JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Andělské modlitby

-38%
Andělské modlitby - Kyle Gray; Jason McCreadie

Skladem u dodavatele

259,- Kč  159,- Kč
Anotace:

Karty Andělské modlitby jsou silným duchovním nástrojem, který vám umožní spojit se s hlubokou moudrostí a léčivou podporou andělů pozitivním a praktickým způsobem. Zářivé moderní obrazy společně s tradiční symbolikou naplňují tento dárkový komplet láskyplnými poselstvími andělů, archandělů, božské matky a božského otce. Každá karta vám také nabízí mocnou afirmativní modlitbu, která vám pomůže vyřešit konkrétní výzvy ve vašem životě k nejvyššímu dobru všech zúčastněných.


Andělé vám byli a jsou vždy nablízku a rozumí obtížným situacím z minulosti. Pomohou vám odevzdat vše, co již nepotřebujete tak, abyste mohli najít klid a harmonii, které jsou vám vlastní. Se svými průvodci si časem vytvoříte svůj vlastní jazyk a tento balíček karet se stane vaším přítelem a spirituální oporou.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.4.2018 - Re
 Doporučuji nejen tyhle, ale i Strážce světla (barevnější, hezčí), obsahově jsou podobné, řízné a jasné. Překvapily mne textovou částí, kterou oceňuji a která dala vždy téměř okamžitě naprosto přesnou odpověď.

Karty vědomé duše

-24%
Karty vědomé duše - Kim Dreyer

Skladem v eshopu (1 ks)

199,- Kč  150,- Kč
Anotace:

Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu. Jsou nástrojem, jehož prostřednictvím se duše, andělé a rádci budou moci dotknout vašeho srdce. Byly vytvořeny s úmyslem citlivě a láskyplně s vámi sdílet moudrost Vesmíru a rady v něm ukryté. Záměrem těchto karet je také probudit ve vás uvědomění sama sebe, abyste byli schopni vnímat, jakou nádhernou a jedinečnou lidskou bytostí jste.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2018 - Renata
 Když mám v ruce tyto karty, mám pocit souladu. Že díky jim budu zažívat soulad, hledat soulad a čím víc jsem s nimi pracovala, tím víc musím říct, že v jedné jediné větě, kterou mi často řeknou už na náhledu samotné kartičky, je víc pravdy než v celé knize. Že stačí je jenom poslouchat. Jsou prostě nádherné.

Andělské karty pro děti

-17%
Andělské karty pro děti - Doreen Virtue

Skladem u dodavatele

199,- Kč  164,- Kč
Anotace:

Doreen Virtue vytvořila tuto karetní sadu speciálně pro děti. Díky čistému srdci a otevřené mysli se děti dokáží přirozeně napojit na své anděly strážné a přijímat jejich pomoc. Každá ze 44 karet přináší poselství určené dětem a svojí velikostí se akorát hodí do dětských rukou. Knížečka, která je ke kartám přiložená, obsahuje návod, jak karty vykládat a základní významy jednotlivých karet. Andělské karty pro děti jsou skvělou příležitostí pro vykročení rodičů a dětí na společnou duchovní cestu životem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2018 - Renata
 Tak příjemné a hebké. Ach. Ale nehledejte tu mnoho nějakých duchovních hlubokých mouder, i když ve chvíli, kdy se nad těmi buclatými dětičkami, andělíčky a zvířátky zamyslíte, zjistíte, že se napůl touláte ve své dětské duši. A ta je moudrá svou naivitou, vírou a láskou. Vlastně mi nakonec došlo, že v té jednoduchosti je právě ta hluboká moudrost.

Karty pravé lásky

-17%
Karty pravé lásky - Belinda Grace; Lori Banks

Skladem u dodavatele

259,- Kč  213,- Kč
Anotace:
Kdo z nás nemá otázky o partnerství, vztazích a lásce? Chtěli byste najít toho pravého (tu pravou), anebo zažívat více radosti a naplnění ve svém stávajícím vztahu? Karty pravé lásky vám budou průvodcem v záležitostech srdce. Jsou plné inspirace, moudrých ponaučení a rad, které vám pomohou prohloubit spojení s vaší podstatou a vnitřní pravdou. Věřte, že téměř v každé situaci se nabízí východisko, k němuž vás dovede vlastní srdce. <br><br> Nic není důležitějšího než milovat a být milováni a tyto karty vás svy´mi jasnými odpověďmi dovedou k novým úrovním porozumění, jistoty a důvěry. Jednoduše si karty zamíchejte a vytáhněte si své denní poselství. Pokud jste sami, myslete přitom na vztah, jaký byste chtěli, a pokud jste ve vztahu, zeptejte se, jak byste ho mohli zlepšit i prohloubit.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.2.2018 - Renata
 Čtivá a milá knížečka poslouží sama o sobě k pročítání a pohodě... A karty? Ty jsou malá umělecká díla, na která se oči mohou nechat. V kombinaci obého je považuji za jedny z nejhezčích vykládacích karet vůbec. Navíc je nepovažuji jen jako "láskové" karty, ale hluboce analytické pro lidskou duši a směřování, uvědomění si svých kvalit apod.

A Bůh pravil: Musíme si promluvit !

-20%
A Bůh pravil: Musíme si promluvit ! - Hans Rath

Skladem u dodavatele

330,- Kč  264,- Kč
Anotace:
Bůh stvořil svět v šesti dnech. Sedmého dne odpočíval. A osmého dne začal chodit na psychoterapii...<br> <br> Jakob Jakobi je psychoterapeut, ale s vlastním životem si neví příliš rady. V práci se mu nedaří, manželka ho opustila... a navrch mu její nový přítel, bývalý boxer, rozbil nos. Na pohotovosti se Jakob setkává s Abelem Baumannem, cirkusovým klaunem, jemuž štěstí taky dvakrát nepřeje. Zdá se, že Abel trpí podivnou poruchou osobnosti - sám sebe totiž považuje za Boha. A hledá terapeuta. Jakoba jeho nový, sympatický pacient, který se může pochlubit celou řadou nejrůznějších talentů, okouzluje a fascinuje. Brzy si však už vůbec není jistý, s kým má vlastně tu čest - a kdo z nich dvou ve skutečnosti pomáhá komu.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.2.2018 - Renata
Svěží, čtivý a stejně tak vtipný, jako protkaný hlubokou moudrostí, která se vám vryje pod kůži snad právě tím, že je aplikována do vtipných situací a všednodenností. Hans Rath je v tomhle osvědčený autor, o kterém se nebojím říct, že má snad i svůj typický rozeznatelný rukopis v němž exceluje svižný děj a chytlavé dialogy.

Pohřbívání svobody

-15%
Pohřbívání svobody - Benjamin Kuras

Skladem u dodavatele

269,- Kč  226,- Kč
Anotace:

S vítaným návratem k tradičnímu černému humoru provází Pohřbívání svobody absurditami, kterými dnes na individuální tvůrčí svobodu a zdravý rozum útočí v křečích politické korektnosti na úrovni lokální, státní, eurounijní a globální téměř všechny obory lidské činnosti - politika, zákony, školství, média, umění, náboženství, věda, vojenství, komunikační a sledovací technologie, business, finančnictví, energetika, bezpečnost, medicína, zemědělství, potravinářství i zacházení s odpadem.
S citátem Fritjofa Capry "život tu samozřejmě zůstane, ale nebude nutně lidský", nás autor chlácholí, že blížící se destrukci sebe samých a celé planety dokáží přežít švábi, z nichž kosmické moudro s přírodou jistě vytvoří za milion let další humornou civilizaci.
 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2018 - Renata
 Jo, jedno se musí autorovi nechat – umí s lehkostí, ano, i vtipností, naprosto přesně pojmenovat absurdity dnešního světa, konkrétně se hodně věnuje médiím a jejich manipulaci, ekologií a nesmyslnému ničení zemědělství, a pak už jako třešnička na dortu vypadají všechny ty eurošprýmy a eurošpásy, protože co dokáží vymyslet úředníci v Evropské unii a ještě to jak stádu ovcí vpašovat do zákonů jednotlivých zemí, které se nebrání… Nakonec si člověk říká, jestli v té vodě nebo vzduchu už není něco, co cíleně likviduje zdravý rozum a lidskost. Jasně, je tu cítit nadhled, ale… v humoru je skrytá pravda.

Domácí nápoje pro zdraví

-10%
Domácí nápoje pro zdraví - Radmila Zrůstková

Skladem u dodavatele

299,- Kč  267,- Kč
Anotace:

Voda je fenomén, díky němuž může na Zemi existovat život. Tato výpravná kniha přináší inspirace, jak z ní vytvořit jednoduché domácí nápoje pro zdraví. Najdete zde řadu způsobů, jak spojit lahodnou chuť ovoce, bylin, plodů a jedlých květů se životodárnou tekutinou. Připravovat si je můžete univerzálně, anebo podle toho, jak je přinášejí a nabízejí jednotlivá roční období.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2018 - Renata
Potěšily mne nejen krásné recepty, které lákají k vyzkoušení, ale taky hezké povídání o vodě. Parádní grafika, obrázky a nádherná modrá barva. Je potěšení nejen tuhle knihu držet v ruce, listovat jí, ale také podle ní plnit džbánek s vodou.

Zrakové vnímání - optická diferenciace 2

-37%
Zrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová

Skladem v eshopu (11 ks)

224,- Kč  139,- Kč
Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.

Zrakové vnímání - optická diferenciace 1

-10%
Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina Bednářová

Skladem v eshopu (10 ks)

149,- Kč  133,- Kč
Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
 Velka spokojenost.

Číselná řada do 100

-10%
Číselná řada do 100 - Jiřina Bednářová

Skladem v eshopu (4 ks)

169,- Kč  151,- Kč
Anotace:

Pracovní listy jsou zaměřeny na numeraci v oboru do 100; je možné je použít k pochopení a procvičování číslené řady. V publikaci jsou zařazeny přehledy učiva, označené rámečkem s nůžkami k vystřížení. Tyto přehledy slouží k snazšímu pochopení látky jako opora při budování odpovídajících dovedností.


Máme i další díly z této edice:


Číselná řada do 100 - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 1. díl - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 2. díl - Jiřina Bednářová



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap