Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Co nesmíte vědět!

-10%
Co nesmíte vědět! - Michael Morris

Co nesmíte vědět!


Michael Morris


Skladem u dodavatele

390,- Kč  348,- Kč

Anotace:

Šokující detaily ďábelských úmyslů, při jejichž čtení vám ztuhne krev v žilách. Ano, podtitulek už to prozradil: velká část lidstva má být kvůli tomuto záměru obětována: miliardy nic netušících lidí, kteří nikomu nic neudělali, musí zmizet! Autor v této publikaci vám prozradí jak a proč. Dozvíte se jména těch, jež stojí v pozadí a ukáže vám také, co můžeme společně udělat, abychom tento šílený projekt překazili. Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.6.2018 - Renata
 V jednom má autor pravdu. Nechce nahnat strach, ale vyburcovat lidi, aby více používali svůj selský rozum a uvědomovali si cennost svého bytí a žití. A platí tu zákon džungle, takže přežít tady bez ztráty kytičky je prostě výzva. Ale s tím jsme sem nejspíš šli jako duše, jako lidé... kdoví. Mnoho nevyslovených otázek zanechává tento titul...

Strážci světla

-19%
Strážci světla - Kyle Gray; Lily Moses

Strážci světla


Kyle Gray; Lily Moses


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Strážci světla jsou mocným společenstvím osvícených duší, které jsou oddány šíření míru, léčení a péči o cely´ svět. Tento úžasný balíček karet je mostem mezi nebesy a Zemí, zobrazuje 45 nanebevzatých mistrů, duchovních božstev a vyšších bytostí z nejrůznějších světových tradičních náboženství, kteří jsou zde, aby pomohli všem, kdo si je přivolají. Tyto karty jsou pro každého, kdo kráčí po duchovní cestě a touží rozvíjet svou intuici, využívat duchovních darů a důvěřovat poselstvím, jichž se mu dostává. Brzy si vytvoříte ke kartám úzký vztah a najdete vlastní metodu, jak je používat a interpretovat. Dovolte strážcům světla, aby vám pomáhali a vedli vás na každém kroku vaší duchovní cesty! V knize se mimo jiné dozvíte, jak vykládat karty pro sebe i ostatní a jak nejlépe zformulovat prosbu o pomoc a vyšší vedení.


Kyle Gray se ve svých 16 letech stal nejmladším profesionálním jasnovidcem ve Velké Británii a své klienty a publikum nepřestává udivovat svými neuvěřitelně přesnými informacemi. Přednáší a vede workshopy po celém světě.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.6.2018 - Renata
 Krásné, barevné, svěží a plné informací, které jen tak nevytáhnete ani z tarotu. Jsou to pro mě překvapivé karty. Mezi jejich výhody bych pojala to, že jsou stručné, jasné. Když jich pospojujeme více, tak se vynoří obrovské množství informací mezi řádky. Krásné pro oko, účinné pro duši. Co víc si přát!

Enneagram Devět tváří duše

-19%
Enneagram Devět tváří duše - Richard Rohr; Andreas Ebert

Enneagram Devět tváří duše


Richard Rohr; Andreas Ebert


Skladem v eshopu (1 ks)

289,- Kč  232,- Kč

Anotace:

Enneagram, více než dva tisíce let starý dynamický systém, popisuje devět typů osobnosti, devět charakterů. Po celá staletí byl používán duchovními mistry. Enneagram vám může posloužit jako cenná praktická pomůcka v jakékoliv terapii, psychologické a du­chov­ní práci, ale i v oblasti partnerských a rodinných vztahů a ve světě podnikání, například ke zlepšení vztahů, zefektivnění komunikace a předcházení konfliktům.


Enneagram nás může vést k vnitřní zkušenosti vznešenosti a síly. Ovšem nešetří nás a ukazuje nám naše chyby! Příliš často děláme něco správného z falešných pohnutek! Když se však "prokoušeme" naší pastí a vynoříme se opět venku na druhé straně, pak stojíme před hlubinou svého Já. Objevíme zde očistěnou vášeň, očistěnou sílu, své lepší a pravé Já. Toto místo nazvala tradice "duší", právě zde se člověk a Bůh setkávají, Jednota je možná a náboženství neznamená jen slova, výzvy, normy, dogmata, rituály a návštěvy bohoslužeb, nýbrž pravou zkušenost setkání.


Rád předávám Enneagram dál, neboť jsem mohl na vlastní oči vidět, jak se lidé v tomto smyslu změnili.
- Richard Rohr



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.6.2018 - Renata
 Enneagram jak ho známe plus navíc mnoho symbolik, příkladů z praxe, historie a grafických znázornění. Pěkná kniha, zajímavá a přínosná pro každého, kdo se zajímá o psychologii, enneagram, ale i astrologii, a souvislosti lidského chování – nedivím se, že už je několikrát vydaná.

Zázraky archanděla Gabriela

-15%
Zázraky archanděla Gabriela - Doreen Virtue

Zázraky archanděla Gabriela


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (1 ks)

398,- Kč  335,- Kč

Anotace:

Archanděl Gabriel je proslulým andělem–zvěstovatelem, jehož příběh je zaznamenán v Evangeliu svatého Lukáše. Doreen Virtue ve své podmanivé knize nabízí mnoho informací z historie, které se týkají archanděla Gabriela a také jeho charakteristiky. V knize rovněž naleznete nádherná historická vyobrazení, díky nimž můžete získat k tomuto úžasnému andělovi vztah a více se s ním seznámit. Gabriel je s námi i nyní a poskytuje své vedení těm, kdo v dnešní době působí jako poslové – což se týká například učitelů, spisovatelů, hudebníků a umělců všeho druhu. Tento anděl také pomáhá rodičům toužícím počít dítě, nebo těm, kdo děti vychovávají či se chystají je adoptovat. V knize najdete skutečné příběhy lidí, kterým Gabriel zázračně pomohl, a dozvíte se, jak můžete i vy přijmout jeho pomoc v oblasti komunikace, rodičovství a vůbec při všech činnostech, kdy vy sami předáváte důležitá poselství. Archanděl Gabriel nabízí těm, kdo se s tímto mocným andělem setkali, pomoc, která je z hlediska poměru mužské a ženské síly neobyčejně dobře vyvážená. Gabriel je stejně tak vyživující, laskavý, soucitný a něžný, jako silný, podporující a motivující.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.5.2018 - Re
 Úžasné karty, které mne překvapily velikostí. V malém balení se ale skrývá VELKÝ OBSAH. Překvapily obsahem, protože je jasný, stručný, není univerzální, ale naopak - přesně mířený na každou situaci, na kterou se zeptáte. A elegantní. Krásné grafické zpracování je jedno z nejhezčích na trhu!

Andělské vykládací karty

-19%
Andělské vykládací karty - Debbie Malone; Amalia I. Chitulescu

Andělské vykládací karty


Debbie Malone; Amalia I. Chitulescu


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Tví andělé jsou ti nablízku, pamatuj, stačí na ně jen pomyslet. Máš po svém boku anděly, kteří ti pomáhají a vedou tě, kdykoli je potřebuješ.


Andělské vykládací karty mezinárodně uznávané australské jasnovidky Debbie Malone jsou krásným souborem šestatřiceti mocných andělů, kteří vám pomohou v jakékoliv situaci. Například Anděl ochrany před stresem a Anděl léčení vám pomohou zvládnout obtížná období, zatímco Anděl kreativity a Anděl vědomostí vás budou inspirovat na cestě za vašimi cíli. Každá karta totiž vznikla jako přímé propojení s určitým andělem a můžete ji používat pro dany´ účel a kdykoli je třeba. V knize pak najdete průvodce významem jednotlivých karet a způsoby, jak karty rozkládat.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.5.2018 - Renata
 S čím nám nejlépe pomohou? S otázkami na směr. Jednoznačně to jsou karty, které umí jít do hloubky problémů, takže bych je využila při hledání směru v této chvíli. ve chvíli, kdy se zastavíte, protože nevíte, jak dál. Protože je možná třeba zůstat chvíli v klidu, aby se věci mohly pohnout kolem vás. No a druhá velká oblast je oblast jemných nitek, spojitostí a vysvětlení situací a minulosti. I tady bych se přiklonila k tomu, abychom si na takový výklad dali víc času. Odpovědi, které se nám dostanou mohou být až překvapivě přesné a je třeba se nad nimi zamyslet, abychom je šmahem neodsoudili, nebo naopak nevzali povrchně nějakou rychle vyvřelou emoci za tu jedinou pravdu.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap