Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Proč Bůh dopouští zlo

-19%
Proč Bůh dopouští zlo - Milan Kučera

Proč Bůh dopouští zlo


Milan Kučera


Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Kniha se zabývá termíny Bůh, Absolutno, Bytí, Jednota, Nicota, Polarita, stín, hřích, karma apod. Tyto pojmy vysvětluje názorně a i pomocí obrázků v širších souvislostech. Tyto termíny zasazuje do moderní psychologie a nových vědeckých poznatků o lidském mozku.<br><br> Kniha hodně čerpá z vědomostí a objevů vynikajícího psychoteraupeta Carla Gustava Junga a i dalších lékařů, psychologů a psychiatru. Autor také v závěru knihy porovnává své poznatky s různými duchovními směry i náboženstvími a klade otázky:<br><br> - Chcete vědět, proč bůh dopouští zlo?<br> - Proč Bůh dopouští války, bídu, nemoci, bolest a utrpení?<br> - Chcete vědět, proč boží mlýny melou tak pomalu a Bůh nepotrestá hříšníky ihned?<br> - Existuje duše a posmrtný život? <br> - Víte, jaký je rozdíl mezi duší a duchem?<br><br> Tuto knihu autor a nakladatelství doporučuje všem, kteří přemýšlejí o smyslu života a jeho existenci.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

15.3.2019 - Miloš Šťastný
 Vynikající kniha, přečetl jsem jedním dechem. Není to o nějakých náboženských klišé, „že Bůh dal lidem svobodu, aby se mohli zabíjet“. Kniha jde k podstatě věci, je to na hranici psychologie a filosofie.

13.3.2019 - renata
 "Stručná, jasná a celkem štíhlá kniha, která zastřešuje vše, co jsem kdy o duchovních naukách četla."

Klidný Buddha na dobrou noc

-19%
Klidný Buddha na dobrou noc - Dharmachari Nagaraja

Klidný Buddha na dobrou noc


Dharmachari Nagaraja


Skladem u dodavatele

389,- Kč  312,- Kč

Anotace:

Magická sbírka osmnácti příběhů, které vaše dítě vtáhnou do kouzelného nového světa a pomůžou mu objevit poklad buddhistické moudrosti. Od příběhu pštrosa Percyho a hlemýždě Kevina, který dokládá, jak je důležité přátelství, přes příběh mořské víly Mariny a její zlaté mušle, který vašemu dítěti ukáže, jak na životní protivenství reagovat se ctí a soucitem, všechny příběhy mají za cíl pobavit i poučit a pomáhají:


* rozvíjet dětskou představivost a tvořivost,
* rozptýlit případné starosti a obavy,
* přinést cenná životní ponaučení a rozvíjet sebedůvěru,
* prohloubit uvolnění a připravit dítě na spaní,
* posílit vazbu mezi rodičem a dítětem.


Starodávná buddhistická moudrost se svým důrazem na klid, soucit a bdělou pozornost je ideálním prostředkem, jak dnešním dětem pomoci, aby výzvy, před které je staví každodenní život, zvládaly s větším klidem a sebevědomím. V úvodu knihy se dočtete, proč jsou buddhistické nauky, praktiky a příběhy v dnešní neklidné době významnější a užitečnější než kdy dřív. Na konci knihy pak najdete několik vedených meditací a tuto praktickou část můžete využít kdykoliv - buď tak můžete dítěti pomoct se večer připravit ke spánku, nebo jednoduše prožít den ve větším klidu a spokojenosti.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

17.12.2018 - renata
 Pohádky mají jednu nevýhodu. Jsou tak relaxační, že na CD jsem nedoposlouchala k večeru ani jednu. Jen „za plně bdělého stavu“ ve dne, protože s večerní únavou je tohle opravdu rychlá jízdenka do světa snů a báječného spánku. I pro děti, zaplaťpánbůh!

17.12.2018 - renata
Nádherné spojení pohádek, klidu, meditace, závěrečných vizualizací, které i dospělí využijí, krásných obrázků, a především nádherného hlasu Nadi Konvalinkové, které v přiloženém CD také pohádky namluvila, takže unavení rodiče si odpočinou, i když já se obávám, že u toho hlasu a koncepce pohádek se uvolní natolik, že usnou jak malí medvídci.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

JAK S POMOCÍ INTERNETU VYTVOŘIT PRAVIDELNÝ PŘÍJEM ZA 12 MĚSÍCŮ

Anotace:
V knize "Jak s pomocí internetu vytvořit pravidelný příjem" najdete řešení a návod, jak si vytvořit na internetu za 12 měsíců pravidelný příjem, který vám umožní postavit se na vlastní nohy, dělat co vás baví a žít život, jaký byste si přáli! Nejde o žádné letadlo, ruletu, klikání na něco, žádný zaručený návod na rychlé zbohatnutí. Ale poctivý popis postupu, jak si pomocí internetových technologií zajistit pravidelný příjem, kterým se uživíte. Budete potřebovat nadšení, trpělivost, vytrvalost a ochotu 12 měsíců tvrdě pracovat.

Změna vašeho života je na dosah. Chopte se jí.


V knize najdete:

jak vytvořit ze svých zájmů příjem, jehož trvalé udržení je časově nenáročné, jak se osvobodit od honičky v zaměstnání a uspořádat si život podle svého, jak to všechno provést za 12 měsíců od svého rozhodnutí.


Autorka Serena Star-Leonard pracovala dlouhou dobu v práci, která ji neuspokojovala. Jednoho dne o lepším životě přestala snít a začala si ho sama tvořit. Vytvořila si online byznys, který jí umožňuje pracovat na něčem, co dělá opravdu ráda, a to kdykoliv a kdekoliv se jí zachce. Serena dala takzvanému odchodu na odpočinek novou náplň a zbavila ho věkové hranice. A vše, co k tomu potřebovala, bylo 12 měsíců a jeden velký sen.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 Doporučila bych knihu nejen všem, kdož mají podnikání spjaté s online prostředím, ale také všem, kdož potřebují pořádně šlápnout do sebepropagace a svého podnikání. Dejte o sobě vědět, udělejte to sebevědomě a bez praktických chyb. K obému dává autorka neskutečné množství informací – je to doslova učebnice toho, jak se orientovat a prosadit v online světě a zajistit si příjem z toho, co umíte a pro co hoří vaše srdce.

Velká chyba

-19%
Velká chyba - Maria Adolfssonová

Velká chyba


Maria Adolfssonová


Skladem v eshopu (1 ks)

398,- Kč  319,- Kč

Anotace:

Festival ústřic je na ostrově Heimö, největším kusu země v souostroví Doggerland ležícím mezi Velkou Británií a Skandinávií, vždy velká událost. Když se však inspektorka Karen Eikenová Hornbyová ráno po slavnosti probudí s ohromnou kocovinou, a navíc leží v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. Ke všemu její kolegové najdou to ráno zavražděnou ženu, která není jen tak někdo – brutálně ubitá oběť je šéfova bývalá manželka. Vyšetřování případu se notně komplikuje. Navíc se zdá, že svou roli možná sehrály i staré záležitosti až ze 70. let, kdy se na ostrov přistěhovalo několik rodin, které na jednom statku na samotě založily malou komunitu...


Krimi román z fiktivního skandinávského souostroví se svéráznou policejní inspektorkou v hlavní roli.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 S odstupem času skoro zapomínám, o čem přesně román byl, ale byl skvělý, zápletka dávala smysl a byla přiměřeně překvapivá. Okolní dějové linie byly hodně zajímavé. Co ovšem nabývá s časem na nádheře a nezapomenutelnosti, je celkový dojem z této knihy. Sychravá, s vůní vřesu, moře a česnekového másla. Stín povahy komisařky Eikenové a její životní styl. To zůstalo. Doslova si přeji zapomenout, o čem byla a znovu se ponořit do Doggerlandu.

Chrysalis Tarot

-26%
Chrysalis Tarot - Toney Brooks

Chrysalis Tarot


Toney Brooks


Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  429,- Kč

Anotace:
Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život. Hlavním cílem těchto karet je však sebeuvědomění. Určitě jste už mnohokrát slyšeli, že "všechny odpovědi už máme v sobě". Teď už je jen nějak dostat ven. Chrysalis Tarot je pro tento šlechetný cíl jako stvořený - bude inspirovat vaši mysl, klást vám hloubavé otázky a zavede vás na dobrodružnou cestu do vašeho nitra. Na cestu, která toho hodně odhalí a bude poučná i zábavná.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.7.2019 - renata
 Chrysalis tarot poskytuje nevšední pohled do tarotových karet, trošku historický, trošku poetický, trošku mýtický a pohádkový. Každý si v té záplavě fialové, zelené a zlaté barvě najde to svoje. Celkově působí karty jako umělecké dílo, s pocitem, že se díváte na něco tak důvěrně známého, ale ztělesněného jiným umělcem, jinýma očima. Velmi hezké zpracování.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2019 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap