Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Ztracený princ Margarín
Popis:

Jednou večer, bylo to ve vzdálených 80. letech 19. století, se zrodil pohádkový příběh, který na své objevení čekal více než celé století. Tehdy, v jednom pařížském hotelu, si Mark Twain povídal se svými dcerami, když ho vyzvaly k vyprávění pohádky. A tak dnes již světoznámý autor sáhl po jednom z obrázkových magazínů, které měl po ruce, a nechal se inspirovat k příběhu o chudém a odvážném chlapci Johnnym, který rozumí řeči zvířat a nebojí se postavit samotnému králi. Příběh však zůstal nedopsán a ukrytý v archivu přečkal desítky let - až donedávna, kdy rukopis objevil Philip Stead a tvůrčím způsobem a s respektem k jeho autorovi příběh dovyprávěl do pohádkového konce. Knihu doprovázejí nádherné ilustrace oceňované výtvarnice Erin Steadové a knižní vydání znovuobjeveného rukopisu je v Twainově vlasti považováno za literární událost roku.Kniha je určena dětem od 5 let.

Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Dětská beletrie, literatura pro mládež > pohádky, pohádkové knihy

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Ztracený princ Margarín

Twain Mark, Stead Philip

EAN: 9788075494948

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap