Nabídky knih

Recenzované knihy

1000 STAVEBNÍCH STROJŮ

-19%
1000 STAVEBNÍCH STROJŮ -

1000 STAVEBNÍCH STROJŮ


Rozebráno

649,- Kč  520,- Kč

Anotace:
Stavební stroje fascinují svými ohromnými rozměry a silou, která z nich vyzařuje. Všude na světě, kde se těží nějaká hornina, transportuje materiál nebo tam, kde se upravuje krajina, tito giganti člověku pomáhají. Naše kniha, která obsahuje více než 1000 unikátních fotografií a detailní popisy, dokumentuje vzrušující vývoj různých typů strojů. Představuje všechny významné i částečně zapomenuté typy a modely strojů od prvních parních válců a drapákových rýpadel až k dnešním strojům, vybaveným nejmodernější elektronikou, hydraulikou a výkonnými motory. Najdete zde celou škálu přehledně uspořádaných stavebních strojů a výrobců od prvopočátků po současný stav.

Detailní technické údaje, které jsou uvedeny u každého typu vozidla, jako je účel použití, rozměry, provozní hmotnost, typ motoru a motorický výkon, dělají z této knihy zajímavou příručku s vysokou užitnou hodnotou pro každého příznivce stavebních strojů.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2012
 opravdu velka a obsahla kniha plna nejruznejsich stavebnich stroju. Najdete tu hodne stroju, ktere u nas nejsou bezne k videni. Nas by tam jako bonus jeste potesila sekce s traktory :-)

1Q84: Kniha 1 + Kniha 2

Anotace:

Co kdyby jednoho dne kdosi kdesi přehodil imaginární výhybku a svět, jak ho znáte, jednou provždy skončil? A co kdyby si toho navíc nikdo kolem vás nevšiml? Aomame a Tengo jsou někdejší spolužáci. Ona je geniální fyzioterapeutka, která rozumí lidskému tělu jako málokdo. Jen svých znalostí občas využije k tomu, aby odeslala na jiný svět muže, na které je běžná spravedlnost krátká. On je vynikající matematik se spisovatelským talentem, který se jednoho dne propůjčí ke zdánlivě nedůležitému literárnímu podvodu. Ti dva se neviděli dobrých dvacet let, v hloubi duše ale nepřestávají myslet jeden na druhého. Oni sami se vlastně nezměnili. Jenže svět kolem nich začal být od jistého okamžiku jiný a podivný. A oni by v něm teď měli najít jeden druhého… Ve svém novém románu se Murakami pokusil propojit své dosavadní tvůrčí postupy do rozsáhlého celku, ve kterém nechává zaznít mnoha protichůdným hlasům, aby se znovu a nově zamyslel nad svými oblíbenými tématy.


Haruki Murakami rozdělil knihu 1Q84 do více dílů. U nás vyšel díl 1+2 v jedné knize a díl 3 v druhé knize. Kupte si celý příběh najednou!


1Q84: Kniha 1 + Kniha 2 - Haruki Murakami1Q84: Kniha 3 - Haruki Murakami



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.11.2013 - Lenka
 Murakami je v posledních dvou letech jedním z mých oblíbených autorů. Recenze na 1Q84 jsou velmi rozporuplné - jedněm se kniha líbí, druhým úplně naopak. Mě uchvátila. Knihu 1 a 2 jsem sice hltala, ale místy se i trochu nudila. U knihy 3 jsem se ale nemohla odtrhnout až do samého konce.

36 Smoothies pro duši

-14%
36 Smoothies pro duši - Julia Gruber

36 Smoothies pro duši


Julia Gruber


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  127,- Kč

Anotace:
V tomto balíčku najdete 36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žaludek a rozzáří pokožku; jmenují se Elixír královen, Zběsilost v srdci, Luxusní fialové nebo Mangoldové smoothie pro imunitu; hýčkají, chrání před nachlazením a působí jako očista - a to po cely´ rok.<br><br> Díky praktické velikosti karet si své oblíbené recepty můžete připevnit na ledničku nebo nosit s sebou. Na vlastní kůži pak zažijte, jak smoothies změní váš všední den, dodají vám energii, chuť a radost ze života.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Malé a praktické
 Vydařená sada kartiček s recepty se hodí na každou kuchyňskou linku k mixéru. Hned je člověk inspirován k tomu strčit ráno do mixéru banán, jablíčko a třeba něco k tomu. Překvapilo mne množství variací a nakonec jsem začala kombinovat ingredience i podle svého. Úsměv na tváři vždy vyloudí i pěkné, čtivé a stručné informace o zdravotní prospěšnosti každého nápoje, měla jsem vždycky pocit, že tělo už se těší jen díky tomu, co jsem mu v nápoji slíbila.

36x Chia semínka

-19%
36x Chia semínka - Klaas Koolman

36x Chia semínka


Klaas Koolman


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Chia semínka jsou mocná zrníčka s jedinečnými účinky. Zasytí, pomáhají při snižování váhy a dodávají životně důležité látky. Skvěle se hodí při výrobě koktejlů, omáček a dezertů. A kromě toho jsou přirozenou náhradou vajec (nejen) pro vegany!


Vychutnejte si zdravá jídla připravená podle těchto karet. Mezi recepty najdete například salát z quinoy s mandlemi a chia-masové knedlíčky v husté rajčatové omáčce nebo chia pudink s jahodovo-mangovou pěnou a nechybí ani praktické rady a tipy a veganské alternativy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.6.2017 - Renata
 Jedna z nejlepších kuchařských kartičkových publikací, protože kromě toho, že je praktického složení, tak je velmi praktická i obsahově. Recepty autor vybral tak, že tam je od každého typu vaření něco, takže si můžete vyzkoušet cokoliv od jednoduchých jídel až po ta složitější, nebo i taková, která mne inspirovala nejvíce – pouhé přidávání chia semínek do jídel, která už velmi dobře známe a vaříme běžně.

36x Sladký život

-19%
36x Sladký život - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Sladký život


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Dopřejte si krátkou pauzu od každodenního shonu a oslaďte si život! 36 báječných sladkých receptů, které najdete v tomto balíčku, jsou nejenom hříšně dobré, ale i zdravé. Je známé, že přemíra cukru lidskému tělu škodí. Tyto recepty jsou však sestavené s ohledem na rovnováhu, a tak můžete mlsat, aniž byste škodili svému zdraví. Mezi recepty najdete například sladké cuketové muffiny, borůvkovo-mandlové pusinky nebo sorbet z vodního melounu. Díky praktické velikosti můžete mít oblíbené recepty vždy po ruce, nebo jimi potěšit své přátele.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.5.2017 - Renata
  Mnoho ingrediencí se tu opakuje (pomeranč, mák…) Autorky také radí s chytrým plánováním a vařením, při kterém si vše dobře promyslíme a vyhneme se tak zbytečnému vyhazování jídla, neekonomickému vaření. Pokud děláme například suflé, ach můj bože, tady je lilkové, ale klidně bych zkusila i dýňové!... tak si zbylé žloutky schováme na palačinky. A zkuste někdy dělat palačinky jen ze žloutků – je to čirá slast! Řekla bych, že se tady i díky tomu, že si můžete kartičky hezky rozložit, naučit myslet prostorově. Více v časových horizontech. A pak stačí jen nějakou dobu vytrvat, než nám takové myšlení přejde přímo do krve. Líbí se mi. Moc!

36x Vegetariánské dobroty

-19%
36x Vegetariánské dobroty - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Vegetariánské dobroty


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářsky´ zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky. Nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, tyto karty jsou to pravé! Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.6.2017 - Re
 Doporučuji, protože je to skvěle inspirativní receptový soubor inspirace. Pěkný formát, malé, přehledné a přitom akorát plné informací navíc... Recepty nápadité, umožňující i další variace dle své fantazie.

7 návyků šťastných dětí

-20%
7 návyků šťastných dětí - Sean Covey

7 návyků šťastných dětí


Sean Covey


Skladem u dodavatele

330,- Kč  264,- Kč

Anotace:

Inspirativní knížka pro všechny rodiče, kteří chtějí, aby si jejich děti osvojily správné hodnoty, je plná nádherných ilustrací, které jistě zaujmou dětskou pozornost. Zábavné postavičky z vesnice Sedm Dubů seznamují děti s nadčasovými principy, jež vycházejí ze světového bestselleru 7 návyků skutečně efektivních lidí (Stephen R. Covey). Otázky a úkoly na konci kapitol dětem pomáhají správně porozumět příběhu a vedou je k tomu, aby se zamyslely nad tím, co mohou samy dělat jinak a lépe.


Dále by vás mohlo zajímat:


7 NÁVYKŮ SKUTEČNĚ EFEKTIVNÍCH LIDÍ - Stephen M.R. Covey7 NÁVYKŮ ÚSPĚŠNÝCH TEENAGERŮ - Sean Covey7 NÁVYKŮ ŠŤASTNÝCH DĚTÍ - Sean Covey



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.9.2014 - MH
Moc hezká knížka pro děti, s milými obrázky. Čteme se 4leťákem a příběhy se nám líbí oběma. Jsou o zvířecích kamarádech, kteří zažívají běžné příhody ze života. Poučení o správných hodnotách je hravé, nenásilné, tak, že to děti snadno pochopí. Za každým příběhem je tip pro rodiče, na co děti v příběhu upozornit, otázky a úkoly pro děti, které vedou k dalším hovorům. Za mě můžu doporučit! 

90 belasých rokov

90 belasých rokov - Jozef Kšiňan; Igor Mráz

90 belasých rokov


Jozef Kšiňan; Igor Mráz


Skladem u dodavatele

899,- Kč

Anotace:

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava vydal jedinečnú publikáciu s názvom "90 belasých rokov", ktorá nesmie chýbať v knižnici žiadneho fanúšika belasých.


Autori knihy Jozef Kšiňan a Igor Mráz, ktorých v rodine belasých netreba predstavovať, zachytávajú 90 ročnú históriu nášho klubu. Publikácia obsahuje 288 strán, v ktorej okrem zaujímavého čítania nájdete historické a aktuálne fotografie či už hráčov, trénerov, mužstiev alebo fanúšikov a spracované profily najvýznamnejších osobností nášho klubu. V publikácii nájde čitateľ aj špeciálnu časť, ktorá nesie názov "História fanúšikov ŠK Slovan Bratislava". Túto časť spracovali samotní členovia fanklubov a venujú sa podrobnému mapovaniu histórie fanúšikov a fanklubov Slovana. V závere knihy autori spracovali výsledkové štatistiky nášho klubu.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.6.2014
Z knihy 90 belasých rokov jsem měl radost. Byl jsem fanouškem slovenských týmů Slovanu a Trnavy od poloviny 60. let. Fandil jsem i týmům Interu a VSS Košice. Slovenský fotbal měl tenkrát mnoho vynikajících hráčů. Mrzí mne, že již není na pultech kniha o týmu Spartaku Trnava z období konce 60. a počátku 70. let. I na Slovensku by tato kniha mohla být inspirací pro práci v klubech.Zdravím Vás.

Abych přežila

-15%
Abych přežila - Yeonmi Parková

Abych přežila


Yeonmi Parková


Skladem u dodavatele

298,- Kč  251,- Kč

Anotace:

"Poté, co jsem uprchla ze Severní Koreje, jsem s překvapení zjistila, že pestré květy a zelené jarní výhonky jsou v jiných částech světa symbolem života a obrody. V Severní Koreji je jaro časem smrti. V této roční době už nezbývají žádné zásoby potravin a farmy žádné potraviny neprodukují, protože nové plodiny se teprve sázejí. Na jaře umírá nejvíce lidí hlady. Často jsme se sestrou slýchaly lidi na ulicích, jak procházejí kolem mrtvol a s politováním mumlají: ,Škoda že nevydrželi do léta.` Když teď, v dubnu a květnu, cestuju po Americe a Anglii, užívám si nádherné přírody a kochám se jarními květinami. Nezapomínám ale také na doby, kdy jsem sametové zelené kopce proklínala a přála si, aby ty kytky byly z chleba nebo cukru."

Když bylo Yeonmi třináct, uprchly s matkou a sestrou ze Severní Koreje do Číny. Hnal je strach z komunistického režimu, který právě uvěznil otce rodiny, touha po svobodě, ale také obyčejný hlad. Cestou se jim však ztratila sestra a v Číně na ně čekalo kruté zklamání: Yeonmi s matkou skončily v rukou obchodníků s lidmi. Po dlouhých peripetiích se nakonec vysněné svobody přece jen dočkaly: dorazily do Jižní Korey a dokonce se zde shledaly se ztracenou sestrou. Autobiografický příběh Yeonmi Parkové je fantastickým svědectvím o síle rodinných pout a vyprávěním člověka, který touží nejen po svobodě, ale hlavně po obyčejném slušném životě bez každodenního ponižování a politického vyplachování mozků. Abych přežila je dechberoucím napínavým příběhem, ve kterém nechybí dramatické filmové scény, nečekané zvraty, ale i jemný podvratný humor.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.2.2016 - Renata
  Abych přežila – je kniha, která dlouho zůstane v duši. Mrazivá, faktická, plná… plná informací i emocí. Nedá se od ní odtrhnout a přiložené fotografie rodiny autorky jen podtrhují autentičnost. Psychologický rozbor celé situace, zdravý selský rozum autorky, dělá z knihy nejen otevřenou zpověď, ale i něco, co pochopíte do hloubi své duše. Lidskou sílu a vůli žít – a lidskou zvrácenost, zlo nejtěžšího kalibru.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap