Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Historie akvaristiky v českých zemích - část 1.
Popis:

Unikátní, výpravné dílo, vydané jen v několika stech kusech na kvalitním křídovém papíru, určené pro milovníky akvaristiky.

Ing. Karel Krček patří mezi naše nejznámější akvaristy a akvaristiku má jako celoživotní zálibu na nejvyšší profesionální úrovni. Své technické vzdělání a akvaristické zkušenosti shrnul v mnoha úspěšných publikacích, např. Akvaristická technika od A do Z - Akvaristická elektrotechnika - Akvaristická technika - 333 zajímavostí pro akvaristy - Atraktivní akvárium – Mečovky, platy a molly – a v neposlední řadě v první části Historie akvaristiky v českých zemích.

V současnosti máte v ruce první díl velké akvaristické ságy, začínající v dávnověku akvaristiky a končící rokem 1945. Množství předložených informací, obrazových i faktických, je úctyhodné. Tato kniha Vám nabízí nostalgii starých tisků, pánů akvaristů v buřinkách a cylindrech, nádheru starých akvárií na prvních akvaristických výstavách a také nečekaně zajímavé příběhy ze života akvaristů a prvních akvaristických spolků. Nečeká Vás jeden příběh. Čekají Vás stovky prolínajících se příběhů o nadšencích, koumácích, experimentátorech, vizionářích, organizátorech, o přátelství i podrazech, které akvaristiku odjakživa provázely.

Obal:
image
Cena: 736,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > příroda, přírodní vědy > domácí a hospodářská zvířata > akvarijní ryby, želvy, hadi a další obyvatelé akvárií a terárií

Cena v e-shopu736,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Historie akvaristiky v českých zemích - část 1.

Karel Krček

EAN: 80869603

Cena v e-shopu736,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap