Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-19%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Pět tajemství šťastného vztahu člověka a psa

-19%
Pět tajemství šťastného vztahu člověka a psa - José Arce

Pět tajemství šťastného vztahu člověka a psa


José Arce


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

Autorem knihy je mezinárodně uznávaný "zaříkávač psů z Mallorky", který na tomto ostrově provozuje výcvikové a rehabilitační centrum, v němž dává poslední šanci zdánlivě beznadějným problémovým psům z celé Evropy, které by jinak čekala smrt. Zaměřuje se především na psychologii člověka ve vztahu ke psům a zdůrazňuje, že "cesta ke psu je vnitřní, nikoliv technická". V knize tedy nejde o praktické návody, jak konkrétně zvíře cvičit, ale o celkový přístup. Arcé se snaží obnovit přirozený vztah člověka a psa prostřednictvím instinktů a intuice. Vychází z přirozené smečkové struktury psovitých a snaží se její zásady přenést do komunikace se zvířetem, aby "naučil lidi dívat se psíma očima".



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.4.2018 - Markéta
Kniha obsahuje základní principy vztahu mezi člověkem a psem, které jsou podány dosti pochopitelně. Knihu doplňují krásné fotografie, což dosti zpříjemňuje četbu. Určitě doporučuji.

Andělské modlitby

-22%
Andělské modlitby - Kyle Gray; Jason McCreadie

Andělské modlitby


Kyle Gray; Jason McCreadie


Skladem u dodavatele

259,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Karty Andělské modlitby jsou silným duchovním nástrojem, který vám umožní spojit se s hlubokou moudrostí a léčivou podporou andělů pozitivním a praktickým způsobem. Zářivé moderní obrazy společně s tradiční symbolikou naplňují tento dárkový komplet láskyplnými poselstvími andělů, archandělů, božské matky a božského otce. Každá karta vám také nabízí mocnou afirmativní modlitbu, která vám pomůže vyřešit konkrétní výzvy ve vašem životě k nejvyššímu dobru všech zúčastněných. <br><br> Andělé vám byli a jsou vždy nablízku a rozumí obtížným situacím z minulosti. Pomohou vám odevzdat vše, co již nepotřebujete tak, abyste mohli najít klid a harmonii, které jsou vám vlastní. Se svými průvodci si časem vytvoříte svůj vlastní jazyk a tento balíček karet se stane vaším přítelem a spirituální oporou.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.4.2018 - Re
 Doporučuji nejen tyhle, ale i Strážce světla (barevnější, hezčí), obsahově jsou podobné, řízné a jasné. Překvapily mne textovou částí, kterou oceňuji a která dala vždy téměř okamžitě naprosto přesnou odpověď.

Karty vědomé duše

-22%
Karty vědomé duše - Kim Dreyer

Karty vědomé duše


Kim Dreyer


Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  154,- Kč

Anotace:
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu. Jsou nástrojem, jehož prostřednictvím se duše, andělé a rádci budou moci dotknout vašeho srdce. Byly vytvořeny s úmyslem citlivě a láskyplně s vámi sdílet moudrost Vesmíru a rady v něm ukryté. Záměrem těchto karet je také probudit ve vás uvědomění sama sebe, abyste byli schopni vnímat, jakou nádhernou a jedinečnou lidskou bytostí jste.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2018 - Renata
 Když mám v ruce tyto karty, mám pocit souladu. Že díky jim budu zažívat soulad, hledat soulad a čím víc jsem s nimi pracovala, tím víc musím říct, že v jedné jediné větě, kterou mi často řeknou už na náhledu samotné kartičky, je víc pravdy než v celé knize. Že stačí je jenom poslouchat. Jsou prostě nádherné.

Andělské karty pro děti

-22%
Andělské karty pro děti - Doreen Virtue

Andělské karty pro děti


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  154,- Kč

Anotace:

Doreen Virtue vytvořila tuto karetní sadu speciálně pro děti. Díky čistému srdci a otevřené mysli se děti dokáží přirozeně napojit na své anděly strážné a přijímat jejich pomoc. Každá ze 44 karet přináší poselství určené dětem a svojí velikostí se akorát hodí do dětských rukou. Knížečka, která je ke kartám přiložená, obsahuje návod, jak karty vykládat a základní významy jednotlivých karet. Andělské karty pro děti jsou skvělou příležitostí pro vykročení rodičů a dětí na společnou duchovní cestu životem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2018 - Renata
 Tak příjemné a hebké. Ach. Ale nehledejte tu mnoho nějakých duchovních hlubokých mouder, i když ve chvíli, kdy se nad těmi buclatými dětičkami, andělíčky a zvířátky zamyslíte, zjistíte, že se napůl touláte ve své dětské duši. A ta je moudrá svou naivitou, vírou a láskou. Vlastně mi nakonec došlo, že v té jednoduchosti je právě ta hluboká moudrost.

Karty pravé lásky

-22%
Karty pravé lásky - Belinda Grace; Lori Banks

Karty pravé lásky


Belinda Grace; Lori Banks


Skladem u dodavatele

259,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Kdo z nás nemá otázky o partnerství, vztazích a lásce? Chtěli byste najít toho pravého (tu pravou), anebo zažívat více radosti a naplnění ve svém stávajícím vztahu? Karty pravé lásky vám budou průvodcem v záležitostech srdce. Jsou plné inspirace, moudrých ponaučení a rad, které vám pomohou prohloubit spojení s vaší podstatou a vnitřní pravdou. Věřte, že téměř v každé situaci se nabízí východisko, k němuž vás dovede vlastní srdce. <br><br> Nic není důležitějšího než milovat a být milováni a tyto karty vás svy´mi jasnými odpověďmi dovedou k novým úrovním porozumění, jistoty a důvěry. Jednoduše si karty zamíchejte a vytáhněte si své denní poselství. Pokud jste sami, myslete přitom na vztah, jaký byste chtěli, a pokud jste ve vztahu, zeptejte se, jak byste ho mohli zlepšit i prohloubit.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.2.2018 - Renata
 Čtivá a milá knížečka poslouží sama o sobě k pročítání a pohodě... A karty? Ty jsou malá umělecká díla, na která se oči mohou nechat. V kombinaci obého je považuji za jedny z nejhezčích vykládacích karet vůbec. Navíc je nepovažuji jen jako "láskové" karty, ale hluboce analytické pro lidskou duši a směřování, uvědomění si svých kvalit apod.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap