Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Likvidace bílé rasy
Popis:

Spojené státy Evropské vznikají podobně jako Americké vyhlazením původních obyvatel. Evropany mimo ruský civilizační okruh čeká budoucnost severoamerických indiánů. Budeme ve jménu vybudování nových Spojených států Evropských vyhubeni, vyhlazeni a zbytky naší populace budou uzavřeny v rezervacích. Zbytek Evropy bude islamizován a sjednocen pod jedním satanským praporem.
Nemám křišťálovou kouli. Proto tuším budoucnost tím, že se ohlédnu ne až do tak pradávné minulosti. Zkrachovalci, zločinci a jiná lidská špína, verbež, svoloč  a neúspěšní z Evropy se vydali kdysi na dalekou plavbu; do tzv. Nového světa, kdy tento svět, ale byl pro původní obyvatele světem starým a jediným. Invaze z Evropy do Ameriky byla také řízena, když kolonisté potřebovali pracovní sílu na budování nových kolonií.
Pak se noví obyvatelé vzepřeli svým vládcům a ti kteří se vzepřeli anglické koruně, tak ti byli separatisté a kolonisté - tedy zločinci a teroristé. Jejich potomci dnes žijí a vládnou ve Spojených státech a profitují na systému založeném na vyhubení původních obyvatel - Indiánů. Spojené státy již neprosperují, tak jak by majitelé klíčů  k této totalitě chtěli. Proto chtějí již dlouho a to od konce II. světové války vybudovat nové Spojené státy v Evropě.
Kdysi jim v tom vadil Sovětský svaz, který zabíral nadpoloviční většinu Evropy, jak sám, ale tak i se svými satelity. Po rozpadu sovětského impéria si majitelé klíčů mnuli ruce, že Spojeným státům evropským nestojí nic v cestě, proto se brutálně rozšiřovala americká okupace Evropy skrz Evropskou unii, která byla formálně změněna na totalitní a diktátorský režim po násilném vnucení Smlouvy o Evropě (Lisabonská) - počáteční odmítnutí   v referendech ve Francii a v Irsku bylo signálem, že musí být přijata násilím. A stalo se.
Ovšem i tak se nedařilo nastolit Spojené státy evropské, proto si různí majitelé klíčů jako George Soros vypůjčili plán z minulosti. Když nemohou vzniknout nové Spojené státy v Evropě s Evropany, tak je vyhladíme, zlikvidujeme a vyvraždíme pomocí masové migrace muslimů, kteří mají povinnost v Koránu vraždit bezvěrce či je na jejich satanskou ideologii Satana převracet.
Vše co se děje kolem nás, je řízené. Kaddáfí musel být zavražděn, aby k nám mohli proudit sta tisíce vetřelců. Sýrie musela být rozvrácena, aby k nám mohli sta tisíce proudit. Sýrie je osvobozována a již půl miliónů Syřanů, kteří se údajně vydali na cestu, aby nemuseli žít pod vládou prezidenta Asada, se začalo vracet do vlasti na území Asadem a Ruskem osvobozených.   A invaze z Afriky sílí. Lodě vetřelce loví u břehů Afriky a do přístavů Itálie je vozí. To vše za veřejné peníze a za podpory Bruselské říše a Sorose.
Italové chtějí, aby tyto naše vrahy z Afriky přijímaly všechny přístavy ve Středozemním moři. Bruselská říše vydírá a vyhrožuje zemím, které tyto nechtějí přijmout  na své území.
Pokud ještě nemáte sbalen kufřík na transport do rezervace pro bílou rasu, tak děláte chybu. Likvidace bílé rasy je realitou a skutečností. Už začala a my se většinově nebráníme. Stejně jako indiáni. Je s námi konec nebo povstanou noví Sobieští či jiní zachránci Evropy před invazními mu-slimáky?
 

Počet stran:
88
Nakladatelství:
Bodyart Press
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 149,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > politika

Cena v e-shopu149,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Likvidace bílé rasy

Radek Velička

EAN: 9788090648739

Cena v e-shopu149,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Bodyart Press

Stran: 88

ISBN: 978-80-906487-3-9

Rozměry (mm): 210 × 150 × 10

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap