Knihkupectv U Kruml s.r.o.

knihkupec logo knihkupectv, knihkupec.com, s lskou ke knihm s nadenm pro vs, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovnho dne. Profesionln pesto lidsk pstup. Contact Details:
Main address: Krkonosk 196 543 01 Vrchlab, esk Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCV TIP!

Zajmaj Vs knin novinky
a nae akn nabdky?

Chcete pravideln dostvat
informace na V e-mail?

Pihlate se k odbru naeho NEWSLETTERU!

Nabdky knih

Recenzovan knihy

The Fuck It List Journal

The Fuck It List Journal - neuveden

Neznm dostupnost

299,- K
Anotace:
The opposite of a bucket list, this real-life-affirming journal celebrates not doing a bunch of stressful, demanding activities (base-jumping, eating fugu, etc.) before you check out. Contains humorous prompts and facts on things you`ll never try.

Recenze:
Recenz celkem : 27

11.8.2021 - 24vulkan-24.com
Добрый день! Рады видеть вас на страницах нашего сайта об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди казино вынуждены выдавать гемблерам хорошие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков на свои сайты. При этом каждая азартная площадка старается дать нечто уникальное в своих условиях сотрудничества. К примеру, упрощенный процесс вывода денег. Для новичка этот факт является весьма важным. Поэтому успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выплатами. Дополнительно, важным процессом являяется наличие у онлайн-казино широкого выбора игровых автоматов. Наличие такого ассортимента может говорить о том, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. в случае примите решение самолично искать казино, то обязательно обратите внимание на комментарии выбранного игрового сайта. Поэтому, мы рекомендуем вам казино: 24vulkan-24.com. Рассмотрим подробнее данный игровой клуб. Исключительным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть огромный куш! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без огромных затрат, и начать выигрывать уже сегодня. В начале вам необходимо выбрать игровую тактику. На сайте 24vulkan-24.com вы выбрать оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. К примеру, мы не рекомендуем изначально играть на высоких ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в интернет казино. 24vulkan-24.com всегда заботится об гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи к нам на сайт и побеждай уже сегодня!


4.8.2021 - 1win-officiall.net
Доброго дня! Мы рады приветствовать вас на страницах нашего портала об азартных играх! Наданный момент из-за большой конкуренции среди казино вынуждены предлагать информационным партнерам улучшенные условия сотрудничества, для получения больше новых игроков на свои ресурсы. При этом каждый азартный клуб старается дать что-то неповторимое в своих условиях сотрудничества. Одним из таких особенностей является упрощенный процесс вывода денежных средств. Для начинающего игрока этот процесс является очень важным. Поэтому успешные игроки заинтересованы в выборе игровые площадки с мгновенными выплатами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у онлайн-казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может указывать на то, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. в случае вы решите самостоятельно проводить поиск казино, неприменно обратите внимание на комментарии выбранного игрового портала. Мы советуем вам игровое казино: 1вин Давайте рассмотрим подробнее данный игровой сайт. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. огромный спектр бонусов, таких как фри спины, дает возможность поднять большой выигрышь! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных возможностей позволяет игрокам без огромных вложений, и начать побеждать уже сегодня. Для начала вам требуется определить игровую тактику. На сайте 1 вин вы найдете оптимальную тактику на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не советуем сразу играть на высоких ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1 вин всегда заботится об игроках и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи на сайт и побеждай уже сегодня!


30.7.2021 - 1win-officiall.net
Добрый день! Рады приветствовать вас на страницах нашего информационного ресурса об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди интернет казино вынуждены предлагать партнерам более лучшие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков в своих казино. При этом каждая азартная площадка старается иметь нечто неповторимое в своих условиях сотрудничества. Например, быстрый процесс обналичивания выигрышей. Для начинающего игрока этот процесс является наиболее важным. В следствии чего успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выводами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может говорить о том, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. Если примите решение самолично проводить поиск казино, обязательно обратите внимание на комментарии выбранного информационного сайта. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1 вин Давайте посмотрим подробнее данный игровой клуб. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть солидный куш! Солидная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без больших затрат, и начать зарабатывать уже сейчас. Для начала вам требуется выбрать игровую тактику. На сайте 1вин вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел советов, где опытные игроки делятся идеями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Например, мы не рекомендуем изначально играть на больших ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1вин всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи к нам на бк и зарабатывай уже сейчас!


A Spool of Blue Thread

A Spool of Blue Thread - Tylerov Anne

Skladem u dodavatele

168,- K
Anotace:
Shortlisted for the Man Booker Prize 2015 Shortlisted for the Baileys Women's Prize for Fiction 2015 Sunday Times bestseller `It was a beautiful, breezy, yellow-and-green afternoon...' This is the way Abby Whitshank always begins the story of how she and Red fell in love that day in July 1959. The whole family on the porch, relaxed, half-listening as their mother tells the same tale they have heard so many times before. And yet this gathering is different. Abby and Red are getting older, and decisions must be made about how best to look after them and their beloved family home. They've all come, even Denny, who can usually be relied on only to please himself. From that porch we spool back through three generations of the Whitshanks, witnessing the events, secrets and unguarded moments that have come to define who and what they are. And while all families like to believe they are special, round that kitchen table over all those years we also see played out our own hopes and fears, rivalries and tensions - the essential nature of family life. OVER A MILLION ANNE TYLER BOOKS SOLD Anne Tyler was born in Minneapolis, Minnesota, in 1941 and grew up in Raleigh, North Carolina. She is the Pulitzer Prize-winning author of Breathing Lessons and many other bestselling novels, including The Accidental Tourist, Dinner at the Homesick Restaurant, Saint Maybe, Ladder of Years, A Patchwork Planet, Back When We Were Grownups, The Amateur Marriage, Digging to America and The Beginner's Goodbye. In 1994 she was nominated by Roddy Doyle and Nick Hornby as 'the greatest novelist writing in English' and in 2012 she received the Sunday Times Award for Literary Excellence, which recognises a lifetime's achievement in books. In 2015 A Spool of Blue Thread was a Sunday Times bestseller and shortlisted for both the Baileys Women's Prize for Fiction and the Man Booker Prize. Her latest novel, Vinegar Girl, is a retelling of The Taming of the Shrew.

Recenze:
Recenz celkem : 18

1.8.2022 - StuartAcups
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


1.8.2022 - HenryVus
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


1.8.2022 - Haroldzen
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


Cesta na Tajmyr

Anotace:


Cestopis o Rusku, a jmenovit hlavn o Sibii a Arktid, z pera renomovanho eskho cestovatele, jen zn Rusko zejm lpe, ne 90% Rus, jeliko ho bhem poslednch 10 let projel kem krem - od Petrohradu po Vladivostok, od Murmansku po Magadan, od eenska po ukotku a od Altaje po Jamal a Tajmyr - a navtvil de facto vechny oblasti a republiky Rusk federace, vyhbajc se vesms turistickm destinacm.



Bhem svho putovn navtvil nejen etn muzea, chrmy a archivy, ale t mnoh koly a vzkumn stavy i adu tko dostupnch mst - starovk posvtn msta, oputn vojensk zkladny, archeologick nalezit, zlat doly i polrn stanice, megalitick svatyn, tovrny i mrtv msta, hroby s. legion i pozstatky stalinskch lgr, rejdastv a ateliry umlc, ale i pozoruhodn prodn scenrie, zahraninm turistm nedostupn.



Pomhal vakcinovat soby jamalskm pastevcm, astnil se lovu kalmar v Japonskm moi a sob na ukotce, lovil jesetery na Len a kambaly na Kolym, zastnil se amanskch obad na Altaji, v Burjatsku, Tuv a Jakutsku, splavil mohutn a divok sibisk eky - Jenisej, Irty, Lenu, Kolymu, Angaru a Podkamennou Tunguzku...



Dky tletmu pobytu uvnit nejrznjch mstnch etnickch a socilnch komunit, sdlejc s domorodci mnoh intimn ivotn epizody (rodinn oslavy, svatby, ktiny a nboensk rituly), ml monost seznmit se zdejmi pomry - kadodennm ivotem a nzory obyejnch lid - komplexnji, ne se to poda mnohmu "domorodci", ijcmu ve vzdlen metropoli, nebo zahraninmu "expertovi", mnohdy navc zvislmu na slubch tlumonka, bhem nkolikatdenn expedice.



Cestujc po Rusku autostopem, dlkovmi vlaky, marrutkami a nklaky, obas psovmi transportry, na palub vrtulnku, nkladn lodi i tankeru, setkv se bhem svch cest s intelektuly i dlnky a emeslnky, ministry i pastevci, vdci i domorodmi amany, rektory universit i venkovskmi uiteli, urnalisty, spisovateli, zlesky, liteli, geology a naftai, pedstaviteli samosprv, byznysmeny i politiky, s polrnky, zchrani, piloty vrtulnk i ofry nklak; s lodnky, nmonky i rybi. Diskutuje pi lku aje i sklence vodky s mstnmi umlci, spisovateli, vlenmi veterny, kozky, lovci a zlatokopy, studenty i penzisty, buddhistickmi mnichy, muslimskmi immy i idovskmi rabny, pravoslavnmi popy i katolickmi misioni, s etnografy i pslunky nesetnch pvodnch etnik, aby sv poznatky a zitky nsledn prezentoval ve svch cestopisech, doplujc je vlastnmi vahami.



Kniha je navc doplnn zhruba 750 jedinenmi barevnmi fotografiemi.





Recenze:
Recenz celkem : 4

16.10.2020 - KARAS
Doslova jednm dechem jsem peetl dky, kter mne vzruily, zaujaly, pekvapily, pesvdily a obohatily. Autorem je lovk, kter neprojel Rusko jen tak rychlkem ve vagnu prvn tdy. Naopak, citliv a pokorn vnm lidi kolem sebe, stejn jako jejich kadodenn ivot, jen nsledn doke jemn a barvit popsat, m mi pinesl adu dalch vjem a pocit doprovzench fakty a ne mty. Sms dobrodrunch, cestopisnch, historickch a osobnch posteh psob vrohodn, jakoby autor il v mstech, o nich pe, dlouhodob. Nen pouhm cestovatelem a zprostedkovatelem cizho poznn, nepopisuje a nekatulkuje. Pat mu mj obdiv. Te vm vce! PhDr. Miroslav KARAS, editel ostravskho studia esk televize (bval stl zpravodaj T v Rusku)


16.10.2020 - Marhoul
rukopis jsem hned nejen prolistoval, ale do nkterch pas se rovnou s velkm zjmem zaetl. A to i pesto, e prce mm (v souvislosti s uvdnm mho novho filmu „Nabarven pte“ jak v zahrani, tak i v esku), nad hlavu a podn nic nesthm. A kniha vyjde, dejte vdt, prosm, protoe si j musm koupit a pest. Je to opravdu daleko, daleko vce ne jen cestopis. Recenzi Vm k n nenapu, omlouvm se, to nesthm a sthat nebudu, ale Va dosti o napsn anotace opravdu rd vyhovm. Bude krtk, ale vte, e od srdce: Mohu napsat jen jedno… Doporuuji…. Doporuuji… Doporuuji! Vclav MARHOUL Filmov reisr


7.9.2020 - frhk
https://www.hithit.com/cs/project/8330/vydani-knihy-cesta-na-tajmyr-cestopis-o-sibiri-arktide


Zem pln otrok - Pravda o (vaich) much

Recenze:
Recenz celkem : 3

22.9.2013
J ji tak znm. Znm i mnoho dalch domin a mohu smle tvrdit, e je jedna z nejlepch. Knku povauji za poveden dlko. Pobavil jsem se, nco dozvdl i pochopil. Myslm, e je to pkn knka knka psan neurlivou, nevulgrn formou. A nejlep na tom je, e uveden pbhy se zejm opravdu staly. Docela by se mi lbil druh dl.. ovem to je jen na Dominice...


29.8.2013
A i autorstv je podivn viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138


29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
Autorku znm z vlastn zkuenosti. Oznait ji jako elitn dominu je ale myslm dost nadnesen. V knize jsou popsny pbhy z jej praxe, vetn vylen typ jejch zkaznk jejich chovn, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavn psychologicky, co jsem j pi vlastnch nvtvch nezaregistroval. Dlo povauji za nepli vydaenou prvotinu.


Neposlunost lsky

Neposlunost lsky - Christina von Dreien

Skladem v eshopu (1 ks)

314,- K
Anotace:

ijeme ve zvláštní dob, je se zdá být kadým rokem podivnjší. Mnozí lidé si kladou otázky: Co se to na Zemi odehrává? Co se stalo s lidstvem a Zemí zejména v posledních letech? Pro se to dje? A jak to všechno skoní?


Kniha „Neposlušnost lásky“ poskytuje na tyto otázky k souasné situaci ve svt jasná, ba nkdy pekvapivá vysvtlení. Christina vyzývá k vtší odvaze a lidskosti, k nenásilnému odporu proti spoleenskému systému, který je lásce vzdálen natolik, e bezohledn nií pírodu a prohlašuje li, manipulace, agrese i války za normu.


Navzdory všem tmto nekalostem však Christina vykresluje velmi pozitivní obraz budoucnosti naší planety. Fascinujícím a pro kadého srozumitelným zpsobem objasuje, e lovk je od pírody laskavá a milující bytost; e je tedy jen otázkou asu, kdy se souasný systém negativity rozpadne z nitra sám a nahradí jej nová forma souití zaloená na míru, svobod a vzájemném respektu. Na Zemi se kadý den probouzí stále víc a více lidí, spojují se mezi sebou a vytváejí mohutný sv-telný impuls zmny. Tichou revoluci neposlušnosti lásky ji nelze zastavit.



Recenze:
Recenz celkem : 2

16.11.2022
Mal, krsn kniha. Kter tak lskypln mluv o lidech, o Zemi a tak moc chce, aby nm tu bylo dobe... e ji nazvu jako sladkm zkuskem pro dui.


16.11.2022 - renata
Mal, krsn kniha. Kter tak lskypln mluv o lidech, o Zemi a tak moc chce, aby nm tu bylo dobe... e ji nazvu jako sladkm zkuskem pro dui.


Velk kniha ritul

Velk kniha ritul - Judita Peschlov

Skladem v eshopu (1 ks)

320,- K
Anotace:

Velká kniha rituál vás uvede do hájemství starodávných tradic, které jsou integrované do podoby vyuitelné v souasném, moderním ivot. Poslouí vám nejen jako inspirace pro naplnný, spokojený a radostný ivot, nýbr také jako zevrubný zdroj rituální teorie a praxe s podrobnými vzory rituál, svátk ivota, oslav a mystérií pírody, Slunce, Luny, enství a Bohyn. Naerpáte z ní podrobné údaje o historii osobních i komunitních rituál, a rovn detailní informace o mýtech, bohyních, nadpozemských bytostech, kultovních místech a symbolech, které se k rituálm vztahují.



Recenze:
Recenz celkem : 2

31.8.2022 - renata
Dozvte se tu mnoho novho, ekla bych a koatho; kad kapitola je naplnna ohromujcm mnostvm informac, kter jsou podny vcn, strun a mohou se tak stt dobrm prvodcem, chcete-li se rituly zabvat hloubji. Co potebujeme znt, to vechno tu je. Autorka m jet na konci knihy uvedeno mnoho zdroj, ze kterch erpala, nebo ktermi si mete obohatit sv vdomosti.


31.8.2022 - renata
Ve zkratce je to prv toto: je v n tolik informac, tolik rznch pstup, tolik rznch emoc a posvtnosti rznch bostev a uctvanch forem, e si vybere naprosto kad. Nejvce ze vech doporuen se mi lb to, vybrat si sv a dle toho si skldat sv vnitn komorn rituly, ppadn tvoit nov, tvoit to, co vy sami ve svm ivot nyn potebujete. Kniha je nesmrn plnou encyklopedi, kter me bt vyuita tisci rznch zpsob.


Tereza

Tereza - Tereza Maxov, Veronika Bednov

Skladem u dodavatele

520,- K
Anotace:

Svtov proslulá topmodelka. Trojnásobná matka. Zakladatelka nadace, která u od roku 1997 pomáhá dtem. A také rozená vypravka i charismatická ena, která se pátelí s monackým kníetem Albertem II. i s rockerem Bryanem Adamsem. V biografii Terezy Maxové naleznete nejen osobní deníkové zápisky, ale také adu exkluzivních, nikdy nezveejnných fotografií. Poznejte výjimený píbh výjimené eny do všech podrobností!





Recenze:
Recenz celkem : 2

12.2.2022 - Gina
Kniha byla zakoupena jako drek k narozeninm a pr je velmi krsn.


12.2.2022 - Gina
Kniha byla koupena jako drek k narozeninm a pr je velmi krsn.


SK22 KRKONOE - TAK TI TEDA PIU... (8) STOLN KALEND 2022

Anotace:

Ji osmé vydání kalendáe Krkonoš, který obsahuje historické pohlednice. Týdenní kalendá.



Recenze:
Recenz celkem : 2

20.1.2022 - Jindra
Bhem zimn dovolen pokad navtvm pjemn knihkupectv v Dom Krytofa z Gendorfu a pravideln tu (krom jinho) kupuji stejn kalend s novm vbrem pohlednic starch i vce ne sto let. Je zajmav porovnat, jak moc se zmnila zachycen msta i styl komunikace. A jsem rda, e kdy jsem se do Vrchlab nedostala, nala jsem kalend na eshopu a objednvka byla vyzena obratem. Dky!


9.10.2021 - Jitka Sedlakova
Krasny stolni kalendar, ktery si kupuji kazdy rok. Jsem zvedava kazdy tyden na historicke fotografie Krkonos a okoli a srovnavam je se soucastnosti. Kalendar si kupuji kazdorocne na letni,dovolene v Krkonosich, tento rok vysel pozdeji, avsak Pan knihkupec vyridil moji objednavku a behem nekolika dni jsem i v zahranici obdrzela kalendar v poradku. Jeste jednou dekuji za vstrictnost a ochotu


Historie krkonoskch bud - 3. aktualizovan vydn 2021

Anotace:


První horské boudy se na vrškách hor objevily ji na zaátku 17. století. Vznikaly zde z nkolika píin, jako primitivní obydlí prvních hleda rud a drahých kamen, jako útoišt prvních devorubc, nebo jako „úední“ domy panských hlída, hajných a strác hranic. Na jejich místech posléze vyrostly první hospodáské objekty slouící k letní pastv krav z panských dvor. Aneb pojde putovat po tchto zajímavých stavbách s historií.


Nové aktualizované vydání 2021 - bez pebalu - pevná vazba - kídový papír - barevné foto


Rozmry 30 x 21,5 cm





Recenze:
Recenz celkem : 2

3.1.2022 - Kvta V.
Krkonoe jsou moje lska, a tak m zajm historie chat a bud, kter na cestch potkvm. A pesn to tato kniha spluje, vetn dobovch fotografi. Je to cenn kniha, ve kter budu hledat informace urit pod, ale zejmna pi a po pobytu v Krkonoch.


3.1.2022 - Kvta V.
Krkonoe jsou moje lska, a tak m zajm historie chat a bud, kter na cestch potkvm. A pesn to tato kniha spluje, vetn dobovch fotografi. Je to cenn kniha, ve kter budu hledat informace urit pod, ale zejmna pi a po pobytu v Krkonoch.


Pd do milosti - Cesta k vnitnmu probuzen

Super cena
Pd do milosti - Cesta k vnitnmu probuzen - Adyshanti
Anotace:

Milost - rozporuplné slovo, alespo v eštin. A pece jde o stav bytí, kterého je nám tolik zapotebí. Adyshanti, mladý u nás ješt neznámý autor, se zabývá píinami utrpení, které si ale asto zpsobujeme sami. A zárove nabízí návod, jak z toho ven. Jakmile se dokáeme všeho pustit, uvolnit se a spadnout doprosted pítomného okamiku, me nás prostoupit svoboda, kterou všichni hledáme. Tato kniha ukazuje zpsoby, jak se takovému stavu bytí otevít, jak se otevít milosti a tomu tajemnému svtlu, které záí bhem skrytých a tichých okamik. Které v nás zaehává jiskru a mní náš zpsob vnímání svta. Máme-li se milosti otevít, musíme se vzdát iluze, e máme svj ivot pod kontrolou, pestat se zabývat minulostí a ít budoucností. Poznatky, které Adyashati shromádil v tété knize, by mly slouit k pemýšlení a meditaci, pomocí které mete zjistit, zda máte stejnou osobní zkušenost. Pravdu toti nenejdeme ve slovech, ale pouze v nás samých.



Recenze:
Recenz celkem : 2

29.11.2021 - renata
Popravd, Pd do milosti je kniha, kter jist prvem vyla ji v druhm vydn, protoe mi maliko pipomn vechny ty pevelice hladiv a moudr knihy s univerzln moudrost, je pekon vky. A knihy, kter si mete otevt na jakkoliv strnce a vdycky v nich najdete nco, co si prv potebujete pest.


7.10.2015 - Renata
Informace z tto knihy upotebte v bnm ivot? Mon ne vdom, ale podvdom Pd do milosti asi ovlivn. Seznamuje toti s tm fenomnem it ptomnho okamiku, kter dneska u moc neumme. Vnmm tuto knihu jako pknou odpoinkovou duchovn knihu. Asi bych se podle n nezaala dit a nedlala si z n njak dleit vpisky, ale pjemn je, jako dobr aj na noc.


Recenzovan knihy

Podle zkona o evidenci treb je prodvajc povinen vystavit kupujcmu tenku. Zrove je povinen zaevidovat pijatou trbu u sprvce dan online; v ppad technickho vpadku pak nejpozdji do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectv U Kruml s.r.o. Krkonosk 196, Vrchlab, IO: 08677662 DI: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vvoj, sprva elektronickho obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap