Knihkupectv U Kruml s.r.o.

knihkupec logo knihkupectv, knihkupec.com, s lskou ke knihm s nadenm pro vs, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovnho dne. Profesionln pesto lidsk pstup. Contact Details:
Main address: Krkonosk 196 543 01 Vrchlab, esk Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Mme rdi knihkupce

Recenzovan knihy

The Fuck It List Journal

The Fuck It List Journal - neuveden

Neznm dostupnost

299,- K
Anotace:
The opposite of a bucket list, this real-life-affirming journal celebrates not doing a bunch of stressful, demanding activities (base-jumping, eating fugu, etc.) before you check out. Contains humorous prompts and facts on things you`ll never try.

Recenze:
Recenz celkem : 27

11.8.2021 - 24vulkan-24.com
Добрый день! Рады видеть вас на страницах нашего сайта об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди казино вынуждены выдавать гемблерам хорошие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков на свои сайты. При этом каждая азартная площадка старается дать нечто уникальное в своих условиях сотрудничества. К примеру, упрощенный процесс вывода денег. Для новичка этот факт является весьма важным. Поэтому успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выплатами. Дополнительно, важным процессом являяется наличие у онлайн-казино широкого выбора игровых автоматов. Наличие такого ассортимента может говорить о том, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. в случае примите решение самолично искать казино, то обязательно обратите внимание на комментарии выбранного игрового сайта. Поэтому, мы рекомендуем вам казино: 24vulkan-24.com. Рассмотрим подробнее данный игровой клуб. Исключительным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть огромный куш! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без огромных затрат, и начать выигрывать уже сегодня. В начале вам необходимо выбрать игровую тактику. На сайте 24vulkan-24.com вы выбрать оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. К примеру, мы не рекомендуем изначально играть на высоких ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в интернет казино. 24vulkan-24.com всегда заботится об гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи к нам на сайт и побеждай уже сегодня!


4.8.2021 - 1win-officiall.net
Доброго дня! Мы рады приветствовать вас на страницах нашего портала об азартных играх! Наданный момент из-за большой конкуренции среди казино вынуждены предлагать информационным партнерам улучшенные условия сотрудничества, для получения больше новых игроков на свои ресурсы. При этом каждый азартный клуб старается дать что-то неповторимое в своих условиях сотрудничества. Одним из таких особенностей является упрощенный процесс вывода денежных средств. Для начинающего игрока этот процесс является очень важным. Поэтому успешные игроки заинтересованы в выборе игровые площадки с мгновенными выплатами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у онлайн-казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может указывать на то, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. в случае вы решите самостоятельно проводить поиск казино, неприменно обратите внимание на комментарии выбранного игрового портала. Мы советуем вам игровое казино: 1вин Давайте рассмотрим подробнее данный игровой сайт. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. огромный спектр бонусов, таких как фри спины, дает возможность поднять большой выигрышь! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных возможностей позволяет игрокам без огромных вложений, и начать побеждать уже сегодня. Для начала вам требуется определить игровую тактику. На сайте 1 вин вы найдете оптимальную тактику на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не советуем сразу играть на высоких ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1 вин всегда заботится об игроках и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи на сайт и побеждай уже сегодня!


30.7.2021 - 1win-officiall.net
Добрый день! Рады приветствовать вас на страницах нашего информационного ресурса об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди интернет казино вынуждены предлагать партнерам более лучшие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков в своих казино. При этом каждая азартная площадка старается иметь нечто неповторимое в своих условиях сотрудничества. Например, быстрый процесс обналичивания выигрышей. Для начинающего игрока этот процесс является наиболее важным. В следствии чего успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выводами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может говорить о том, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. Если примите решение самолично проводить поиск казино, обязательно обратите внимание на комментарии выбранного информационного сайта. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1 вин Давайте посмотрим подробнее данный игровой клуб. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть солидный куш! Солидная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без больших затрат, и начать зарабатывать уже сейчас. Для начала вам требуется выбрать игровую тактику. На сайте 1вин вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел советов, где опытные игроки делятся идеями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Например, мы не рекомендуем изначально играть на больших ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1вин всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи к нам на бк и зарабатывай уже сейчас!


Cesta na Tajmyr

-19%
Cesta na Tajmyr - F. R. Hrabal-Krondak

Neznm dostupnost

649,- K  520,- K
Anotace:
"Lid, nahlejc na udlosti probhajc v souasnm Rusku evropskma oima, se zoufale ml v hodnocen pin a nsledk vech jev v tto nemocn zemi.Tento mimodn zajmav cestopis mne velice potil. Zpsob podn zitk nzorn demonstruje pslunost autora k menin. Nikoli menin nrodnostn, ale k menin, o kter tvrd profesor Radkin Honzk, e tvo cca ? obyvatel tto planety. Jsou to lid, kte pouvaj svj mozek k mylen. Zbyl ? lid mylen bol a unavuje. A tak vyhlej Vdce, kter z nich sejme odpovdnost za vlastn osud a umouje jim zstat soust snadno manipulovatelnho stda. Skvl je, e se autor neomezuje na such popis mst, lid a udlost a myslcm lidem umouje pochopit mnoh pinn souvislosti, kter pivedly lidskou spolenost k opakovn tragickch udlost, jen v novm kontextu a s novmi technickmi prostedky.Smutn je, e ony ? lid, kte potebuj ke sv existenci vdce stda, tento cestopis st nebudou. Vyhovuj jim marketingov metody psychopatickch vdc, kte rozetvvaj jednotlivce i cel nrody, aby mohli snze ukojit svou patologickou touhu po moci a penzch.Potujc je, e je v dnen dob o nco snadnj cestovn a komunikace jednotlivch lid pmo, pes hlavy politik. A to dv nadji, e lid z rznch stt a civilizac, kte se poznaj bl, zhy pochop, e je toho mnohem vc spojuje, ne rozdluje. Pak zanou chpat piny vtiny tragickch historickch udlost a pemlet, jak se z djin konen pouit. Geniln je povdka Karla apka Posledn soud, kter vysvtluje, e Bh neme soudit, protoe je vevdouc a tak zn objektivn piny vech skutk.Na boskou vevdoucnost nedoshneme. Ale je uiten o poznn alespo usilovat.Rusko a jeho obyvatel se stali obt zloineck ideologie, dovedn postaven na negativnch vlastnostech lovka. Nenvisti neschopnch a lnch vi schopnm a pracovitm. Rusko se mlo stt ohniskem poru svtov revoluce. Doslova jen palivem, jak pr kal Lejba Davidovi Brontejn, znm pod pseudonymem Trockij. A tak se jeho obyvatelstvo, kter se snailo pracn dohnt tm tsetlet zpodn za Evropou, zpsoben tataro-mongolskou okupac, stalo hlavn obt zrdn bolevick ideologie.Clen byla likvidovna intelektuln elita nroda a vichni lid, kte se svoji mentalitou nehodili do pokornho a nemyslcho stda. A tak dodnes nem v Rusku lidsk ivot dnou hodnotu ve srovnn s imperilnmi cli. Ve astnjch a spnjch zemch je jejich vkonnost a kvalita ivota postavena na vy-uit tvrho potencilu velkho mnostv lid, z nich je tvoena stedn tda. V centrln zenm systmu je jakkoli osobn iniciativa potenciln nebezpen a tud nedouc.Proto Rusko, kter m obrovsk energetick, surovinov i lidsk zdroje, zoufale zaostv za mnohem menmi zemmi, kter tmito zdroji nedisponuj. Proto je v Rusku kreativn stedn tda nahrazena masou vyznaujc se naprostou, a tupou loajalitou k vrchnosti. Jakmisi Mankurty. m ohebnj pte a m vt absence svdom, tm vt ance na zvratnou kariru. Zkony plat selektivn a nad zkony stoj osobn znmosti a klanov vazby.Vliv zloineckch klan se promtl i do degradace jazyka. Objevily se v nm pojmy, pro jejich pochopen se muste seznmit se Solenicynovmi nebo alamovovmi dly z vzeskho prosted. Typicky zloineck je vnmn okolnho svta. Zmna pojm vit si nkoho a bt se jej. Nev si ns, protoe se ns pestali bt!Je pozoruhodn, e zloineck argon pouv i doivotn prezident Vladimr Vladimrovi Putin. Jeho oblben vraz, pouvan jako vhruka neptelm ?????? ? ??????? (utopit v hajzlu) okouzlil vtinu jeho poddanch. Pravdu m vdy silnj a nikdo se nad tm nepozastavuje. Lid, kte se dvaj na udlosti probhajc v souasnm Rusku evropskma oima, se zoufale ml v hodnocen pin a nsledk vech jev v tto nemocn zemi. K pochopen tamnch jev a udlost je uiten etba znmch Orwellovch dl. Ale ta slou jen jako vod k tmatu.Obtn se lze smit s poznnm, e se lidsk spolenost nechov pli racionln. Ztrta racionlnho uvaovn je obzvlṻ vrazn v autoritskch a totalitnch reimech. Nzorn pklad poskytuje momentln napklad Venezuela, kter byla do nstupu Ugo Chveze k moci jednou z nejrozvinutjch zem Jin Ameriky, jeliko zdroje ropy j zajiovaly dostatek financ.Nicmn komunistick agitace, postaven na nenvisti neschopnch a lnch vi schopnm a pracovitm, obdobn jako v roce 1917 v Rusku, pivedla do funkce prezidenta Ugo Chveze, za jeho autokratick vldy doprovzen centralizac hospodstv se Venezuela propadla do ekonomick krize, kterou jeho nstupce Nicols Maduro jet prohloubil a promnil v naprost chaos, take se dnes Venezuela nachz mezi nejhormi ekonomikami svta podle indexu bdy.A nen rovn divu, e spatujeme takovou synergii mezi navenek rozdlnmi reimy, jako je Putinovo Rusko a Madurova Venezuela.Navzdory kulturn odlinosti a geografick vzdlenosti jsou si oba reimy v hlavnch rysech neskuten podobn. V Rusku i Venezuele se ukzalo, e bhem desetilet totalitnho reimu bylo spoleensk vdom natolik zdeformovan, e tyto reim jsou schopny nadle pevat navzdory prohlubujc se ekonomick krizi, potamo chudob obyvatelstva.Jednak byla ve spolenosti vybudovna mentalita obleen pevnosti, kterou se Zpad, resp. ti zl kapitalist, sna podmanit a zniit. Dle se zde i tam bhem onch desetilet vytvoila nov zkorumpovan elita, tvoen ozbrojenmi slokami a sttnmi ednky, kter si mohla beztrestn dlat, co se j zachtlo. Zejmna se osobn obohacovat na kor sttnho rozpotu a platk. Jedinou povinnost byla bezvhradn loajalita vi vldnoucmu klanu. A do tetice zemi opustila nevzdlanj a profesionln nejzdatnj st spolenosti, kter emigrovala. V Rusku jej msto zaujali nkdej Putinovi kolegov z KGB a jejich bl kon, ve Venezuele pak revolun fanatici z Kuby. Stejn organizan a pracovn neschopn jako Chvez, Maduro a Fidel Castro.Pestoe nespokojenost s reimem je v Rusku i Venezuele takka veobecn (v RF paradoxn i v adch stoupenc Vladimra Putina v souladu se starm pravidlem: "Car je dobr, ale bojai patn"), pot je v tom, e toxick reim za uplynul desetilet zniil pirozenou autoregulan funkci spolenosti a tu jej st, kter by dokzala nabdnout funkn een a vybudovat demokratick sttn zzen. Opozice je slab a rozttn, jej ldi navc mnohdy nepli liberlnj ne souasn garnitura - nedokou inn postupovat proti zkorumpovan sttn sprv a ozbrojenm slokm, kterm jde o existenci.Problm souasnho Ruska spov v tom, e je podstatn vt ne Venezuela, devastace spolenosti trv ji cel stolet, rusk nrod fakticky postrd historickou pam (dky emu sl i absurdn nostalgie za sovtskm reimem) a ozbrojen sloky disponuj arsenlem zbran hromadnho nien.N problm zase spov v tom, e jsme ve sfe zjm RF.Jej souasn vldci neum dovst zemi k ekonomick prosperit, kter by odpovdala jejmu surovinovmu, energetickmu a mentlnmu, lidskmu potencilu. Systm vertikly moci jim to ani neumouje. Take mus udlat vechno pro to, aby se udreli u moci za kadou cenu. Proto vnuj miliardov stky na vymvn mozk, vvoj zbran, hybridn vlky, ovldnut Internetu.EU se brn zcela neadekvtn a nev si s touto situac rady. Souasn Rusko je ovem v jet hor situaci ne Venezuela. Z tto patov situace se RF (ale ani EU) nedoke dostat.To jen baron Pril dokzal sm sebe vythnout za vlasy z molu i se svm konm. Jene to byla bajka.Proto pokldm za jedinou monou anci udlat ve pro vzjemn kontakt a pochopen alespo t jedn tetiny myslcch lid. Jak ukazuje i tento cestopis, je to mon. Musme spolu komunikovat bez demagogie, oteven a upmn.Zmaten jazyk je mon pekonat snadno. Zmaten mysli obtnji. Ovem pi dobr vli to jde. Ne vichni maj dost sil, motivace, odvahy a znalost, aby se vydali na tak nron putovn, jako to dokzal autor.Ale po peten jeho skvl knihy dokou pochopit v em je hlavn problm a jak je mon jej eit nejen v mezinrodnch vztazch ale i uvnit na zem.Jak zdrazuje prof. Radkin Honzk (i MUDr. Koukolk), k moci se vdy derou psychopati. To je pravda star jako lidstvo. Prv proto 400 let ped nam letopotem ekov vymysleli demokracii, kter sten kompenzuje zneuvn moci vldci. Je kehk a zraniteln a mus se stle opeovvat. Nic lepho zatm nikdo nevymyslel.Kdy u se nedokeme pouit z djin, mli bychom aspo posilovat tu nai nedokonalou demokracii a usilovat o to, aby se ujala i v tch velkch zemch, kde lidsk ivot stle jet nem dnou cenu a kter nai kehkou svobodu ohrouj."Alexej Nikolajevi KELIN,Ataman Vevelikho Donskho kozckho vojska v zahrani

Recenze:
Recenz celkem : 4

16.10.2020 - KARAS
Doslova jednm dechem jsem peetl dky, kter mne vzruily, zaujaly, pekvapily, pesvdily a obohatily. Autorem je lovk, kter neprojel Rusko jen tak rychlkem ve vagnu prvn tdy. Naopak, citliv a pokorn vnm lidi kolem sebe, stejn jako jejich kadodenn ivot, jen nsledn doke jemn a barvit popsat, m mi pinesl adu dalch vjem a pocit doprovzench fakty a ne mty. Sms dobrodrunch, cestopisnch, historickch a osobnch posteh psob vrohodn, jakoby autor il v mstech, o nich pe, dlouhodob. Nen pouhm cestovatelem a zprostedkovatelem cizho poznn, nepopisuje a nekatulkuje. Pat mu mj obdiv. Te vm vce! PhDr. Miroslav KARAS, editel ostravskho studia esk televize (bval stl zpravodaj T v Rusku)


16.10.2020 - Marhoul
rukopis jsem hned nejen prolistoval, ale do nkterch pas se rovnou s velkm zjmem zaetl. A to i pesto, e prce mm (v souvislosti s uvdnm mho novho filmu „Nabarven pte“ jak v zahrani, tak i v esku), nad hlavu a podn nic nesthm. A kniha vyjde, dejte vdt, prosm, protoe si j musm koupit a pest. Je to opravdu daleko, daleko vce ne jen cestopis. Recenzi Vm k n nenapu, omlouvm se, to nesthm a sthat nebudu, ale Va dosti o napsn anotace opravdu rd vyhovm. Bude krtk, ale vte, e od srdce: Mohu napsat jen jedno… Doporuuji…. Doporuuji… Doporuuji! Vclav MARHOUL Filmov reisr


7.9.2020 - frhk
https://www.hithit.com/cs/project/8330/vydani-knihy-cesta-na-tajmyr-cestopis-o-sibiri-arktide


Zem pln otrok - Pravda o (vaich) much

-14%
Zem pln otrok - Pravda o (vaich) much - Dominika Svobodov

Neznm dostupnost

249,- K  212,- K
Recenze:
Recenz celkem : 3

22.9.2013
J ji tak znm. Znm i mnoho dalch domin a mohu smle tvrdit, e je jedna z nejlepch. Knku povauji za poveden dlko. Pobavil jsem se, nco dozvdl i pochopil. Myslm, e je to pkn knka knka psan neurlivou, nevulgrn formou. A nejlep na tom je, e uveden pbhy se zejm opravdu staly. Docela by se mi lbil druh dl.. ovem to je jen na Dominice...


29.8.2013
A i autorstv je podivn viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138


29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
Autorku znm z vlastn zkuenosti. Oznait ji jako elitn dominu je ale myslm dost nadnesen. V knize jsou popsny pbhy z jej praxe, vetn vylen typ jejch zkaznk jejich chovn, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavn psychologicky, co jsem j pi vlastnch nvtvch nezaregistroval. Dlo povauji za nepli vydaenou prvotinu.


PD DO MILOSTI

-17%
PD DO MILOSTI - Adyshanti

Neznm dostupnost

299,- K  246,- K
Anotace:


Milost - rozporupln slovo, alespo v etin. A pece jde o stav byt, kterho je nm tolik zapoteb. Adyshanti, mlad u ns jet neznm autor, se zabv pinami utrpen, kter si ale asto zpsobujeme sami. A zrove nabz nvod, jak z toho ven. Jakmile se dokeme veho pustit, uvolnit se a spadnout doprosted ptomnho okamiku, me ns prostoupit svoboda, kterou vichni hledme. Tato kniha ukazuje zpsoby, jak se takovmu stavu byt otevt, jak se otevt milosti a tomu tajemnmu svtlu, kter z bhem skrytch a tichch okamik. Kter v ns zaehv jiskru a mn n zpsob vnmn svta. Mme-li se milosti otevt, musme se vzdt iluze, e mme svj ivot pod kontrolou, pestat se zabvat minulost a t budoucnost. Poznatky, kter Adyashati shromdil v tt knize, by mly slouit k pemlen a meditaci, pomoc kter mete zjistit, zda mte stejnou osobn zkuenost. Pravdu toti nenejdeme ve slovech, ale pouze v ns samch.



Recenze:
Recenz celkem : 2

29.11.2021 - renata
Popravd, Pd do milosti je kniha, kter jist prvem vyla ji v druhm vydn, protoe mi maliko pipomn vechny ty pevelice hladiv a moudr knihy s univerzln moudrost, je pekon vky. A knihy, kter si mete otevt na jakkoliv strnce a vdycky v nich najdete nco, co si prv potebujete pest.


7.10.2015 - Renata
Informace z tto knihy upotebte v bnm ivot? Mon ne vdom, ale podvdom Pd do milosti asi ovlivn. Seznamuje toti s tm fenomnem it ptomnho okamiku, kter dneska u moc neumme. Vnmm tuto knihu jako pknou odpoinkovou duchovn knihu. Asi bych se podle n nezaala dit a nedlala si z n njak dleit vpisky, ale pjemn je, jako dobr aj na noc.


Devt dn nekonena - O tom, co se mi mimo tlo odhalilo o vdom, fyzick existenci a smyslu ivota

Anotace:

Trvalo to pouze nkolik vtein: V okamiku, kdy Anke ped hoícím krbem ve svém obývacím pokoji náhle vzplanula, uvdomila si se zvláštní odevzdaností: „Te zemeš!“
S rozsáhlými popáleninami ji pevezou do nemocnice. Devt dní leí v kómatu; píbuzní i lékai poítají s nejhorším. Nikdo ovšem netuší, e Anke práv vykroila na nejpodivnjší cestu svého ivota: V duchovních svtech, mimo as a prostor, neoddliteln spojena s Pvodem všeho bytí dostává odpovdi na všechny své otázky.
Toto vyprávní o zcela neuvitelném dobrodruství mezi ivotem a smrtí otevírá nezná mé sféry vdomí a fascinující vhledy do lidské existence. Také psobiv ukazuje, e naše vnímání reality je pouze nepatrným zlomkem bohatosti nekoneného mnoství realit.
„A kdy jsem opustila své tlo, poznala jsem, co znamená opravdu ít.“



Recenze:
Recenz celkem : 2

25.10.2021 - renata
Strhujcch prvnch edest stran. By tma nesmrn tk, pesto autorka dokzala sepsat od prvnho dku svj pbh tak tiv, e je ve vsledku pln jedno, jak k pbhu nakonec pistoupte. Ten zatek je strhujc. A pokud jste se v ivot jen nznakem setkali s nm podobnm, teba jen podobnou ivotn kriz, lehce podlehnete sle, se kterou osud Anke Evertz vzal a vysvtlil j, pro tady tedy na svt je. Druh st knihy u je volnj a poskytuje vce prostoru pro vlastn dumn.


25.10.2021 - renata
Strhujcch prvnch edest stran. By tma nesmrn tk, pesto autorka dokzala sepsat od prvnho dku svj pbh tak tiv, e je ve vsledku pln jedno, jak k pbhu nakonec pistoupte. Ten zatek je strhujc. A pokud jste se v ivot jen nznakem setkali s nm podobnm, teba jen podobnou ivotn kriz, lehce podlehnete sle, se kterou osud Anke Evertz vzal a vysvtlil j, pro tady tedy na svt je. Druh st knihy u je volnj a poskytuje vce prostoru pro vlastn dumn.


Kdy myi vylezou ze svch skr

-18%
Kdy myi vylezou ze svch skr - Tom Paur

Neznm dostupnost

329,- K  267,- K
Anotace:
Obas se nm me zdt, e nic na tomto svt nem svj smysla vci se jen tak a bezdvodn dj. To je ale omyl, ptel. Prvta na prvn pohled nesmysln a chaotick linie ivota, kter nsobas zavede tam, kam sami ani neekme, je prv tm, co n ivotzkrluje a napluje. Dnes u pevn vm, e vechno to dnkolem ns je osud a ve, co se dje, se dje tak jak m. No ale monse teba pletu, kdo v? Jist vak je, e co se stt m, se jednoho dneprost stane! A u se to nkomu lb, anebo ne. Proto se tak stalo,e se jednoho dne potkali dva lid a vznikla tato kniha pln pbha ndhernch kreseb. Mon to byla nhoda, mon osud. Kdo v?Jist vak je, e se tak stalo, a stalo se tak pro poten jinch, zejmnadt. A to byl prv ten hlavn dvod.

Recenze:
Recenz celkem : 2

5.2.2021 - Jana
ھasn kniha, moc mne potila. Jana


28.1.2021 - Tom
Doplujc informace k anotaci.Tato kniha vm v celkem jedencti pbzch, pipomene znm a i mn znm pbhy, kter maj reln zklad ve starch pbzch a povstech eskch. Touto knihou plnou ndhernch a tajemnch ilustrac pana Jiho Srnce, divadeln ikony a zakladatele ernho divadla bychom rdi, pedevm dtem, pipomnli zajmav momenty z na historie. Tak chceme ukzat, e nen dleit, bt siln, velk i prbojn. Sta bt jen ve sprvnou chvli na sprvnm mst a umt se v dan moment sprvn rozhodnout. Teba tm i nevdomky ovlivnte budouc dn. Knihou jsme se pokusili odpovdt i na mnoh a nikdy nezodpovzen pro? Napklad, pro nikdo nikdy nenael Golema? Aktuln dn o knize mete sledovat na https://www.facebook.com/kdyzmysi Autor knihy - TP


Domeek pln kamard

-19%
Domeek pln kamard - Vojtch Kubata

Skladem v eshopu (1 ks)

249,- K  200,- K
Anotace:

Na kopci stojí domeek ze samých kostiek. Kdopak v nm asi bydlí? Pece pejsek Barnabáš s koikou Mickou. Ale nehospodaí v nm sami, spolenost jim dlají sýkorky štbetalky, nezbední opiáci uch a ak, cínoví vojáci v krásných uniformách a starý trpaslík Mudrovous. Nkdy je v nm pkn veselo a hluno a to to nejlepší teprve pijde… Vidíte? Medvd Jednozubka u je tam taky.



Recenze:
Recenz celkem : 2

2.1.2021 - Petra Nelehov
Velmi dmysln zpracovan kniha. Dlo Vojtcha Kubaty je nesmrteln a nadchne vechny generace.


2.1.2021 - Petra Nelehov
Velmi dmysln zpracovan kniha. Dlo Vojtcha Kubaty je nesmrteln a nadchne vechny generace.


Harrachovsk sklrna Nov Svt v prvn polovin 19. stolet

Anotace:
Prvn rozshlej zmapovn innosti sklsk huti hrabat Harrach v Novm Svt v Krkonoch v prvn polovin 19. stolet - v tto dob byla zdej sklsk vroba na svtov rovni. Mapuje produkci sklrny v obdob umleckch styl klasicismu, empiru a pedevm biedermeieru a druhho rokoka.

Recenze:
Recenz celkem : 2

26.11.2020
Velmi pkn knka


26.11.2020


Miluj svj ivot - nstnn kalend 2020

Anotace:

Nástnný kalendá Miluj svj ivot obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného kniního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými povaována za prkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý ivot ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji meme vyuít. Zmníme-li zpsob, jakým o vcech pemýšlíme, bude náš ivot mnohem šastnjší. Ke kadému msíci náleí inspirující moudrá myšlenka doplnná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendá u tradin doprovází krásné ilustrace eské autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenz celkem : 2

24.9.2019 - renata
Lb se mi, e se lovk rd a snz nad tmto kalendem, sem tam zastav a zamysl se nad smyslem ivota, nad radost, nad vdnost, nad tm, jak rok b a… co nm unik? Nad m se zastavit a teba jet jednou tomu podkovat? Nkter msce mi v minulch letech sedly velice, jin jen tak uplynuly, ale v kadm ppad, tohle je opravdu skvost.


24.9.2019 - renata
Lb se mi, e se lovk rd a snz nad tmto kalendem, sem tam zastav a zamysl se nad smyslem ivota, nad radost, nad vdnost, nad tm, jak rok b a… co nm unik? Nad m se zastavit a teba jet jednou tomu podkovat? Nkter msce mi v minulch letech sedly velice, jin jen tak uplynuly, ale v kadm ppad, tohle je opravdu skvost.


Pro Bh dopout zlo

-19%
Pro Bh dopout zlo - Milan Kuera

Rozebrno

249,- K  200,- K
Anotace:
Kniha se zabv termny Bh, Absolutno, Byt, Jednota, Nicota, Polarita, stn, hch, karma apod. Tyto pojmy vysvtluje nzorn a i pomoc obrzk v irch souvislostech. Tyto termny zasazuje do modern psychologie a novch vdeckch poznatk o lidskm mozku.<br><br> Kniha hodn erp z vdomost a objev vynikajcho psychoteraupeta Carla Gustava Junga a i dalch lka, psycholog a psychiatru. Autor tak v zvru knihy porovnv sv poznatky s rznmi duchovnmi smry i nboenstvmi a klade otzky:<br><br> - Chcete vdt, pro bh dopout zlo?<br> - Pro Bh dopout vlky, bdu, nemoci, bolest a utrpen?<br> - Chcete vdt, pro bo mlny melou tak pomalu a Bh nepotrest hnky ihned?<br> - Existuje due a posmrtn ivot? <br> - Vte, jak je rozdl mezi du a duchem?<br><br> Tuto knihu autor a nakladatelstv doporuuje vem, kte pemlej o smyslu ivota a jeho existenci.

Recenze:
Recenz celkem : 2

15.3.2019 - Milo astn
Vynikajc kniha, peetl jsem jednm dechem. Nen to o njakch nboenskch kli, „e Bh dal lidem svobodu, aby se mohli zabjet“. Kniha jde k podstat vci, je to na hranici psychologie a filosofie.


13.3.2019 - renata
"Strun, jasn a celkem thl kniha, kter zasteuje ve, co jsem kdy o duchovnch naukch etla."


Recenzovan knihy

Podle zkona o evidenci treb je prodvajc povinen vystavit kupujcmu tenku. Zrove je povinen zaevidovat pijatou trbu u sprvce dan online; v ppad technickho vpadku pak nejpozdji do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectv U Kruml s.r.o. Krkonosk 196, Vrchlab, IO: 08677662 DI: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vvoj, sprva elektronickho obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap