Nabídky knih

Recenzované knihy

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2020

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

Proč Bůh dopouští zlo

-19%
Proč Bůh dopouští zlo - Milan Kučera

Proč Bůh dopouští zlo


Milan Kučera


Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Kniha se zabývá termíny Bůh, Absolutno, Bytí, Jednota, Nicota, Polarita, stín, hřích, karma apod. Tyto pojmy vysvětluje názorně a i pomocí obrázků v širších souvislostech. Tyto termíny zasazuje do moderní psychologie a nových vědeckých poznatků o lidském mozku.<br><br> Kniha hodně čerpá z vědomostí a objevů vynikajícího psychoteraupeta Carla Gustava Junga a i dalších lékařů, psychologů a psychiatru. Autor také v závěru knihy porovnává své poznatky s různými duchovními směry i náboženstvími a klade otázky:<br><br> - Chcete vědět, proč bůh dopouští zlo?<br> - Proč Bůh dopouští války, bídu, nemoci, bolest a utrpení?<br> - Chcete vědět, proč boží mlýny melou tak pomalu a Bůh nepotrestá hříšníky ihned?<br> - Existuje duše a posmrtný život? <br> - Víte, jaký je rozdíl mezi duší a duchem?<br><br> Tuto knihu autor a nakladatelství doporučuje všem, kteří přemýšlejí o smyslu života a jeho existenci.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

15.3.2019 - Miloš Šťastný
 Vynikající kniha, přečetl jsem jedním dechem. Není to o nějakých náboženských klišé, „že Bůh dal lidem svobodu, aby se mohli zabíjet“. Kniha jde k podstatě věci, je to na hranici psychologie a filosofie.

13.3.2019 - renata
 "Stručná, jasná a celkem štíhlá kniha, která zastřešuje vše, co jsem kdy o duchovních naukách četla."

Klidný Buddha na dobrou noc

-19%
Klidný Buddha na dobrou noc - Dharmachari Nagaraja

Klidný Buddha na dobrou noc


Dharmachari Nagaraja


Skladem u dodavatele

389,- Kč  312,- Kč

Anotace:

Magická sbírka osmnácti příběhů, které vaše dítě vtáhnou do kouzelného nového světa a pomůžou mu objevit poklad buddhistické moudrosti. Od příběhu pštrosa Percyho a hlemýždě Kevina, který dokládá, jak je důležité přátelství, přes příběh mořské víly Mariny a její zlaté mušle, který vašemu dítěti ukáže, jak na životní protivenství reagovat se ctí a soucitem, všechny příběhy mají za cíl pobavit i poučit a pomáhají:


* rozvíjet dětskou představivost a tvořivost,
* rozptýlit případné starosti a obavy,
* přinést cenná životní ponaučení a rozvíjet sebedůvěru,
* prohloubit uvolnění a připravit dítě na spaní,
* posílit vazbu mezi rodičem a dítětem.


Starodávná buddhistická moudrost se svým důrazem na klid, soucit a bdělou pozornost je ideálním prostředkem, jak dnešním dětem pomoci, aby výzvy, před které je staví každodenní život, zvládaly s větším klidem a sebevědomím. V úvodu knihy se dočtete, proč jsou buddhistické nauky, praktiky a příběhy v dnešní neklidné době významnější a užitečnější než kdy dřív. Na konci knihy pak najdete několik vedených meditací a tuto praktickou část můžete využít kdykoliv - buď tak můžete dítěti pomoct se večer připravit ke spánku, nebo jednoduše prožít den ve větším klidu a spokojenosti.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

17.12.2018 - renata
 Pohádky mají jednu nevýhodu. Jsou tak relaxační, že na CD jsem nedoposlouchala k večeru ani jednu. Jen „za plně bdělého stavu“ ve dne, protože s večerní únavou je tohle opravdu rychlá jízdenka do světa snů a báječného spánku. I pro děti, zaplaťpánbůh!

17.12.2018 - renata
Nádherné spojení pohádek, klidu, meditace, závěrečných vizualizací, které i dospělí využijí, krásných obrázků, a především nádherného hlasu Nadi Konvalinkové, které v přiloženém CD také pohádky namluvila, takže unavení rodiče si odpočinou, i když já se obávám, že u toho hlasu a koncepce pohádek se uvolní natolik, že usnou jak malí medvídci.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Můj otec byl MIB

-15%
Můj otec byl MIB - Jan van Helsing,Jason Mason

Můj otec byl MIB


Jan van Helsing,Jason Mason


Skladem v eshopu (3 ks)

690,- Kč  580,- Kč

Anotace:

Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu!


Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (MiB)? Od 50. let minulého století se objevují u fenoménu UFO, dotěrně se vyptávají svědků, konfiskují jim pořízené fotografie, a někdy je dokonce i ohrožují. Víme o nich dosud jen velmi málo. Jistý MiB kontaktoval krátce před smrtí svého syna, uvedl ho do této organizace jako svého nástupce a zasvětil do zákulisního dění, jež se odehrává na pozadí nám známých událostí. Jedná se o svět plný tajných organizací, zázračných technologií, které známe jen ze sci-fi filmů, i utajených mocenských struktur, jež naši planetu pevně svírají v pařátech. Když se Jason Mason dozvěděl od svého otce všechny informace o činnosti a cílech této organizace, zmocnil se ho takový vztek, že se rozhodl podělit o tajné vědomosti s veřejností. Na podzim roku 2015 kontaktoval Jana van Helsinga a poskytl mu interview, které mělo původně vyjít v knize Whistleblower!. Na Jana van Helsinga zapůsobily Jasonovy informace tak mocně, že ho vyzval, aby o tomto tématu napsal celou knihu. Jason Mason se tedy pokusil doložit neuvěřitelné skutečnosti, o nichž mu vyprávěl jeho otec, a jeho tvrzení i zjištění doplňují aktuální výpovědi whistleblowerů, například Coreye Goodea, Michaela Prince, Simona Parkese, Williama Tompkinse a dalších. Čtenářům se tak otvírá zcela nový náhled na svět.


Kniha pojednává (nejen) o těchto mimořádně zajímavých otázkách:
- Žijí mimozemšťané na Zemi již miliony let?
- Jakou roli hráli Chazaři, co je prapůvodem Baalova kultu a Babylonského bratrstva a jak vnímali první křesťané Ježíše Krista?
- Jsou jezuité a příslušníci italských rodin černé šlechty mocnější než Rothschildové a Rockefellerové?
- Čím se zabývají ultratajné projekty stínové vlády?
- Kdo jsou Nordici a Drakoniáni?
- Existovaly na Antarktidě německé základny a jsou tam dodnes?
- Vlastní Vatikán důkazy o starobylých vysoce rozvinutých civilizacích a o přítomnosti mimozemských ras na Zemi?
- Žili dříve na Zemi obři a existují o tom důkazy?
- Je Měsíc umělé těleso? Co se skutečně odehrávalo v rámci misí Apollo?
- Jak je to s návratem nebeského tělesa Nibiru a božstev Anunnaki a kdo jsou tajní bohové iluminátů?
- Existují přístroje, které nahlížejí do budoucnosti?
- Funguje již déle než šedesát let tajný vesmírný program se základnami po celé Sluneční soustavě, který je pod kontrolou tajných německých společností a členů SS?
- Jsou po celé Galaxii rozmístěny vstupní portály, jimiž je možné cestovat?
- Prožíváme v současnosti zvýšení frekvencí v naší části Galaxie?
- Pomáhají nám příznivě naklonění mimozemšťané s pokročilými technologiemi v tom, abychom tyto změny šťastně přečkali a aby se Země definitivně osvobodila od vlády temných sil? Lze cestovat v čase?
-Co je cestovatelům v čase známo o minulosti a budoucnosti Země?


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Téma zdaleka není jen o mimozemšťanech, ačkoliv se zdá, že vše se se vším prolíná. Kdoví, třeba ukáže čas, ostatně desítky až stovky faktů a informací, které se tu dozvíte – to je pestrá paleta do budoucnosti.

Magické dimenze - Kniha + 44 karet

-19%
Magické dimenze - Kniha + 44 karet - Lightstar

Magické dimenze - Kniha + 44 karet


Lightstar


Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  356,- Kč

Anotace:

Průzračná, až jiskřivá čistota těchto karet snadno vchází do lidské duše, osvěží ji a budí intuici. Díky ní pak dostáváte přesně ty informace, které potřebujete v tu danou chvíli. Autorka připravila pět unikátních věšteckých výkladů a tři mocné aktivační výklady pro zdravé vztahy, léčení a získání peněz. V každém případě vás čeká cesta do dimenzí snad celého vesmíru. Karty Magické dimenze dávají klíče ke štěstí, k umění být pánem svého osudu. Není právě tohle nejdůležitější na světě? Zasněné, hluboké, třpytivé a jasné karty pro meditaci i ryze praktické výklady vás určitě osloví a přinesou inspiraci k životní změně. Nechte se vést...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Kartičky vypadají tak nádherně, křehce a jsou souborem maličkých uměleckých dílek, jejichž sílu poznáte po prvním výkladu. Sedla jsem si s nimi napoprvé a hned. A snad je to tou modrou zářivou barvou, ale měla jsem pocit, jako by v ruce ožívaly a brebentily… hodně a hodně, ale tak důrazně a přesně, že dodnes na ně sahám s respektem.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2019 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap