Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Co my víme - CD
Popis:

Bratři Ebenové - Co my víme / dlouho očekávané album Nové album s názvem "Co my víme" je 6. řadovým albem kapely Bratři Ebenové. Album obsahuje 13 nových skladeb (LP pak o jednu méně). Autorem všech (hudby i textu) je Marek Eben. Výjimku tvoří instrumentální skladba Clafoutis, jejímž autorem je nejmladší z bratrů David. Album bylo natočeno ve studiu Birdland studios (Povážská Bystrica) kmenovým zvukařem kapely Tomášem Jaklem a za dozoru producenta a kytaristy kapely Pavla Skály. Kromě Marka, Kryštofa a Davida Ebenových kapelu tvoří Pavel Skála (kytary), Jiří Zelenka (bicí a perkuse) a Jaromír Honzák (kontrabas a basová kytara). Na albu se objeví také několik hostů - Pavel Fischer na housle nebo dětský pěvecký sbor Radost Praha se sbormistrem Janem Pirnerem. Mixu alba se ujal legendární britský zvukař Phill Brown. Ten je v hudební branži velmi známou osobností - z výčtu ikon hudebního průmyslu, pro které pracoval jmenujme Led Zeppelin, David Bowie, Cat Stevens, Bob Marley, Jimi Hendrix, Pink Floyd nebo Dido a celá řada dalších. Mastering byl svěřen neméně slavnému britskému inženýrovi Denisovi Blackhamovi. Grafiky se ujal dlouholetý spolupracovník kapely, Karel Haloun s Luďkem Kubíkem. Fotografie k albu pořídil Dušan Tománek. Tracklist: 1. Co my víme / 2. Samohlásky / 3. Jarní / 4. Na šňůře / 5. Menuet / 6. Clafoutis / 7. Bez komentáře / 8. Procházka / 9. Kam to ještě pude / 10. Tý jo / 11. Divadlo / 12. Vánoční / 13. Hezké to bylo

Obal:
image
Cena: 429,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Hudební CD

Cena v e-shopu429,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Co my víme - CD

Bratři Ebenové

EAN: 8594156070748

Cena v e-shopu429,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap