Knihkupectv U Kruml s.r.o.

knihkupec logo knihkupectv, knihkupec.com, s lskou ke knihm s nadenm pro vs, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovnho dne. Profesionln pesto lidsk pstup. Contact Details:
Main address: Krkonosk 196 543 01 Vrchlab, esk Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOV BLOG!

Mme nov blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcv blog

Recenzovan knihy

The Fuck It List Journal

The Fuck It List Journal - neuveden

Neznm dostupnost

299,- K
Anotace:
The opposite of a bucket list, this real-life-affirming journal celebrates not doing a bunch of stressful, demanding activities (base-jumping, eating fugu, etc.) before you check out. Contains humorous prompts and facts on things you`ll never try.

Recenze:
Recenz celkem : 27

11.8.2021 - 24vulkan-24.com
Добрый день! Рады видеть вас на страницах нашего сайта об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди казино вынуждены выдавать гемблерам хорошие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков на свои сайты. При этом каждая азартная площадка старается дать нечто уникальное в своих условиях сотрудничества. К примеру, упрощенный процесс вывода денег. Для новичка этот факт является весьма важным. Поэтому успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выплатами. Дополнительно, важным процессом являяется наличие у онлайн-казино широкого выбора игровых автоматов. Наличие такого ассортимента может говорить о том, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. в случае примите решение самолично искать казино, то обязательно обратите внимание на комментарии выбранного игрового сайта. Поэтому, мы рекомендуем вам казино: 24vulkan-24.com. Рассмотрим подробнее данный игровой клуб. Исключительным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть огромный куш! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без огромных затрат, и начать выигрывать уже сегодня. В начале вам необходимо выбрать игровую тактику. На сайте 24vulkan-24.com вы выбрать оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. К примеру, мы не рекомендуем изначально играть на высоких ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в интернет казино. 24vulkan-24.com всегда заботится об гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи к нам на сайт и побеждай уже сегодня!


4.8.2021 - 1win-officiall.net
Доброго дня! Мы рады приветствовать вас на страницах нашего портала об азартных играх! Наданный момент из-за большой конкуренции среди казино вынуждены предлагать информационным партнерам улучшенные условия сотрудничества, для получения больше новых игроков на свои ресурсы. При этом каждый азартный клуб старается дать что-то неповторимое в своих условиях сотрудничества. Одним из таких особенностей является упрощенный процесс вывода денежных средств. Для начинающего игрока этот процесс является очень важным. Поэтому успешные игроки заинтересованы в выборе игровые площадки с мгновенными выплатами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у онлайн-казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может указывать на то, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. в случае вы решите самостоятельно проводить поиск казино, неприменно обратите внимание на комментарии выбранного игрового портала. Мы советуем вам игровое казино: 1вин Давайте рассмотрим подробнее данный игровой сайт. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. огромный спектр бонусов, таких как фри спины, дает возможность поднять большой выигрышь! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных возможностей позволяет игрокам без огромных вложений, и начать побеждать уже сегодня. Для начала вам требуется определить игровую тактику. На сайте 1 вин вы найдете оптимальную тактику на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не советуем сразу играть на высоких ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1 вин всегда заботится об игроках и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи на сайт и побеждай уже сегодня!


30.7.2021 - 1win-officiall.net
Добрый день! Рады приветствовать вас на страницах нашего информационного ресурса об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди интернет казино вынуждены предлагать партнерам более лучшие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков в своих казино. При этом каждая азартная площадка старается иметь нечто неповторимое в своих условиях сотрудничества. Например, быстрый процесс обналичивания выигрышей. Для начинающего игрока этот процесс является наиболее важным. В следствии чего успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выводами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может говорить о том, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. Если примите решение самолично проводить поиск казино, обязательно обратите внимание на комментарии выбранного информационного сайта. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1 вин Давайте посмотрим подробнее данный игровой клуб. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть солидный куш! Солидная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без больших затрат, и начать зарабатывать уже сейчас. Для начала вам требуется выбрать игровую тактику. На сайте 1вин вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел советов, где опытные игроки делятся идеями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Например, мы не рекомендуем изначально играть на больших ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1вин всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи к нам на бк и зарабатывай уже сейчас!


A Spool of Blue Thread

A Spool of Blue Thread - Tylerov Anne

Skladem u dodavatele

168,- K
Anotace:
Shortlisted for the Man Booker Prize 2015 Shortlisted for the Baileys Women's Prize for Fiction 2015 Sunday Times bestseller `It was a beautiful, breezy, yellow-and-green afternoon...' This is the way Abby Whitshank always begins the story of how she and Red fell in love that day in July 1959. The whole family on the porch, relaxed, half-listening as their mother tells the same tale they have heard so many times before. And yet this gathering is different. Abby and Red are getting older, and decisions must be made about how best to look after them and their beloved family home. They've all come, even Denny, who can usually be relied on only to please himself. From that porch we spool back through three generations of the Whitshanks, witnessing the events, secrets and unguarded moments that have come to define who and what they are. And while all families like to believe they are special, round that kitchen table over all those years we also see played out our own hopes and fears, rivalries and tensions - the essential nature of family life. OVER A MILLION ANNE TYLER BOOKS SOLD Anne Tyler was born in Minneapolis, Minnesota, in 1941 and grew up in Raleigh, North Carolina. She is the Pulitzer Prize-winning author of Breathing Lessons and many other bestselling novels, including The Accidental Tourist, Dinner at the Homesick Restaurant, Saint Maybe, Ladder of Years, A Patchwork Planet, Back When We Were Grownups, The Amateur Marriage, Digging to America and The Beginner's Goodbye. In 1994 she was nominated by Roddy Doyle and Nick Hornby as 'the greatest novelist writing in English' and in 2012 she received the Sunday Times Award for Literary Excellence, which recognises a lifetime's achievement in books. In 2015 A Spool of Blue Thread was a Sunday Times bestseller and shortlisted for both the Baileys Women's Prize for Fiction and the Man Booker Prize. Her latest novel, Vinegar Girl, is a retelling of The Taming of the Shrew.

Recenze:
Recenz celkem : 18

1.8.2022 - StuartAcups
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


1.8.2022 - HenryVus
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


1.8.2022 - Haroldzen
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


Cesta na Tajmyr

Anotace:
"Lid, nahlejc na udlosti probhajc v souasnm Rusku evropskma oima, se zoufale ml v hodnocen pin a nsledk vech jev v tto nemocn zemi.Tento mimodn zajmav cestopis mne velice potil. Zpsob podn zitk nzorn demonstruje pslunost autora k menin. Nikoli menin nrodnostn, ale k menin, o kter tvrd profesor Radkin Honzk, e tvo cca ? obyvatel tto planety. Jsou to lid, kte pouvaj svj mozek k mylen. Zbyl ? lid mylen bol a unavuje. A tak vyhlej Vdce, kter z nich sejme odpovdnost za vlastn osud a umouje jim zstat soust snadno manipulovatelnho stda. Skvl je, e se autor neomezuje na such popis mst, lid a udlost a myslcm lidem umouje pochopit mnoh pinn souvislosti, kter pivedly lidskou spolenost k opakovn tragickch udlost, jen v novm kontextu a s novmi technickmi prostedky.Smutn je, e ony ? lid, kte potebuj ke sv existenci vdce stda, tento cestopis st nebudou. Vyhovuj jim marketingov metody psychopatickch vdc, kte rozetvvaj jednotlivce i cel nrody, aby mohli snze ukojit svou patologickou touhu po moci a penzch.Potujc je, e je v dnen dob o nco snadnj cestovn a komunikace jednotlivch lid pmo, pes hlavy politik. A to dv nadji, e lid z rznch stt a civilizac, kte se poznaj bl, zhy pochop, e je toho mnohem vc spojuje, ne rozdluje. Pak zanou chpat piny vtiny tragickch historickch udlost a pemlet, jak se z djin konen pouit. Geniln je povdka Karla apka Posledn soud, kter vysvtluje, e Bh neme soudit, protoe je vevdouc a tak zn objektivn piny vech skutk.Na boskou vevdoucnost nedoshneme. Ale je uiten o poznn alespo usilovat.Rusko a jeho obyvatel se stali obt zloineck ideologie, dovedn postaven na negativnch vlastnostech lovka. Nenvisti neschopnch a lnch vi schopnm a pracovitm. Rusko se mlo stt ohniskem poru svtov revoluce. Doslova jen palivem, jak pr kal Lejba Davidovi Brontejn, znm pod pseudonymem Trockij. A tak se jeho obyvatelstvo, kter se snailo pracn dohnt tm tsetlet zpodn za Evropou, zpsoben tataro-mongolskou okupac, stalo hlavn obt zrdn bolevick ideologie.Clen byla likvidovna intelektuln elita nroda a vichni lid, kte se svoji mentalitou nehodili do pokornho a nemyslcho stda. A tak dodnes nem v Rusku lidsk ivot dnou hodnotu ve srovnn s imperilnmi cli. Ve astnjch a spnjch zemch je jejich vkonnost a kvalita ivota postavena na vy-uit tvrho potencilu velkho mnostv lid, z nich je tvoena stedn tda. V centrln zenm systmu je jakkoli osobn iniciativa potenciln nebezpen a tud nedouc.Proto Rusko, kter m obrovsk energetick, surovinov i lidsk zdroje, zoufale zaostv za mnohem menmi zemmi, kter tmito zdroji nedisponuj. Proto je v Rusku kreativn stedn tda nahrazena masou vyznaujc se naprostou, a tupou loajalitou k vrchnosti. Jakmisi Mankurty. m ohebnj pte a m vt absence svdom, tm vt ance na zvratnou kariru. Zkony plat selektivn a nad zkony stoj osobn znmosti a klanov vazby.Vliv zloineckch klan se promtl i do degradace jazyka. Objevily se v nm pojmy, pro jejich pochopen se muste seznmit se Solenicynovmi nebo alamovovmi dly z vzeskho prosted. Typicky zloineck je vnmn okolnho svta. Zmna pojm vit si nkoho a bt se jej. Nev si ns, protoe se ns pestali bt!Je pozoruhodn, e zloineck argon pouv i doivotn prezident Vladimr Vladimrovi Putin. Jeho oblben vraz, pouvan jako vhruka neptelm ?????? ? ??????? (utopit v hajzlu) okouzlil vtinu jeho poddanch. Pravdu m vdy silnj a nikdo se nad tm nepozastavuje. Lid, kte se dvaj na udlosti probhajc v souasnm Rusku evropskma oima, se zoufale ml v hodnocen pin a nsledk vech jev v tto nemocn zemi. K pochopen tamnch jev a udlost je uiten etba znmch Orwellovch dl. Ale ta slou jen jako vod k tmatu.Obtn se lze smit s poznnm, e se lidsk spolenost nechov pli racionln. Ztrta racionlnho uvaovn je obzvlṻ vrazn v autoritskch a totalitnch reimech. Nzorn pklad poskytuje momentln napklad Venezuela, kter byla do nstupu Ugo Chveze k moci jednou z nejrozvinutjch zem Jin Ameriky, jeliko zdroje ropy j zajiovaly dostatek financ.Nicmn komunistick agitace, postaven na nenvisti neschopnch a lnch vi schopnm a pracovitm, obdobn jako v roce 1917 v Rusku, pivedla do funkce prezidenta Ugo Chveze, za jeho autokratick vldy doprovzen centralizac hospodstv se Venezuela propadla do ekonomick krize, kterou jeho nstupce Nicols Maduro jet prohloubil a promnil v naprost chaos, take se dnes Venezuela nachz mezi nejhormi ekonomikami svta podle indexu bdy.A nen rovn divu, e spatujeme takovou synergii mezi navenek rozdlnmi reimy, jako je Putinovo Rusko a Madurova Venezuela.Navzdory kulturn odlinosti a geografick vzdlenosti jsou si oba reimy v hlavnch rysech neskuten podobn. V Rusku i Venezuele se ukzalo, e bhem desetilet totalitnho reimu bylo spoleensk vdom natolik zdeformovan, e tyto reim jsou schopny nadle pevat navzdory prohlubujc se ekonomick krizi, potamo chudob obyvatelstva.Jednak byla ve spolenosti vybudovna mentalita obleen pevnosti, kterou se Zpad, resp. ti zl kapitalist, sna podmanit a zniit. Dle se zde i tam bhem onch desetilet vytvoila nov zkorumpovan elita, tvoen ozbrojenmi slokami a sttnmi ednky, kter si mohla beztrestn dlat, co se j zachtlo. Zejmna se osobn obohacovat na kor sttnho rozpotu a platk. Jedinou povinnost byla bezvhradn loajalita vi vldnoucmu klanu. A do tetice zemi opustila nevzdlanj a profesionln nejzdatnj st spolenosti, kter emigrovala. V Rusku jej msto zaujali nkdej Putinovi kolegov z KGB a jejich bl kon, ve Venezuele pak revolun fanatici z Kuby. Stejn organizan a pracovn neschopn jako Chvez, Maduro a Fidel Castro.Pestoe nespokojenost s reimem je v Rusku i Venezuele takka veobecn (v RF paradoxn i v adch stoupenc Vladimra Putina v souladu se starm pravidlem: "Car je dobr, ale bojai patn"), pot je v tom, e toxick reim za uplynul desetilet zniil pirozenou autoregulan funkci spolenosti a tu jej st, kter by dokzala nabdnout funkn een a vybudovat demokratick sttn zzen. Opozice je slab a rozttn, jej ldi navc mnohdy nepli liberlnj ne souasn garnitura - nedokou inn postupovat proti zkorumpovan sttn sprv a ozbrojenm slokm, kterm jde o existenci.Problm souasnho Ruska spov v tom, e je podstatn vt ne Venezuela, devastace spolenosti trv ji cel stolet, rusk nrod fakticky postrd historickou pam (dky emu sl i absurdn nostalgie za sovtskm reimem) a ozbrojen sloky disponuj arsenlem zbran hromadnho nien.N problm zase spov v tom, e jsme ve sfe zjm RF.Jej souasn vldci neum dovst zemi k ekonomick prosperit, kter by odpovdala jejmu surovinovmu, energetickmu a mentlnmu, lidskmu potencilu. Systm vertikly moci jim to ani neumouje. Take mus udlat vechno pro to, aby se udreli u moci za kadou cenu. Proto vnuj miliardov stky na vymvn mozk, vvoj zbran, hybridn vlky, ovldnut Internetu.EU se brn zcela neadekvtn a nev si s touto situac rady. Souasn Rusko je ovem v jet hor situaci ne Venezuela. Z tto patov situace se RF (ale ani EU) nedoke dostat.To jen baron Pril dokzal sm sebe vythnout za vlasy z molu i se svm konm. Jene to byla bajka.Proto pokldm za jedinou monou anci udlat ve pro vzjemn kontakt a pochopen alespo t jedn tetiny myslcch lid. Jak ukazuje i tento cestopis, je to mon. Musme spolu komunikovat bez demagogie, oteven a upmn.Zmaten jazyk je mon pekonat snadno. Zmaten mysli obtnji. Ovem pi dobr vli to jde. Ne vichni maj dost sil, motivace, odvahy a znalost, aby se vydali na tak nron putovn, jako to dokzal autor.Ale po peten jeho skvl knihy dokou pochopit v em je hlavn problm a jak je mon jej eit nejen v mezinrodnch vztazch ale i uvnit na zem.Jak zdrazuje prof. Radkin Honzk (i MUDr. Koukolk), k moci se vdy derou psychopati. To je pravda star jako lidstvo. Prv proto 400 let ped nam letopotem ekov vymysleli demokracii, kter sten kompenzuje zneuvn moci vldci. Je kehk a zraniteln a mus se stle opeovvat. Nic lepho zatm nikdo nevymyslel.Kdy u se nedokeme pouit z djin, mli bychom aspo posilovat tu nai nedokonalou demokracii a usilovat o to, aby se ujala i v tch velkch zemch, kde lidsk ivot stle jet nem dnou cenu a kter nai kehkou svobodu ohrouj."Alexej Nikolajevi KELIN,Ataman Vevelikho Donskho kozckho vojska v zahrani

Recenze:
Recenz celkem : 4

16.10.2020 - KARAS
Doslova jednm dechem jsem peetl dky, kter mne vzruily, zaujaly, pekvapily, pesvdily a obohatily. Autorem je lovk, kter neprojel Rusko jen tak rychlkem ve vagnu prvn tdy. Naopak, citliv a pokorn vnm lidi kolem sebe, stejn jako jejich kadodenn ivot, jen nsledn doke jemn a barvit popsat, m mi pinesl adu dalch vjem a pocit doprovzench fakty a ne mty. Sms dobrodrunch, cestopisnch, historickch a osobnch posteh psob vrohodn, jakoby autor il v mstech, o nich pe, dlouhodob. Nen pouhm cestovatelem a zprostedkovatelem cizho poznn, nepopisuje a nekatulkuje. Pat mu mj obdiv. Te vm vce! PhDr. Miroslav KARAS, editel ostravskho studia esk televize (bval stl zpravodaj T v Rusku)


16.10.2020 - Marhoul
rukopis jsem hned nejen prolistoval, ale do nkterch pas se rovnou s velkm zjmem zaetl. A to i pesto, e prce mm (v souvislosti s uvdnm mho novho filmu „Nabarven pte“ jak v zahrani, tak i v esku), nad hlavu a podn nic nesthm. A kniha vyjde, dejte vdt, prosm, protoe si j musm koupit a pest. Je to opravdu daleko, daleko vce ne jen cestopis. Recenzi Vm k n nenapu, omlouvm se, to nesthm a sthat nebudu, ale Va dosti o napsn anotace opravdu rd vyhovm. Bude krtk, ale vte, e od srdce: Mohu napsat jen jedno… Doporuuji…. Doporuuji… Doporuuji! Vclav MARHOUL Filmov reisr


7.9.2020 - frhk
https://www.hithit.com/cs/project/8330/vydani-knihy-cesta-na-tajmyr-cestopis-o-sibiri-arktide


Zem pln otrok - Pravda o (vaich) much

Recenze:
Recenz celkem : 3

22.9.2013
J ji tak znm. Znm i mnoho dalch domin a mohu smle tvrdit, e je jedna z nejlepch. Knku povauji za poveden dlko. Pobavil jsem se, nco dozvdl i pochopil. Myslm, e je to pkn knka knka psan neurlivou, nevulgrn formou. A nejlep na tom je, e uveden pbhy se zejm opravdu staly. Docela by se mi lbil druh dl.. ovem to je jen na Dominice...


29.8.2013
A i autorstv je podivn viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138


29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
Autorku znm z vlastn zkuenosti. Oznait ji jako elitn dominu je ale myslm dost nadnesen. V knize jsou popsny pbhy z jej praxe, vetn vylen typ jejch zkaznk jejich chovn, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavn psychologicky, co jsem j pi vlastnch nvtvch nezaregistroval. Dlo povauji za nepli vydaenou prvotinu.


Neposlunost lsky

Neposlunost lsky - Christina von Dreien

Skladem u dodavatele

252,- K
Anotace:
ijeme ve zvltn dob, je se zd bt kadm rokem podivnj. Mnoz lid si kladou otzky: Co se to na Zemi odehrv? Co se stalo s lidstvem a Zem zejmna v poslednch letech? Pro se to dje? A jak to vechno skon? <br><br> Kniha "Neposlunost lsky" poskytuje na tyto otzky k souasn situaci ve svt jasn, ba nkdy pekvapiv vysvtlen. Christina vyzv k vt odvaze a lidskosti, k nensilnmu odporu proti spoleenskmu systmu, kter je lsce vzdlen natolik, e bezohledn ni produ a prohlauje li, manipulace, agrese i vlky za normu. <br><br> Navzdory vem tmto nekalostem vak Christina vykresluje velmi pozitivn obraz budoucnosti na planety. Fascinujcm a pro kadho srozumitelnm zpsobem objasuje, e lovk je od prody laskav a milujc bytost; e je tedy jen otzkou asu, kdy se souasn systm negativity rozpadne z nitra sm a nahrad jej nov forma souit zaloen na mru, svobod a vzjemnm respektu. <br> Na Zemi se kad den probouz stle vc a vce lid, spojuj se mezi sebou a vytvej mohutn sv-teln impuls zmny. Tichou revoluci neposlunosti lsky ji nelze zastavit.

Recenze:
Recenz celkem : 2

16.11.2022
Mal, krsn kniha. Kter tak lskypln mluv o lidech, o Zemi a tak moc chce, aby nm tu bylo dobe... e ji nazvu jako sladkm zkuskem pro dui.


16.11.2022 - renata
Mal, krsn kniha. Kter tak lskypln mluv o lidech, o Zemi a tak moc chce, aby nm tu bylo dobe... e ji nazvu jako sladkm zkuskem pro dui.


Velk kniha ritul

Velk kniha ritul - Judita Peschlov

Skladem v eshopu (1 ks)

320,- K
Anotace:

Velká kniha rituál vás uvede do hájemství starodávných tradic, které jsou integrované do podoby vyuitelné v souasném, moderním ivot. Poslouí vám nejen jako inspirace pro naplnný, spokojený a radostný ivot, nýbr také jako zevrubný zdroj rituální teorie a praxe s podrobnými vzory rituál, svátk ivota, oslav a mystérií pírody, Slunce, Luny, enství a Bohyn. Naerpáte z ní podrobné údaje o historii osobních i komunitních rituál, a rovn detailní informace o mýtech, bohyních, nadpozemských bytostech, kultovních místech a symbolech, které se k rituálm vztahují.



Recenze:
Recenz celkem : 2

31.8.2022 - renata
Dozvte se tu mnoho novho, ekla bych a koatho; kad kapitola je naplnna ohromujcm mnostvm informac, kter jsou podny vcn, strun a mohou se tak stt dobrm prvodcem, chcete-li se rituly zabvat hloubji. Co potebujeme znt, to vechno tu je. Autorka m jet na konci knihy uvedeno mnoho zdroj, ze kterch erpala, nebo ktermi si mete obohatit sv vdomosti.


31.8.2022 - renata
Ve zkratce je to prv toto: je v n tolik informac, tolik rznch pstup, tolik rznch emoc a posvtnosti rznch bostev a uctvanch forem, e si vybere naprosto kad. Nejvce ze vech doporuen se mi lb to, vybrat si sv a dle toho si skldat sv vnitn komorn rituly, ppadn tvoit nov, tvoit to, co vy sami ve svm ivot nyn potebujete. Kniha je nesmrn plnou encyklopedi, kter me bt vyuita tisci rznch zpsob.


Tereza

Tereza - Tereza Maxov, Veronika Bednov

Skladem u dodavatele

520,- K
Anotace:

Svtov proslulá topmodelka. Trojnásobná matka. Zakladatelka nadace, která u od roku 1997 pomáhá dtem. A také rozená vypravka i charismatická ena, která se pátelí s monackým kníetem Albertem II. i s rockerem Bryanem Adamsem. V biografii Terezy Maxové naleznete nejen osobní deníkové zápisky, ale také adu exkluzivních, nikdy nezveejnných fotografií. Poznejte výjimený píbh výjimené eny do všech podrobností!





Recenze:
Recenz celkem : 2

12.2.2022 - Gina
Kniha byla zakoupena jako drek k narozeninm a pr je velmi krsn.


12.2.2022 - Gina
Kniha byla koupena jako drek k narozeninm a pr je velmi krsn.


SK22 KRKONOE - TAK TI TEDA PIU... (8) STOLN KALEND 2022

Anotace:

Ji osmé vydání kalendáe Krkonoš, který obsahuje historické pohlednice. Týdenní kalendá.



Recenze:
Recenz celkem : 2

20.1.2022 - Jindra
Bhem zimn dovolen pokad navtvm pjemn knihkupectv v Dom Krytofa z Gendorfu a pravideln tu (krom jinho) kupuji stejn kalend s novm vbrem pohlednic starch i vce ne sto let. Je zajmav porovnat, jak moc se zmnila zachycen msta i styl komunikace. A jsem rda, e kdy jsem se do Vrchlab nedostala, nala jsem kalend na eshopu a objednvka byla vyzena obratem. Dky!


9.10.2021 - Jitka Sedlakova
Krasny stolni kalendar, ktery si kupuji kazdy rok. Jsem zvedava kazdy tyden na historicke fotografie Krkonos a okoli a srovnavam je se soucastnosti. Kalendar si kupuji kazdorocne na letni,dovolene v Krkonosich, tento rok vysel pozdeji, avsak Pan knihkupec vyridil moji objednavku a behem nekolika dni jsem i v zahranici obdrzela kalendar v poradku. Jeste jednou dekuji za vstrictnost a ochotu


Historie krkonoskch bud - 3. aktualizovan vydn 2021

Anotace:


VYPRODÁNO, POSLEDNÍ KUSY


První horské boudy se na vrškách hor objevily ji na zaátku 17. století. Vznikaly zde z nkolika píin, jako primitivní obydlí prvních hleda rud a drahých kamen, jako útoišt prvních devorubc, nebo jako „úední“ domy panských hlída, hajných a strác hranic. Na jejich místech posléze vyrostly první hospodáské objekty slouící k letní pastv krav z panských dvor. Aneb pojde putovat po tchto zajímavých stavbách s historií.


Nové aktualizované vydání 2021 - bez pebalu - pevná vazba - kídový papír - barevné foto


Rozmry 30 x 21,5 cm





Recenze:
Recenz celkem : 2

3.1.2022 - Kvta V.
Krkonoe jsou moje lska, a tak m zajm historie chat a bud, kter na cestch potkvm. A pesn to tato kniha spluje, vetn dobovch fotografi. Je to cenn kniha, ve kter budu hledat informace urit pod, ale zejmna pi a po pobytu v Krkonoch.


3.1.2022 - Kvta V.
Krkonoe jsou moje lska, a tak m zajm historie chat a bud, kter na cestch potkvm. A pesn to tato kniha spluje, vetn dobovch fotografi. Je to cenn kniha, ve kter budu hledat informace urit pod, ale zejmna pi a po pobytu v Krkonoch.


PD DO MILOSTI

PD DO MILOSTI - Adyshanti

Skladem u dodavatele

246,- K
Anotace:


Milost - rozporupln slovo, alespo v etin. A pece jde o stav byt, kterho je nm tolik zapoteb. Adyshanti, mlad u ns jet neznm autor, se zabv pinami utrpen, kter si ale asto zpsobujeme sami. A zrove nabz nvod, jak z toho ven. Jakmile se dokeme veho pustit, uvolnit se a spadnout doprosted ptomnho okamiku, me ns prostoupit svoboda, kterou vichni hledme. Tato kniha ukazuje zpsoby, jak se takovmu stavu byt otevt, jak se otevt milosti a tomu tajemnmu svtlu, kter z bhem skrytch a tichch okamik. Kter v ns zaehv jiskru a mn n zpsob vnmn svta. Mme-li se milosti otevt, musme se vzdt iluze, e mme svj ivot pod kontrolou, pestat se zabvat minulost a t budoucnost. Poznatky, kter Adyashati shromdil v tt knize, by mly slouit k pemlen a meditaci, pomoc kter mete zjistit, zda mte stejnou osobn zkuenost. Pravdu toti nenejdeme ve slovech, ale pouze v ns samch.



Recenze:
Recenz celkem : 2

29.11.2021 - renata
Popravd, Pd do milosti je kniha, kter jist prvem vyla ji v druhm vydn, protoe mi maliko pipomn vechny ty pevelice hladiv a moudr knihy s univerzln moudrost, je pekon vky. A knihy, kter si mete otevt na jakkoliv strnce a vdycky v nich najdete nco, co si prv potebujete pest.


7.10.2015 - Renata
Informace z tto knihy upotebte v bnm ivot? Mon ne vdom, ale podvdom Pd do milosti asi ovlivn. Seznamuje toti s tm fenomnem it ptomnho okamiku, kter dneska u moc neumme. Vnmm tuto knihu jako pknou odpoinkovou duchovn knihu. Asi bych se podle n nezaala dit a nedlala si z n njak dleit vpisky, ale pjemn je, jako dobr aj na noc.


Recenzovan knihy

Podle zkona o evidenci treb je prodvajc povinen vystavit kupujcmu tenku. Zrove je povinen zaevidovat pijatou trbu u sprvce dan online; v ppad technickho vpadku pak nejpozdji do 48 hodin.

(c) 2007 - 2023 Knihkupectv U Kruml s.r.o. Krkonosk 196, Vrchlab, IO: 08677662 DI: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vvoj, sprva elektronickho obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap