Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Hrůzná vláda žen

Hrůzná vláda žen - Laurie R. Kingová

Neznámá dostupnost

348,- Kč
Anotace:

Detektivka ze série příběhů o Mary Russellové, učednici Sherlocka Holmese. Píše se rok 1921, a přestože se Mary stává bohatou dědičkou, nepřestává se toulat mlžnatým Londýnem v důmyslném přestrojení. Jedné noci narazí na starou známou jménem Veronica a ta ji zavede do Nového chrámu božího, což je sdružení vedené charismatickou Margery Childeovou, sufražetkou s mystickými sklony. Když se však mezi stoupenkyněmi odehraje nikoli první ošklivá nehoda, začne Mary zajímat původ bohatství vůdkyně společenství. Na pomoc je přizván i Sherlock Holmes, který stůj co stůj musí zabránit tomu, aby Mary o své peníze přišla... a spolu s nimi taky o svůj život.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.2.2017 - Renata
 Na dílech Arthura Conana Doylea bylo vždy zábavné a vzrušující to, že všechno bylo zahaleno tajemstvím ne o krok, ale rovnou o tři kroky dopředu a nebylo při nejlepší vůli možné jakkoliv předvídat rozuzlení. Ani Laurie R. Kingová nedává moc šancí čtenářům, aby pronikli do dedukcí obou hlavních aktérů, což dokázalo vytvořit velmi podobnou atmosféru.


Potřebuji tvou lásku - Je to pravda?

Anotace:


Láska je nádherná - tedy pokud ji zrovna nehledáme, nesnažíme se si ji udržet nebo ji nepostrádáme.

Každý den trávíme hodiny přemýšlením o svých vztazích a pokud svým bolestivým a omezujícím myšlenkám věříme, je náš život plný utrpení. Stejně tak plný utrpení byl i život autorky, až do okamžiku spontánního "probuzení do reality", kdy zjistila, že příčinou její deprese nebyl svět kolem ní, ale její pohled na něj. Aniž by se svět kolem sebe snažila změnit, začala zkoumat svoje omezující myšlenky a záhy se dostavil pocit ničím neomezené svobody a radosti.

V této knize představuje účinnou metodu, tzv. Práci, která vám pomůže odhalit, zda jsou vaše myšlenky pravdivé, jak přesně ovlivňují váš život a kým byste mohli být bez nich. Společně s Katie zakusíte, co při hledáni´ lásky a uznáni´ funguje a co naopak ne. Pomůže vám najít způsob, jak být v lásce a ostatních vztazích šťastnější a naplněnější, a na praktických příkladech vás podrobně seznámí s metodou dotazování i Prací.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.2.2017 - Renata
 Moje cesta k této knize a metodě The Work byla následující – nejprve jsem knize nemohla přijít na jméno – a pak jsem skončila sama plně v zaujetí této metody a pilně na sobě pracující s českou koučkou. Zjistila jsem, že to, co mi na ní bylo nepříjemné, je nakonec tím, co jsem potřebovala sama v sobě zpracovat. Metoda, která je duchovní, ale zároveň velice logická a smysl dávající. Zpětně jsem se potom k této knize vracela a nacházela v ní další a další podněty pro vlastní práci. Za mne je to tedy kniha, kterou se musíte naučit milovat, pokud ji náhodou zezačátku trošku nenávidíte. Nezatracujte ji, tak či onak se může časem ukázat, že měla pravdu a v tu chvíli nabízí praktická a z nových úhlů pohledu se dívající řešení.


Orgasmická meditace

Anotace:


"Orgasmická meditace povznáší ženský orgasmus na úroveň náboženské a duchovní praxe. Naplňuje duši, kultivuje touhy, pomáhá nám k sebevyjádření, je zdrojem sebeuvědomění a ohromné energie."



Tato kniha je o sexu, jistě. Ale zároveň je to i kniha o vašem životě, o tom, jak se naučit ve světě nově fungovat. Nabízí nový způsob navazování vztahů s lidmi a s životem jako takovyým. Je o tom, jak zapustit kořeny. Naučit se cítit vlastní tělo. Naučit se propojit s druhými lidmi. Zbavit se očekávání a na jejich místo postavit širokou škálu možností. Proměnit život v umělecké dílo a sex použít jako magický elixír, jenž nám otevře nové světy.



Orgasmická meditace není klasický sex. Umožňuje muži vyjádřit ženě úctu a poskytnout jí příležitost spojit se s vlastním tělem a prožít krásné a vzrušující pocity. Cílem není orgasmus, i když by to tak mohlo na první pohled vypadat. Jde o navázání silného intimního kontaktu mezi partnery. Vše, co při ní žena prožívá, obohacuje oba partnery.



Orgasmická meditace nemusí být jediný způsob, jak se znovu naučit vnímat pocity v těle, ale určitě je nejzábavnější a také nejefektivnější. Neexistuje intenzivnější, silnější a bohatší zdroj fyzických vjemů než naše sexualita.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.1.2017 - Renata
 Je to jedna z těch knih, která vám osvětlí souvislost mezi pramenem života, pocitu života, žití… a sexem. Že ne nadarmo se sexuální (a tvořivé) energii říká, že je vlastně esencí života. Kdo má tuhle energii v sobě úplně blokovanou, ten prostě nežije. Pamatujete si na ty pichlavé vtipy na zahořklé ženy ve smyslu, že „ty to dlouho neměly, proto jsou takové“? Ošklivé, jen co je pravda, ale při čtení této knihy jsem musela dát za pravdu těm cynickým vtipálkům, protože na tom určitě něco je. A popravdě, nemusíte ani mít partnera, tohoto se tato kniha dotýká jen okrajově, ale sexuální síla je podobné té, se kterou člověk žije smysluplný život, tvoří… někdy se dá tato činnost vrhnout i do tvůrčí práce, do jiných „náhražek“, ale základem je, aby se touto činností obnovovala citlivost, aby se pěstovala vnímavost, a tudíž i přítomný okamžik.


Andělé světla - 52 andělských karet

Super cena
Andělé světla - 52 andělských karet - Diana Cooper
Anotace:

Andělé jsou vysoce duchovní bytosti. Jejich domovem je Boží srdce a jejich posláním je být našimi průvodci, ochránci a uzdraviteli. Andělé jsou ochotni nám nejrůznějšími způsoby v životě pomáhat, patří to k jejich poslání zde na Zemi. Stačí, abychom je zavolali, a oni nám na naše volání odpoví. Dovolte, aby vám Anděly světla do vašeho života pomohly přivolat také tyto karty. Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo - a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2017 - Re
 Kdo je převelice založen obrázkově, asi bude zklamán. Kdo je založen na psané písmo, na informace a na analytickou mysl, bude příjemně překvapen. A intuice bude stále hrát hlavní roli. Pár typů inspiračních karet, na kterých je jenom text už na našem trhu je, ale vzít tímto způsobem rovnou andělské karty, to byl odvážný krok. A vyplatil se! Anotace slibuje, že nám vnesou do života světlo. Světlo a informace. Přesně to, co podle mystiky a symboliky andělé mají člověku do duše vnášet.


Léčení s vílami

Super cena
Léčení s vílami - Doreen Virtue
Anotace:

Tento soubor 44 vykládacích karet a knihy vám zprostředkuje hluboce osobní vztah s úžasnou říši víl, které vám pomohou nalézt novou vnitřní sílu a jistotu. Naučí vás přistupovat k sobě samým s větší láskou a úctou. Může vám pomoci při rozhodování, poznávání budoucnosti, pochopení překážek stojících v cestě k vašemu štěstí či úspěchu ve věci, na níž vám záleží. Bude pro vás snazší rozpoznat pravé motivy druhého člověka. S těmito kartami můžete také vykládat druhým lidem. Nad přesností výpovědí karet stane většina lidí v úžasu. Zjistíte například, že jako odpověď na podobnou otázku si budete opakovaně tahat jednu a tutéž kartu. Je vysoce pravděpodobné, že pozitivních výsledků dosáhnete bez ohledu na to, jak moc zkušeností máte s používáním vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.12.2016 - Renata
 Znala jsem od této autorky stejnojmennou knihu. A tyto karty vychází u nás už podruhé. Čtyřicetčtyři karet vyjadřuje mystiku, či spíše mystické přemýšlení éterických víl, které podle autorky na rozdíl od andělů vyzařují jemněji a mají nás na naší cestě pouze v pozitivním podporovat. V knize se mi líbilo povídání o magii víl, o rozdílech mezi anděly a i skeptika pak napadá, že na tom cosi může být, protože symbolika těchto bytostí provází lidstvo, co je živo.


V poutech rozkoše

V poutech rozkoše - Jaiya

Skladem u dodavatele

280,- Kč
Anotace:


Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek. To, co se naučíte, vám pomůže zpestřit milostny´ život a dosáhnout vysokého stupně neobyčejné sexuální extáze. Zároveň si vylepšíte vztah a celkové propojení a soulad s partnerem. Ze zkušenosti vím, že provozování perverzního sexu vás nabije silou i v životě mimo ložnici.

Knihu V poutech rozkoše jsem naplnila hromadou tipů, nástrojů a technik, které vám okoření sexuální život. Ten vás pak bude daleko více a déle naplňovat. Od vás očekávám, že se o vše podělíte s přáteli halasny´m zvoláním: "Tady je opravdická nálož sexu a la Padesát odstínů!"

Poskytuji vám svolení k tomu, abyste se odvážili vykročit za hranice svy´ch sexuálních představ. Dovoluji vám prožít úžasnou vášeň, pochopit vlastní erotickou podstatu, najít v sobě soucit k ostatním a napojení na druhého, požádat o to, co v ložnici chcete, a překonat překážky, které vám mohou bránit v dosažení jedinečné rozkoše. A v průběhu toho všeho si užít spoustu legrace.

Madam Jaiya říká, že jste připraveni k výcviku.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.12.2016 - Renata
 Autorka tu ukazuje nejhlubší sexuální psychologii. Souhlasím. Možná i to slovo „perverze“ trošku přehodnotíte, protože to nutně nemusí být něco nechutného, ale něco, co je za hranicí běžnosti, nikoliv ale za hranicí normálnosti. Řekla bych, že to je kniha, která vidí za roh, za ten temný roh, který jsme raději vytěsnili, ale někdo si z něj například udělal životní styl. No ano, netušila jsem, že bdsm je životní styl a partnerství jsou na tomto stylu zakládány. A takových věcí je v knize mnohem víc! Doporučuju i jen pro čistou osvětu na toto téma….


Thothův Tarot Zrcadlo duše

Anotace:

Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty Aleistera Crowleyho.
Součástí této nové sady je tarotový bestseller Tarot zrcadlo duše, ve kterém se dozvíte jak karty vykládat a hlouběji pochopit. Pomůže vám při práci s kartami ať už jako průvodce vaším nitrem nebo při řešení každodenních situací a obtížném rozhodování. Kromě podrobného popisu a výkladu všech karet zde najdete také doplňující otázky, klíčová slova, odkazy, doporučení a afirmace.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.12.2016 - Renata
 Styl je svěží a moderní. Když si všimnete stylu, jakým jsou psány ezoterické knihy z devadesátých let a jakým jsou psány dnes, rozdíl je patrný. Dostáváme se do stavu, kdy to přestává být cosi magického, pro vyvolené a tajemné, ale stále častěji lze i obyčejný tarot navléci na jednoduchou psychologii. Zrcadlo duše z pera tohoto německého autora tedy velmi věrně, s pokorou a zároveň s novou šťávou dodal textu a obrazům Crowleyho tarotu nový nádech, který si myslím, se bude čtenářům a milovníkům karet opravdu líbit. Jednoduše, svižně, čtivě!


Harry Potter a prokleté dítě

Anotace:

Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší. Potýká se s minulostí, která nechce zůstat tam, kam patří, a jeho nejmladší syn Albus se mezitím musí prát s tíhou rodinného dědictví, o které nikdy nestál. Minulost a současnost se čím dál hrozivěji prolínají a otec i syn zjišťují nepříjemnou pravdu: temnota někdy vyvěrá z nečekaných míst.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.12.2016 - MIZ
Pozor! Je to SCÉNÁŘ divadelní hry! Třeba to čitelné bude, ale nevím, nevím, pro mládež asi ne.


Velká škola stínování

Velká škola stínování - Svojtka

Skladem u dodavatele

199,- Kč
Anotace:

Neumíte příliš malovat, a přesto byste si rádi sami vytvořili obrázky, které si můžete zarámovat a pověsit doma na stěnu? S touto knížkou to není žádná utopie. Poznejte s ní kouzlo černé a bílé barvy a naučte se s ní stínovat! Techniky stínování jsou zde srozumitelně popsány a obsahuje i mnoho rad a triků, s nimiž všechny uvedené postupy snadno zvládnete. Stínování je pak opravdu snadné. Na každé dvoustránce najdete vždy vlevo již vystínovaný výjev a na protější straně ten samý výjev v hrubých obrysech. Záleží jen na vás, jak jej dotvoříte.


Brzy si uvědomíte si, že stínování tužkou není vůbec obtížné – že je vlastně docela snadné. Tužka se vám v ruce změní v kouzelný proutek a na papíře se začnou objevovat poutavé kresby – portréty, překvapivé krajiny, krásná zátiší i zajímavá zvířata. Udělejte si radost! Nechte se zavést do magického černobílého světa!


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi užitečná kniha pro ty, co se chtějí naučit stínovat. :)


Vánoční hvězdy z korálků - TOPP

Anotace:

Vánoční hvězdy z korálků vytvářejí neodmyslitelnou atmosféru Vánoc. Ať již navlékané či nasunované na magickou perli, každý si tu svou najde. V knize najdete postupy vysvětlené krok za krokem a barevná schémata navlékání všech uvedených hvězd.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Skvělá knížka :)


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap