Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Cesta na Tajmyr

-19%
Cesta na Tajmyr - F. R. Hrabal-Krondak

Skladem u dodavatele

649,- Kč  520,- Kč
Anotace:
"Lidé, nahlížející na události probíhající v současném Rusku evropskýma očima, se zoufale mýlí v hodnocení příčin a následků všech jevů v této nemocné zemi.Tento mimořádně zajímavý cestopis mne velice potěšil. Způsob podání zážitků názorně demonstruje příslušnost autora k menšině. Nikoli menšině národnostní, ale k menšině, o které tvrdí profesor Radkin Honzák, že tvoří cca ? obyvatel této planety. Jsou to lidé, kteří používají svůj mozek k myšlení. Zbylé ? lidí myšlení bolí a unavuje. A tak vyhlížejí Vůdce, který z nich sejme odpovědnost za vlastní osud a umožňuje jim zůstat součástí snadno manipulovatelného stáda. Skvělé je, že se autor neomezuje na suchý popis míst, lidí a událostí a myslícím lidem umožňuje pochopit mnohé příčinné souvislosti, které přivedly lidskou společnost k opakování tragických událostí, jen v novém kontextu a s novými technickými prostředky.Smutné je, že ony ? lidí, kteří potřebují ke své existenci vůdce stáda, tento cestopis číst nebudou. Vyhovují jim marketingové metody psychopatických vůdců, kteří rozeštvávají jednotlivce i celé národy, aby mohli snáze ukojit svou patologickou touhu po moci a penězích.Potěšující je, že je v dnešní době o něco snadnější cestování a komunikace jednotlivých lidí přímo, přes hlavy politiků. A to dává naději, že lidé z různých států a civilizací, kteří se poznají blíž, záhy pochopí, že je toho mnohem víc spojuje, než rozděluje. Pak začnou chápat příčiny většiny tragických historických událostí a přemýšlet, jak se z dějin konečně poučit. Geniální je povídka Karla Čapka Poslední soud, která vysvětluje, že Bůh nemůže soudit, protože je vševědoucí a tak zná objektivní příčiny všech skutků.Na božskou vševědoucnost nedosáhneme. Ale je užitečné o poznání alespoň usilovat.Rusko a jeho obyvatelé se stali obětí zločinecké ideologie, dovedně postavené na negativních vlastnostech člověka. Nenávisti neschopných a líných vůči schopným a pracovitým. Rusko se mělo stát ohniskem požáru světové revoluce. Doslova jen palivem, jak prý říkal Lejba Davidovič Bronštejn, známý pod pseudonymem Trockij. A tak se jeho obyvatelstvo, které se snažilo pracně dohánět téměř třísetleté zpoždění za Evropou, způsobené tataro-mongolskou okupací, stalo hlavní obětí zrůdné bolševické ideologie.Cíleně byla likvidována intelektuální elita národa a všichni lidé, kteří se svoji mentalitou nehodili do pokorného a nemyslícího stáda. A tak dodnes nemá v Rusku lidský život žádnou hodnotu ve srovnání s imperiálními cíli. Ve šťastnějších a úspěšnějších zemích je jejich výkonnost a kvalita života postavena na vy-užití tvůrčího potenciálu velkého množství lidí, z nichž je tvořena střední třída. V centrálně řízeném systému je jakákoli osobní iniciativa potenciálně nebezpečná a tudíž nežádoucí.Proto Rusko, které má obrovské energetické, surovinové i lidské zdroje, zoufale zaostává za mnohem menšími zeměmi, které těmito zdroji nedisponují. Proto je v Rusku kreativní střední třída nahrazena masou vyznačující se naprostou, až tupou loajalitou k vrchnosti. Jakýmisi Mankurty. Čím ohebnější páteř a čím větší absence svědomí, tím větší šance na závratnou kariéru. Zákony platí selektivně a nad zákony stojí osobní známosti a klanové vazby.Vliv zločineckých klanů se promítl i do degradace jazyka. Objevily se v něm pojmy, pro jejichž pochopení se musíte seznámit se Solženicynovými nebo Šalamovovými díly z vězeňského prostředí. Typicky zločinecké je vnímání okolního světa. Záměna pojmů vážit si někoho a bát se jej. Neváží si nás, protože se nás přestali bát!Je pozoruhodné, že zločinecký žargon používá i doživotní prezident Vladimír Vladimírovič Putin. Jeho oblíbený výraz, používaný jako výhružka nepřátelům ?????? ? ??????? (utopit v hajzlu) okouzlil většinu jeho poddaných. Pravdu má vždy silnější a nikdo se nad tím nepozastavuje. Lidé, kteří se dívají na události probíhající v současném Rusku evropskýma očima, se zoufale mýlí v hodnocení příčin a následků všech jevů v této nemocné zemi. K pochopení tamních jevů a událostí je užitečná četba známých Orwellových děl. Ale ta slouží jen jako úvod k tématu.Obtížné se lze smířit s poznáním, že se lidská společnost nechová příliš racionálně. Ztráta racionálního uvažování je obzvlášť výrazná v autoritářských a totalitních režimech. Názorný příklad poskytuje momentálně například Venezuela, která byla do nástupu Ugo Cháveze k moci jednou z nejrozvinutějších zemí Jižní Ameriky, jelikož zdroje ropy jí zajišťovaly dostatek financí.Nicméně komunistická agitace, postavená na nenávisti neschopných a líných vůči schopným a pracovitým, obdobně jako v roce 1917 v Rusku, přivedla do funkce prezidenta Ugo Cháveze, za jehož autokratické vlády doprovázené centralizací hospodářství se Venezuela propadla do ekonomické krize, kterou jeho nástupce Nicolás Maduro ještě prohloubil a proměnil v naprostý chaos, takže se dnes Venezuela nachází mezi nejhoršími ekonomikami světa podle indexu bídy.A není rovněž divu, že spatřujeme takovou synergii mezi navenek rozdílnými režimy, jako je Putinovo Rusko a Madurova Venezuela.Navzdory kulturní odlišnosti a geografické vzdálenosti jsou si oba režimy v hlavních rysech neskutečně podobné. V Rusku i Venezuele se ukázalo, že během desetiletí totalitního režimu bylo společenské vědomí natolik zdeformované, že tyto režim jsou schopny nadále přežívat navzdory prohlubující se ekonomické krizi, potažmo chudobě obyvatelstva.Jednak byla ve společnosti vybudována mentalita obležené pevnosti, kterou se Západ, resp. ti zlí kapitalisté, snaží podmanit a zničit. Dále se zde i tam během oněch desetiletí vytvořila nová zkorumpovaná elita, tvořená ozbrojenými složkami a státními úředníky, která si mohla beztrestně dělat, co se jí zachtělo. Zejména se osobně obohacovat na úkor státního rozpočtu a úplatků. Jedinou povinností byla bezvýhradná loajalita vůči vládnoucímu klanu. A do třetice zemi opustila nevzdělanější a profesionálně nejzdatnější část společnosti, která emigrovala. V Rusku její místo zaujali někdejší Putinovi kolegové z KGB a jejich bílí koně, ve Venezuele pak revoluční fanatici z Kuby. Stejně organizačně a pracovně neschopní jako Chávez, Maduro a Fidel Castro.Přestože nespokojenost s režimem je v Rusku i Venezuele takřka všeobecná (v RF paradoxně i v řadách stoupenců Vladimíra Putina v souladu se starým pravidlem: "Car je dobrý, ale bojaři špatní"), potíž je v tom, že toxický režim za uplynulá desetiletí zničil přirozenou autoregulační funkci společnosti a tu její část, která by dokázala nabídnout funkční řešení a vybudovat demokratické státní zřízení. Opozice je slabá a roztříštěná, její lídři navíc mnohdy nepříliš liberálnější než současná garnitura - nedokážou účinně postupovat proti zkorumpované státní správě a ozbrojeným složkám, kterým jde o existenci.Problém současného Ruska spočívá v tom, že je podstatně větší než Venezuela, devastace společnosti trvá již celé století, ruský národ fakticky postrádá historickou paměť (díky čemuž sílí i absurdní nostalgie za sovětským režimem) a ozbrojené složky disponují arsenálem zbraní hromadného ničení.Náš problém zase spočívá v tom, že jsme ve sféře zájmů RF.Její současní vládci neumí dovést zemi k ekonomické prosperitě, která by odpovídala jejímu surovinovému, energetickému a mentálnímu, lidskému potenciálu. Systém vertikály moci jim to ani neumožňuje. Takže musí udělat všechno pro to, aby se udrželi u moci za každou cenu. Proto věnují miliardové částky na vymývání mozků, vývoj zbraní, hybridní války, ovládnutí Internetu.EU se brání zcela neadekvátně a neví si s touto situací rady. Současné Rusko je ovšem v ještě horší situaci než Venezuela. Z této patové situace se RF (ale ani EU) nedokáže dostat.To jen baron Prášil dokázal sám sebe vytáhnout za vlasy z močálu i se svým koněm. Jenže to byla bajka.Proto pokládám za jedinou možnou šanci udělat vše pro vzájemný kontakt a pochopení alespoň té jedné třetiny myslících lidí. Jak ukazuje i tento cestopis, je to možné. Musíme spolu komunikovat bez demagogie, otevřeně a upřímně.Zmatení jazyků je možné překonat snadno. Zmatení mysli obtížněji. Ovšem při dobré vůli to jde. Ne všichni mají dost sil, motivace, odvahy a znalostí, aby se vydali na tak náročné putování, jako to dokázal autor.Ale po přečtení jeho skvělé knihy dokážou pochopit v čem je hlavní problém a jak je možné jej řešit nejen v mezinárodních vztazích ale i uvnitř naší země.Jak zdůrazňuje prof. Radkin Honzák (i MUDr. Koukolík), k moci se vždy derou psychopati. To je pravda stará jako lidstvo. Právě proto 400 let před naším letopočtem Řekové vymysleli demokracii, která částečně kompenzuje zneužívání moci vládci. Je křehká a zranitelná a musí se stále opečovávat. Nic lepšího zatím nikdo nevymyslel.Když už se nedokážeme poučit z dějin, měli bychom aspoň posilovat tu naši nedokonalou demokracii a usilovat o to, aby se ujala i v těch velkých zemích, kde lidský život stále ještě nemá žádnou cenu a které naši křehkou svobodu ohrožují."Alexej Nikolajevič KELIN,Ataman Vševelikého Donského kozáckého vojska v zahraničí

Recenze:
Recenzí celkem : 4

16.10.2020 - KARAS
Doslova jedním dechem jsem přečetl řádky, které mne vzrušily, zaujaly, překvapily, přesvědčily a obohatily. Autorem je člověk, který neprojel Rusko jen tak rychlíkem ve vagónu první třídy. Naopak, citlivě a pokorně vnímá lidi kolem sebe, stejně jako jejich každodenní život, jenž následně dokáže jemně a barvitě popsat, čímž mi přinesl řadu dalších vjemů a pocitů doprovázených fakty a ne mýty. Směs dobrodružných, cestopisných, historických a osobních postřehů působí věrohodně, jakoby autor žil v místech, o nichž píše, dlouhodobě. Není pouhým cestovatelem a zprostředkovatelem cizího poznání, nepopisuje a neškatulkuje. Patří mu můj obdiv. Teď vím více! PhDr. Miroslav KARAS, ředitel ostravského studia České televize (bývalý stálý zpravodaj ČT v Rusku)


16.10.2020 - Marhoul
rukopis jsem hned nejen prolistoval, ale do některých pasáží se rovnou s velkým zájmem začetl. A to i přesto, že práce mám (v souvislosti s uváděním mého nového filmu „Nabarvené ptáče“ jak v zahraničí, tak i v Česku), nad hlavu a pořádně nic nestíhám. Až kniha vyjde, dejte vědět, prosím, protože si jí musím koupit a přečíst. Je to opravdu daleko, daleko více než jen cestopis. Recenzi Vám k ní nenapíšu, omlouvám se, to nestíhám a stíhat nebudu, ale Vaší žádosti o napsání anotace opravdu rád vyhovím. Bude krátká, ale věřte, že od srdce: Mohu napsat jen jedno… Doporučuji…. Doporučuji… Doporučuji! Václav MARHOUL Filmový režisér


7.9.2020 - frhk
https://www.hithit.com/cs/project/8330/vydani-knihy-cesta-na-tajmyr-cestopis-o-sibiri-arktide


Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...


29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138


29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.


Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2020

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.


24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.


Proč Bůh dopouští zlo

-19%
Proč Bůh dopouští zlo - Milan Kučera

Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:
Kniha se zabývá termíny Bůh, Absolutno, Bytí, Jednota, Nicota, Polarita, stín, hřích, karma apod. Tyto pojmy vysvětluje názorně a i pomocí obrázků v širších souvislostech. Tyto termíny zasazuje do moderní psychologie a nových vědeckých poznatků o lidském mozku.<br><br> Kniha hodně čerpá z vědomostí a objevů vynikajícího psychoteraupeta Carla Gustava Junga a i dalších lékařů, psychologů a psychiatru. Autor také v závěru knihy porovnává své poznatky s různými duchovními směry i náboženstvími a klade otázky:<br><br> - Chcete vědět, proč bůh dopouští zlo?<br> - Proč Bůh dopouští války, bídu, nemoci, bolest a utrpení?<br> - Chcete vědět, proč boží mlýny melou tak pomalu a Bůh nepotrestá hříšníky ihned?<br> - Existuje duše a posmrtný život? <br> - Víte, jaký je rozdíl mezi duší a duchem?<br><br> Tuto knihu autor a nakladatelství doporučuje všem, kteří přemýšlejí o smyslu života a jeho existenci.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

15.3.2019 - Miloš Šťastný
 Vynikající kniha, přečetl jsem jedním dechem. Není to o nějakých náboženských klišé, „že Bůh dal lidem svobodu, aby se mohli zabíjet“. Kniha jde k podstatě věci, je to na hranici psychologie a filosofie.


13.3.2019 - renata
 "Stručná, jasná a celkem štíhlá kniha, která zastřešuje vše, co jsem kdy o duchovních naukách četla."


Klidný Buddha na dobrou noc

-19%
Klidný Buddha na dobrou noc - Dharmachari Nagaraja

Skladem u dodavatele

389,- Kč  312,- Kč
Anotace:

Magická sbírka osmnácti příběhů, které vaše dítě vtáhnou do kouzelného nového světa a pomůžou mu objevit poklad buddhistické moudrosti. Od příběhu pštrosa Percyho a hlemýždě Kevina, který dokládá, jak je důležité přátelství, přes příběh mořské víly Mariny a její zlaté mušle, který vašemu dítěti ukáže, jak na životní protivenství reagovat se ctí a soucitem, všechny příběhy mají za cíl pobavit i poučit a pomáhají:


* rozvíjet dětskou představivost a tvořivost,
* rozptýlit případné starosti a obavy,
* přinést cenná životní ponaučení a rozvíjet sebedůvěru,
* prohloubit uvolnění a připravit dítě na spaní,
* posílit vazbu mezi rodičem a dítětem.


Starodávná buddhistická moudrost se svým důrazem na klid, soucit a bdělou pozornost je ideálním prostředkem, jak dnešním dětem pomoci, aby výzvy, před které je staví každodenní život, zvládaly s větším klidem a sebevědomím. V úvodu knihy se dočtete, proč jsou buddhistické nauky, praktiky a příběhy v dnešní neklidné době významnější a užitečnější než kdy dřív. Na konci knihy pak najdete několik vedených meditací a tuto praktickou část můžete využít kdykoliv - buď tak můžete dítěti pomoct se večer připravit ke spánku, nebo jednoduše prožít den ve větším klidu a spokojenosti.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

17.12.2018 - renata
 Pohádky mají jednu nevýhodu. Jsou tak relaxační, že na CD jsem nedoposlouchala k večeru ani jednu. Jen „za plně bdělého stavu“ ve dne, protože s večerní únavou je tohle opravdu rychlá jízdenka do světa snů a báječného spánku. I pro děti, zaplaťpánbůh!


17.12.2018 - renata
Nádherné spojení pohádek, klidu, meditace, závěrečných vizualizací, které i dospělí využijí, krásných obrázků, a především nádherného hlasu Nadi Konvalinkové, které v přiloženém CD také pohádky namluvila, takže unavení rodiče si odpočinou, i když já se obávám, že u toho hlasu a koncepce pohádek se uvolní natolik, že usnou jak malí medvídci.


Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč
Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!


11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!


Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.


18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.


Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.


19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.


BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 


23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 


Kalendář 2021 - Miluj svůj život - nástěnný

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2021 je po delší době opět zcela originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, můžeme změnit svůj život a učinit jej mnohem šťastnějším. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dechberoucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.11.2020 - renata
Kalendář je prakticky velmi dobře využitelný. A jeho přidaná hodnota je pro mě nevyčíslitelná. Milá amosféra, témata, na která rádi zapomínáme, ale přesto jsou tak důležitá. Možnost se zastavit a procítit život, procítit to, co se v něm říká. Nádherný počin.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap