váš všední den, dodají vám energii, chuť a radost ze života.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Malé a praktické
 Vydařená sada kartiček s recepty se hodí na každou kuchyňskou linku k mixéru. Hned je člověk inspirován k tomu strčit ráno do mixéru banán, jablíčko a třeba něco k tomu. Překvapilo mne množství variací a nakonec jsem začala kombinovat ingredience i podle svého. Úsměv na tváři vždy vyloudí i pěkné, čtivé a stručné informace o zdravotní prospěšnosti každého nápoje, měla jsem vždycky pocit, že tělo už se těší jen díky tomu, co jsem mu v nápoji slíbila.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap