Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2020

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

Proč Bůh dopouští zlo

-19%
Proč Bůh dopouští zlo - Milan Kučera

Proč Bůh dopouští zlo


Milan Kučera


Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Kniha se zabývá termíny Bůh, Absolutno, Bytí, Jednota, Nicota, Polarita, stín, hřích, karma apod. Tyto pojmy vysvětluje názorně a i pomocí obrázků v širších souvislostech. Tyto termíny zasazuje do moderní psychologie a nových vědeckých poznatků o lidském mozku.<br><br> Kniha hodně čerpá z vědomostí a objevů vynikajícího psychoteraupeta Carla Gustava Junga a i dalších lékařů, psychologů a psychiatru. Autor také v závěru knihy porovnává své poznatky s různými duchovními směry i náboženstvími a klade otázky:<br><br> - Chcete vědět, proč bůh dopouští zlo?<br> - Proč Bůh dopouští války, bídu, nemoci, bolest a utrpení?<br> - Chcete vědět, proč boží mlýny melou tak pomalu a Bůh nepotrestá hříšníky ihned?<br> - Existuje duše a posmrtný život? <br> - Víte, jaký je rozdíl mezi duší a duchem?<br><br> Tuto knihu autor a nakladatelství doporučuje všem, kteří přemýšlejí o smyslu života a jeho existenci.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

15.3.2019 - Miloš Šťastný
 Vynikající kniha, přečetl jsem jedním dechem. Není to o nějakých náboženských klišé, „že Bůh dal lidem svobodu, aby se mohli zabíjet“. Kniha jde k podstatě věci, je to na hranici psychologie a filosofie.

13.3.2019 - renata
 "Stručná, jasná a celkem štíhlá kniha, která zastřešuje vše, co jsem kdy o duchovních naukách četla."

Klidný Buddha na dobrou noc

-19%
Klidný Buddha na dobrou noc - Dharmachari Nagaraja

Klidný Buddha na dobrou noc


Dharmachari Nagaraja


Skladem u dodavatele

389,- Kč  312,- Kč

Anotace:

Magická sbírka osmnácti příběhů, které vaše dítě vtáhnou do kouzelného nového světa a pomůžou mu objevit poklad buddhistické moudrosti. Od příběhu pštrosa Percyho a hlemýždě Kevina, který dokládá, jak je důležité přátelství, přes příběh mořské víly Mariny a její zlaté mušle, který vašemu dítěti ukáže, jak na životní protivenství reagovat se ctí a soucitem, všechny příběhy mají za cíl pobavit i poučit a pomáhají:


* rozvíjet dětskou představivost a tvořivost,
* rozptýlit případné starosti a obavy,
* přinést cenná životní ponaučení a rozvíjet sebedůvěru,
* prohloubit uvolnění a připravit dítě na spaní,
* posílit vazbu mezi rodičem a dítětem.


Starodávná buddhistická moudrost se svým důrazem na klid, soucit a bdělou pozornost je ideálním prostředkem, jak dnešním dětem pomoci, aby výzvy, před které je staví každodenní život, zvládaly s větším klidem a sebevědomím. V úvodu knihy se dočtete, proč jsou buddhistické nauky, praktiky a příběhy v dnešní neklidné době významnější a užitečnější než kdy dřív. Na konci knihy pak najdete několik vedených meditací a tuto praktickou část můžete využít kdykoliv - buď tak můžete dítěti pomoct se večer připravit ke spánku, nebo jednoduše prožít den ve větším klidu a spokojenosti.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

17.12.2018 - renata
 Pohádky mají jednu nevýhodu. Jsou tak relaxační, že na CD jsem nedoposlouchala k večeru ani jednu. Jen „za plně bdělého stavu“ ve dne, protože s večerní únavou je tohle opravdu rychlá jízdenka do světa snů a báječného spánku. I pro děti, zaplaťpánbůh!

17.12.2018 - renata
Nádherné spojení pohádek, klidu, meditace, závěrečných vizualizací, které i dospělí využijí, krásných obrázků, a především nádherného hlasu Nadi Konvalinkové, které v přiloženém CD také pohádky namluvila, takže unavení rodiče si odpočinou, i když já se obávám, že u toho hlasu a koncepce pohádek se uvolní natolik, že usnou jak malí medvídci.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Cesta duše

-19%
Cesta duše - Cheryl Lee Harnish

Cesta duše


Cheryl Lee Harnish


Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč

Anotace:

Každý ze 44 vysoce vibračních fraktálových obrazů plných lásky vyzařuje jedinečnou energii a význam. Fraktály dnes patří na této planetě k "novým nástrojům", které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. Při jejich vykládání pocítíte hluboké duchovní vedení a vhledy do poslání vaší duše, objevíte své vnitřní dary a dosáhnete duchovního pokroku. Každý fraktálový obraz má mnoho informačních vrstev a přiložená knížečka vám pomůže dobře se s celou karetní sadou seznámit, abyste ji mohli s lehkostí používat k výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.9.2019 - renata
Cesta duše jsou rozhodně netuctové karty, ke kterým si musíte najít cestu. Celkem mi to trvalo, hodně mi pomohlo najít si fraktálové obrazy v pohyblivé podobě, díky čemuž jsem se pak snáze dostala i do obrázků na těchto kartách. A když ne – karty díky textu působí parádně (a přesně) i jako obyčejné výkladové karty. Dá se říci, že fraktálové obrazy, obrazce i pohyblivé sekvence z nich složené, jsou cestou do nitra lidské duše, jsou cestou k budoucnosti v budoucnosti.

JAK S POMOCÍ INTERNETU VYTVOŘIT PRAVIDELNÝ PŘÍJEM ZA 12 MĚSÍCŮ

Anotace:
V knize "Jak s pomocí internetu vytvořit pravidelný příjem" najdete řešení a návod, jak si vytvořit na internetu za 12 měsíců pravidelný příjem, který vám umožní postavit se na vlastní nohy, dělat co vás baví a žít život, jaký byste si přáli! Nejde o žádné letadlo, ruletu, klikání na něco, žádný zaručený návod na rychlé zbohatnutí. Ale poctivý popis postupu, jak si pomocí internetových technologií zajistit pravidelný příjem, kterým se uživíte. Budete potřebovat nadšení, trpělivost, vytrvalost a ochotu 12 měsíců tvrdě pracovat.

Změna vašeho života je na dosah. Chopte se jí.


V knize najdete:

jak vytvořit ze svých zájmů příjem, jehož trvalé udržení je časově nenáročné, jak se osvobodit od honičky v zaměstnání a uspořádat si život podle svého, jak to všechno provést za 12 měsíců od svého rozhodnutí.


Autorka Serena Star-Leonard pracovala dlouhou dobu v práci, která ji neuspokojovala. Jednoho dne o lepším životě přestala snít a začala si ho sama tvořit. Vytvořila si online byznys, který jí umožňuje pracovat na něčem, co dělá opravdu ráda, a to kdykoliv a kdekoliv se jí zachce. Serena dala takzvanému odchodu na odpočinek novou náplň a zbavila ho věkové hranice. A vše, co k tomu potřebovala, bylo 12 měsíců a jeden velký sen.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 Doporučila bych knihu nejen všem, kdož mají podnikání spjaté s online prostředím, ale také všem, kdož potřebují pořádně šlápnout do sebepropagace a svého podnikání. Dejte o sobě vědět, udělejte to sebevědomě a bez praktických chyb. K obému dává autorka neskutečné množství informací – je to doslova učebnice toho, jak se orientovat a prosadit v online světě a zajistit si příjem z toho, co umíte a pro co hoří vaše srdce.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2019 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap