Nabídky knih

Recenzované knihy

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2016

Anotace:

Kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohy´mi považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou mají myšlenky a přesvědčení sílu, a také to, že změníme-li způsob, jaky´m o věcech přemy´šlíme, bude náš život mnohem šťastnější.


Ke každému měsíci v kalendáři náleží moudrá inspirující myšlenka, poučny´ text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář doprovází kouzelné ilustrace malířky Joan Perrin-Falquet.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 2

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

19.9.2015 - Renata
 Kalendář Miluj svůj život používám už vícero let a jsem naprosto spokojená. Je praktický, okénka jsou veliká 3 x 5 cm, což je akorát tak velikost pro běžné zápisky a přitom mám přehled o celém měsíci. Illustrace jsou v něm navíc snad rok od roku krásnější a zrovna pro ten příští rok mám až pocit, že září, že se autorka vytáhla, zlepšuje se nebo jen někdo vybral její nej nej obrázky. Je prostě ještě lepší než kdy jindy. Doporučuji všem, kdož mají rádi přehlednost a stručnost a přitom se rádi pokochají něčím příjemným jako jsou hebké obrázky.

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Kalendář 2019 - Miluj svůj život

-16%
Kalendář 2019 - Miluj svůj život - Louise L. Hay; Lucie Ernestová
Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšlenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.9.2018 - Renata
 Kalendář je čistým pohlazením po duši. Každý měsíc jiné téma, každý měsíc příležitost si vyčistit život a růst. Těšit se na každý den, nebo pohladit rozjitřenou duši, když je ten den zrovna těžký… Miluju ho ráno i večer, jako vzpruhu i pohlazení před spaním. Báječný!

Skryté světy - kalendář 2019

-16%
Skryté světy - kalendář 2019 - Stephanie Pui-Mun Law

Skryté světy - kalendář 2019


Stephanie Pui-Mun Law


Skladem v eshopu (2 ks)

249,- Kč  207,- Kč

Anotace:

Kalendář Skryté světy vás vtáhne do poetiky Tarotu skryty´ch světů, do míst, kde pokroucené větve sahají až k třpytivy´m nebesům, víly tenké a pružné jako vrbové proutky tančí ve vzduchu a duchové stromu zpívají z posvátného dubu. Obdivuhodná malířka Stephanie Pui-Mun Law ve svy´ch obrazech snoubí asijsky´, keltsky´ a fantazijní vy´tvarny´ styl i univerzální symboly, které nacházíme v pohádkách, my´tech a folklóru mnoha kultur po celém světě. Nechte prostřednictvím jejích obrazů do svého života vstoupit krásu, kouzlo i tajemství.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.9.2018 - Renata
 O autorce to je známo, ale tady to vidíte tísícekrát, nesmírně silné, hluboké až magické obrazy, které při zahledění doslova týrají fantazii chtěním vstoupit do obrazu a zjistit něco víc. Skoro bych dala ruku do ohně za to, že celý princip skrytých světů je tady v tom, že se k nim postavíte, zahledíte a obraz vám vnukne odpovědi na vaše otázky.

Motýlí křik

-17%
Motýlí křik -

Motýlí křik


Skladem u dodavatele

299,- Kč  246,- Kč

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.9.2018 - Petr
Skvělá kniha, kterou jsem četl jedním dechem. Velmi chytře a čtivě napsaný thriller na způsob kniha Dana Browna. 

Andělé krystalů

-17%
Andělé krystalů - Doreen Virtue

Andělé krystalů


Doreen Virtue


Skladem u dodavatele

399,- Kč  328,- Kč

Anotace:
Andělé jsou mocní poslové čisté láskyplné Boží energie a krystaly jsou krásné přírodní zesilovače energie. Když se tedy krystaly spojí s anděly, znásobí se božská láska pro dobro nás všech! Bůh stvořil anděly i drahé kameny, aby nám pomáhali na cestě k uzdravení a klidu. Krystaly jsou naplněny energií a každý druh má speci?ckou léčivou schopnost, ať už ovlivňuje fyzické zdraví, nebo duši, což je dáno jeho barvou, tvarem a dalšími vlastnostmi.<br> Karty Andělé krystalů od Doreen Virtue přináší lásky-plnou energii a pozitivní poselství 44 drahých kamenů. Na kartách jsou krásně zobrazené krystaly a s nimi spojení andělé. Doprovodná knížka obsahuje návod, jak s kartami pracovat, a přesný popis a význam každé z karet.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.8.2018 - Renata
 Parádní karty...dobře kombinovaná andělská tématika i tématika drahých kamenů. V praxi až fascinující přesnost odpovědí a inspirace vedoucí hluboko do lidské duše. Krásné grafické zpracování.

Tarot dobra

-17%
Tarot dobra - Colette Baron-Reid

Tarot dobra


Colette Baron-Reid


Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  482,- Kč

Anotace:

Colette Baron-Reid vytvořila sadu tarotových karet s tradiční strukturou, avšak s modernější a jednodušší duchovní stavbou. Tarot dobra je založen na stovky let starém systému věštění, ale zároveň využívá poznatků současné pozitivní psychologie. 78 karet v balíčku představuje univerzální, archetypální stránky lidství, které každý člověk nosí uvnitř sebe, nebo je nalézá v prostředí vnějšího světa a ve vztahu s druhými. Rozdílu mezi Tarotem dobra a jinými tarotovými sadami si všimnete okamžitě. Všechna poselství karet jsou formulována jako a?rmace pronášené v přítomném okamžiku. Účelem je, abyste se s vybranou kartou ztotožnili a řekli si: "Tato energie je nyní mou součástí". Vykládat si karty formou a?rmací znamená přijmout zodpovědnost za poselství, které přinášejí. Důležitou roli bude vždy hrát také vaše intuice - to ona vás dovede k odpovědím, které hledáte. Textů je minimum, stejně jako klíčových slov a hesel, které vás mají pouze přimět k zamyšlení nad tím, jak je lze použít na vaši konkrétní životní situaci.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.8.2018 - Renata
 Autorka ho pojmenovala Tarot dobra, ale řekla bych, že je to spíše tarot odhalující skryté silné stránky každé karty a také člověka, který si je vykládá.Rozhodně sedí do jejího stylu a každému, kdo ve výkladech hledá nikoliv budoucnost, ale řešení. Skvělý další počin po Kartách Kouzelné mapy, to se musí uznat. Snivé obrázky, lehce mlhavé, vystupující až po čase ze svého tajemství...

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap