Knihkupcův blog

Recenzované knihy

Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska

-24%
Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska - František Kvíz

Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska


František Kvíz


Skladem u dodavatele

299,- Kč  225,- Kč

Anotace:

Každé místo Českého Švýcarska je samo o sobě tajuplné a autor předkládá v této knize ke každému konkrétnímu místu hezký pohádkový příběh. Kniha je doplněna barevnými ilustracemi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.3.2016 - Renata
 Měla jsem pocit, že jsem se s příběhy vrátila v čase. Staré příběhy z již žlutých a ohmataných knih v knihovně své babičky nebo prababičky. Příběhy psané s úsměvem, kdy si doslova představujete autora, s jakým zápalem a naivní dětskou radostí pro vás píše. Žádné složité promyšleniny a vymyšleniny, jsou to jednoduše podané příběhy, které mají hlavu, patu a vlastně se ani nedivím, že obrázky k příběhům, kreslené dětmi, jsou tak krásné a dýchají právě takovou atmosférou, jakou jim příběh v hlavičkách vykreslil.

Zasvěcení

-19%
Zasvěcení - Elisabeth Haichová

Zasvěcení


Elisabeth Haichová


Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  280,- Kč

Anotace:

Autorka Elisabeth Haichová v knize Zasvěcení mistrovsky mísí vyprávění ze svého současného života, od dětství až do dospělosti, se vzpomínkami na život, který strávila jako faraonova dcera. Jako bychom v chrámových síních seděli s ní, nasloucháme učení velekněze Ptahhotepa, který ji na tuto cestu k nejvyšší moudrosti připravuje a vede k hluboké pravdě o smyslu života a důsledcích našich činů. Nejobsáhlejší reinkarnační zpráva, jaká kdy byla sepsána, nejsrozumitelnější svědectví o dávné moudrosti skutečného zasvěcení, jež odedávna dráždí lidskou fantazii…



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.3.2016 - Alhof
 Slyšela jsem hodně chvály na tuto knihu, ale za sebe musím napsat, že jsem jí zatím nedočetla. Dávám jí ještě šanci, nechám ji "uležet". Asi nejsem připravená, přijde mi smutná, ale asi je třeba ji dále dočíst.

36 Smoothies pro duši

-14%
36 Smoothies pro duši - Julia Gruber

36 Smoothies pro duši


Julia Gruber


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  127,- Kč

Anotace:
V tomto balíčku najdete 36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žaludek a rozzáří pokožku; jmenují se Elixír královen, Zběsilost v srdci, Luxusní fialové nebo Mangoldové smoothie pro imunitu; hýčkají, chrání před nachlazením a působí jako očista - a to po cely´ rok.<br><br> Díky praktické velikosti karet si své oblíbené recepty můžete připevnit na ledničku nebo nosit s sebou. Na vlastní kůži pak zažijte, jak smoothies změní váš všední den, dodají vám energii, chuť a radost ze života.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Malé a praktické
 Vydařená sada kartiček s recepty se hodí na každou kuchyňskou linku k mixéru. Hned je člověk inspirován k tomu strčit ráno do mixéru banán, jablíčko a třeba něco k tomu. Překvapilo mne množství variací a nakonec jsem začala kombinovat ingredience i podle svého. Úsměv na tváři vždy vyloudí i pěkné, čtivé a stručné informace o zdravotní prospěšnosti každého nápoje, měla jsem vždycky pocit, že tělo už se těší jen díky tomu, co jsem mu v nápoji slíbila.

Dům v ulici Naděje

-19%
Dům v ulici Naděje - Menna Van Praag

Dům v ulici Naděje


Menna Van Praag


Skladem u dodavatele

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Alba, hlavní hrdinka románu, bezcílně bloudí svým rodným městem Cambridgí. Její život je v troskách. Jediné, na co myslí je, jak se to jenom mohlo stát? Najednou se ocitne na konci Hope Street, ulice Naděje, kam nikdy předtím nevkročila. Stojí na zápraží domu a hledí na číslo 11 přibité na stříbrných dveřích a neví, co si počít. Dveře se rozlétnou dokořán a Alba hledí do tváře Peggy, nejstarší a zároveň nejkrásnější ženy, jakou kdy spatřila. Přijme její pozvání dál a u horké čokolády dostane zvláštní nabídku: může zůstat přesně devětadevadesát nocí a během té doby posbírat střípky rozbitého života a složit je znovu dohromady. Alba nemá co ztratit, a tak se rozhodne v domě zůstat.
Brzy zjistí, že dům je kouzelný. Mezi dřívější hosty patřily i Beatrix Potterová a Daphne du Maurier, Agatha Christie a další velké ženy, které poté, co prožily v domě oněch devětadevadesát nocí, zůstávají v podobě mluvících portrétů jako pomocnice a rádkyně pro nově příchozí. Alba se rychle stane součástí tohoto kouzelného světa a vydá se tak na cestu, která uzdraví její rány a možná jí i zachrání život.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Renata
 Jedna z nejúžasnějších knih, které jsem kdy četla. Hebká jako čokoláda, trochu jako Alenka v říši divů, chvílemi jsem nevěděla, je-li to realita, nebo jen sen, ale vlastně to bylo úplně jedno. Celá ta něžná pavučina příběhu, drsné i něžné emoce, životní události i zvraty, tajemství skryté v domě i netypický a těžký životní příběh hlavní hrdinky, stvořilo čtivou knihu, kterou bych si ráda představila zfilmovanou. Byl by to hebký komorní příběh plný romantické magie, fantazie a hlubokého moudra.

Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je

-19%
Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je - Brian Tracy

Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je


Brian Tracy


Skladem u dodavatele

234,- Kč  188,- Kč

Anotace:

V této knize najdete řadu ověřených a časem prověřených postupů, které vám pomohou při výběru vhodných lidí i při zvyšování jejich motivace k práci. Kniha poskytuje jednoduché a rychle použitelné techniky, které vám zaručí lepší výsledky od první chvíle, kdy je začnete uplatňovat.

Přilákat a udržet si schopné lidi patří mezi klíčové manažerské dovednosti. Možná je to dokonce dovednost ze všech nejdůležitější. A stejně jako každá jiná se dá naučit - což je skvělé. Od toho je zde tato kniha. Je určena každému, kdo se ve svém zaměstnání setkává s výběrem a přijímáním zaměstnanců. Najdete v ní 21 jednoduchých a ihned použitelných technik, které vám pomohou při výběru vhodných lidí i při zvyšování jejich motivace k práci. Každá kapitola je zakončena praktickým cvičením, které vám pomůže nové vědomosti ihned vyzkoušet.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2016 - Renata
Ale vlastně od první stránky jsem byla unešena tím, co by se dalo nazvat jako zdravý selský rozum! Není to vůbec žádná věda! Všech těch 21 pravidel a technik, které tu prezentuje jako ihned použitelné a osvědčené, jsou tak jednoduché, že s nimi okamžitě splynete. Ono uvědomění si, koho vlastně chci a kam chci svou firmu vést, po účelné rozhazování sítí, až po přijímací rozhovory, kterým by se měla věnovat náležitá pozornost, ba dokonce, ověřovat životopisy, hovořit s bývalými zaměstnavateli apod.! Na to se opravdu často zapomíná, protože je to zbytečná ztráta času. Tady uvidíte, že důkladná příprava a žádný spěch se v KAŽDÉ ŽIVOTNÍ SITUACI, vyplatí!

Vědomá prostitutka

-21%
Vědomá prostitutka - Veronica Monet

Vědomá prostitutka


Veronica Monet


Skladem v eshopu (1 ks)

329,- Kč  257,- Kč

Anotace:

Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb, stejně jako postupy a informace vedoucí ke zvýšení ženského sebevědomí, jež je pro muže tak sexuálně přitažlivé. To vše při prohlubování kontaktu s vaší intuicí a nejhlubšími pocity, které vám pomohou najít vlastní cestu k sexu.

Pokud chcete být sexuálně vzrušující, budete pravděpodobně muset opustit myšlenku na nevinnost a předstíraný nezájem o sexuální záležitosti. Pro některé muže jsou ženy, které se zdají být nevinné a nezkušené, vzrušující, většinu mužů ale přitahují divoké ženy. Tuto přitažlivost znovu a znovu po celé věky potvrzuje existence profesionálních společnic a kurtizán. Dovolíte-li sama sobě svobodu sexuálního vědomí a vzrušení, to nejlepší na tom celém bude větší radost ze sexu samotného.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.3.2016 - Renata
 Opravdu silná kniha. Asi mi odešly předsudky a uvolnila jsem se. Naprosto. Skvělé je, že to může být dobrá terapie pro ženy, které se opravdu chtějí otevřít, objevit svoji živočišnou sexualitu. Bez skurpulí, beze studu. A to můžete dělat i samy, k tomu v prvních fázích muž opravdu potřeba není. Veronica Monet se věnuje celému spektru potěšení, které vzájemné dotyky lidských těl přináší. Od masáží až po třeba stimulaci G bodu jak u mužů, tak u žen. Na této knize musím rozhodně vyzdvihnout obrovskou OTEVŘENOST, která je chvílemi až příjemně vzrušující. Ale opravdu jenom chvílemi, tak nějak tu nehledejte romantiku, protože tohle je stručný a jasný návod na použití těla. Vašeho, i partnerova.

Abych přežila

-15%
Abych přežila - Yeonmi Parková

Abych přežila


Yeonmi Parková


Skladem u dodavatele

298,- Kč  251,- Kč

Anotace:

"Poté, co jsem uprchla ze Severní Koreje, jsem s překvapení zjistila, že pestré květy a zelené jarní výhonky jsou v jiných částech světa symbolem života a obrody. V Severní Koreji je jaro časem smrti. V této roční době už nezbývají žádné zásoby potravin a farmy žádné potraviny neprodukují, protože nové plodiny se teprve sázejí. Na jaře umírá nejvíce lidí hlady. Často jsme se sestrou slýchaly lidi na ulicích, jak procházejí kolem mrtvol a s politováním mumlají: ,Škoda že nevydrželi do léta.` Když teď, v dubnu a květnu, cestuju po Americe a Anglii, užívám si nádherné přírody a kochám se jarními květinami. Nezapomínám ale také na doby, kdy jsem sametové zelené kopce proklínala a přála si, aby ty kytky byly z chleba nebo cukru."

Když bylo Yeonmi třináct, uprchly s matkou a sestrou ze Severní Koreje do Číny. Hnal je strach z komunistického režimu, který právě uvěznil otce rodiny, touha po svobodě, ale také obyčejný hlad. Cestou se jim však ztratila sestra a v Číně na ně čekalo kruté zklamání: Yeonmi s matkou skončily v rukou obchodníků s lidmi. Po dlouhých peripetiích se nakonec vysněné svobody přece jen dočkaly: dorazily do Jižní Korey a dokonce se zde shledaly se ztracenou sestrou. Autobiografický příběh Yeonmi Parkové je fantastickým svědectvím o síle rodinných pout a vyprávěním člověka, který touží nejen po svobodě, ale hlavně po obyčejném slušném životě bez každodenního ponižování a politického vyplachování mozků. Abych přežila je dechberoucím napínavým příběhem, ve kterém nechybí dramatické filmové scény, nečekané zvraty, ale i jemný podvratný humor.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.2.2016 - Renata
  Abych přežila – je kniha, která dlouho zůstane v duši. Mrazivá, faktická, plná… plná informací i emocí. Nedá se od ní odtrhnout a přiložené fotografie rodiny autorky jen podtrhují autentičnost. Psychologický rozbor celé situace, zdravý selský rozum autorky, dělá z knihy nejen otevřenou zpověď, ale i něco, co pochopíte do hloubi své duše. Lidskou sílu a vůli žít – a lidskou zvrácenost, zlo nejtěžšího kalibru.

Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení

Anotace:

Životní příběh Anity, napsaný čtivě a upřímně, se okamžitě stal bestsellerem a autorka dnes patří mezi významné osobnosti, nadšeně vítané čtenáři po celém světě. Brzy po sňatku u ní diagnostikovali rakovinu, po čtyřech letech různých pokusů o léčbu upadla do kómatu a všechny orgány jí postupně selhávaly, což prokázala tomografická vyšetření. Nečekaně se však z klinické smrti probrala a velmi rychle se začala zotavovat. Následná vyšetření neprokázala žádná ložiska rakoviny, což je zcela neuvěřitelné a vědecky nevysvětlitelné. Strhující závěrečná část se týká autorčiny proměny ve vnímání hodnot, neboť na základě prožitku blízké smrti objevila smysl života.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.1.2016 - Jarča
 O této knize se miňoval pan Jaroslav Dušek v jednom ze svých vystoupení v rozhlase a proto jsem serozhodla si ji přečíst. V první části autorka popisuje svůj životní příběh - výchovu, vlivy prostředí, náboženství, všechny lidi se kterými žila nebo se kterými se setkala a co vedlo k tomu, že témeř zemřela na rakovinu. V druhé části, kdy se probírala z klinické smrti popisuje všechny pocity, myšlenky a hlavně podstatu toho proč smrtelně onemocněla, pak to pochopila a dokázala změnit tak, že dostala šanci znova doopravdy žít..... Kniha se mi moc líbila, jednak je z pro nás exotického prostředí východu, kde se setkává mnoho kultur a náboženství, tím pádem i různé pohledy na život. Je tam nádherně ukázáno, jak obrovskou sílu má lidské myšlení. Myslím, že po přečtení této knihy je každý člověk schopen se na svůj život podívat s úplně jiným nadhledem, já také.

Tříměsíční 2016 - nástěnný kalendář

Anotace:

Nástěnný tříměsíční trhací kalendář.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2016
 Velmi praktický a vhodný do kanceláře. Je viditelný z velkých vzdáleností a jeho tříměsíční zobrazení velmi přínosné.

CAE Result WORKBOOK RESOURCE PACK WITH KEY

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2016
 Velmi kvalitně zpracovaná kniha. Pro pokročilé uživatele

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap