Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Eichmann - Jeho život a zločiny

Eichmann - Jeho život a zločiny - David Cesarani

Neznámá dostupnost

678,- Kč  611,- Kč
Anotace:

Působivý, obsáhlý a čtivý životopis z pera Davida Cesaraniho, přednášejícího novodobé dějiny na Londýnské univerzitě, představuje první dílo, které o Eichmannovi a jeho životě bezprostředně po soudním procesu s tímto nacistickým zločincem vyšlo. Adolf Eichmann hrál ústřední roli v genocidě, kterou nacisté v letech 1941 až 1945 páchali na evropských Židech. Přestože se přímo přičinil o to, že více než dva miliony Židů putovaly na smrt do Osvětimi a dalších vyhlazovacích táborů, až do roku 1960, kdy ho v Argentině dopadla izraelská tajná služba, zůstával neznámou osobou. Následný soudní proces měl namnoze nic netušící svět informovat o „konečném řešení“, ovšem o vnitřním fungování třetí říše se toho tehdy vědělo jen málo a Eichmannovy lži a vytáčky všechno jen ještě více zamlžily. Cesaraniho mimořádně podnětné pojednání uvádí na pravou míru chápání jedné z klíčových postav realizace „konečného řešení“ a přináší nové postřehy o tom, jak fungovala třetí říše v době, kdy sklouzávala ke genocidě, a jak se jeden konkrétní člověk zvrhl ve zločince.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.1.2015
 Poutavé a zajímavé čtení.Doporučuji.


Hitlerův konec

-14%
Hitlerův konec - Anton Joachimsthaler

Neznámá dostupnost

450,- Kč  383,- Kč
Anotace:

Již dávno chybějící korekce neustále mylně popisovaných událostí, která se opírá o veškeré spisy, dokumenty, svědecké výpovědi. Zejména je nutno poukázat na dosud neznámé výpovědi dobových svědků a vyhodnocení kriminalistických šetření, která byla provedena v letech 1952-1956 bavorskou justiví ke stanovení smrti a doby smrti Adolfa Hitlera.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.1.2015
 Velice poutavá kniha.Doporučuji.


Odhalení

Odhalení - Meggan Watterson

Rozebráno

299.00,- Kč
Anotace:

Tato kniha je pozvánkou k odhalení sebe samé. Je výzvou k návratu do podstaty našeho bytí, umně protkanou příběhy, při nichž se vám duše bude chvět radostí z opětovného poznávání vlastní podstaty. Duchovní cesta Meggan Wattersonové, napsaná citlivým srdcem a s naprostou oddaností pravdě, vás bude inspirovat k nalezení pravdivého hlasu vlastní duše a k jeho následování. Je to knížka o životní proměně. Promlouvá k Božské duši, která přebývá v každé ženě a osvěží vás jako jarní déšť na poušti. Odhalení je léčení, vyprávění, vzpomínání… a dotýká se mnoha věcí, které se bojíme říkat nahlas. Řečeno ve zkratce, Odhalení je návod, jak znovu objevit svou duši.

Megan Wattersonová je duchovní mentorka, mluvčí a badatelka na téma Božského ženství, která inspiruje ženy, aby žily se smělostí a autenticitou hlasu své duše. Poskytuje se zanícením, humorem a poezií to, co náboženství vynechalo - způsob, jak nadzvednout závoj vlastního strachu a pochyb o sobě samé, abychom našly Božství ve svém nitru.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.11.2014 - Renata
 Ráda jsem si přečetla tuto knihu, která mi byla doporučena kamarádkou tehdy, když jsem nějak potřebovala najít sebe samu: Tohle jsou hlubiny, o kterých jsem sama v sobě ani netušila. je to báječná kniha pro chvíle, kdy se chcete snad až abstraktně ponořit samy do sebe a najít své nejhlubší podstaty a energie. Úžasná a plná kniha!


POPPY

POPPY - Barbara Larriva

Neznámá dostupnost

129,- Kč  127,- Kč
Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2014 - Renata
 Hladivý příběh, který šel autorce ze srdce. Má šanci čtenáře plně zásáhnout a i kdyby nebylo téma odpuštění tím, co zrovna potřebuji řešit, na příběhu čtenář ocení hluboce procítěný popis duše stárnoucího člověka a jeho vnímání. Doporučuji


Peníze a zákon přitažlivosti

Anotace:


Jestliže právě teď pro vás nejsou peníze v životě tím úplně nejdůležitějším, pak věřte, že pro většinu lidí znamenají peníze svobodu. Protože v hloubi srdce víte, že máte právo být svobodní, je vztah k penězům jedním z významných prvků vaší životní zkušenosti. Není tedy divu, že v nás peníze probouzejí tak silné emoce. Budete-li s těmito kartami denně v kontaktu a budete-li přemýšlet o jejich poselství, pak jsme přesvědčeni o tom, že ve vás vytvoří novou formu přitažlivosti a přinesou vám do života nejen více peněz, ale také osvobozující pocit absolutní svobody. Autoři Esther a Jerry Hicks, kteří se proslavili svým učením o Zákonu přitažlivosti, se v krátkých textech na jednotlivých kartách zamýšlejí společně se svým duchovním učitelem Abrahámem nad různými aspekty vlivu peněz a ukazují jak nejlépe využít jejich energie tak, aby vám byly "dobrým sluhou" a nestaly se oním příslovečným "špatným pánem".



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2014 - Renata z čajovny u modré kočky
 S kartami jsem pracovala delší dobu a zjistila jsem několik zajímavých věcí - Měli bychom ve svém životě hledat a vidět to pozitivní a pokud to jen trochu jde, upnout svou pozornost především na tyto – byť drobnosti. Podle zákona přitažlivosti se nám tento pocit bude rozmnožovat a začneme opravdu přitahovat spíše to kladné… - Přílišné hrabání se v negativních myšlenkách a probírání problémů vše jen zveličuje a potom si bráníme emočně i fyzicky tomu, aby k nám přišlo něco hezkého… - Sami musíme poznat co chceme, k čemu nás táhne srdce. Tam podle Esther a Jerryho Hicksových najdeme také finanční stabilitu Pokud budeme s kartami v dennodenním kontaktu? Není v tom kouzlo, jde spíš o to, že si každý den, nebo co nejčastěji pomocí těchto karet srovnáme svoje myšlenky a najdeme v textech inspiraci, sílu a „nakopnutí“ ke správné cestě. Je to spíš denně upevňovaná změna myšlení, dodávání sebevědomí a víry, že si peníze opravdu zasloužíte a dokážete s nimi dobře naložit, než nějaké magické kouzlo tohoto zelenavého balíčku karet.


Andělé Atlantidy

Anotace:

Dovolte archandělům, ať vám prostřednictvím těchto vykládacích karet vnesou do života spokojenost, stejně tak jako obyvatelům dávné Atlantidy. Skrze vzkazy, jako jsou inspirace, harmonie, milost nebo soucit, extáze, romance a důvěra, vám tyto karty přinesou pohotovou odpověď na vaše otázky ohledně zdraví, bohatství, kariéry a osobních vztahů. Jejich záře osvětlí vaši životní cestu a vy díky nim rozvinete své vlastní věštecké schopnosti. Každá ze 44 nádherně provedených vykládacích karet představuje určitý vzkaz archandělů Atlantidy. Karty zobrazují archanděly jako světelná tělesa ve tvaru koule a přinášejí vám lásku a moudrost. S jejich pomocí dosáhnete míru a radosti ve všech oblastech života. Pokud potřebujete radu pro dnešek, stačí si vytáhnout jednu kartu. Tři karty vám odpoví na konkrétní otázku a dvanáct karet přinese věštbu o průběhu nějakého dlouhodobějšího plánu. Můžete si být jisti, že archandělé vám vždy povedou ruku, abyste zvolili tu správnou kartu, která vám pomůže učit se a růst.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.11.2014 - Renata z čajovny u modré kočky
S těmito kartami jsem vykládala delší dobu a zařadila jsem je do portfolia těch, se kterými dělám lidem standardní velké výklady. Karty mne na první pohled neoslovily, ale ve chvíli, kdy jsem je vzala do ruky a začala vykládat, nepotřebovala jsem ani přiloženou knihu. jejich hloubka promluvila naplno a nejlépe a nevýstižněji odpovídají na otázku PROČ. Hledají hluboké příčiny a odpovídají na otázky, které se mohou týkat velmi silných a intimních témat jako jsou minulé životy nebo otázky, proč jsme se v životě sešli s tím či jiným člověkem. Ač k andělským kartám nemám příliš vztah a jsem příliš realista, tak tyto karty mne oslovily na nejniternější úrovni. Doporučuji.


Pod africkým sluncem

-15%
Pod africkým sluncem - Barbara Woodová

Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč  268,- Kč
Anotace:

Do exotického prostředí nedotčené Keni je zasazena sága o osudech dvou rodin: anglického lorda Valentina a jeho křehké ženy Rose a domorodé rodiny z kmene Kikuju, především však jejich krásné šamanky Wachery. Vztah mezi těmito dvěma rodinami je naplněn vražednou nenávistí, zapovězenou láskou, násilím i soucitem, které přetrvávají i do dalších generací.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.11.2014 - Jitka
 Velmi poutavá kniha. Bylo to moje první setkání se spisovatelkou B. Woodovou. Nyní postupně pořizuji další a další romány od pí. Woodové. Žádný mne nezklamal. Vřele doporučuji!


Tarot magické brány

Anotace:

Otevřete své srdce odkazu dávných časů a objevte pro sebe kouzlo tajemného světa. Tato tarotová sada, kterou za pomoci digitálních technologií vytvořil známý malíř Ciro Marchetti, vychází z tradičního Rider Waite Smith tarotu a zavede vás přímo do středu říše fantazie. Součástí této tarotové sady je kniha, kde najdete interpretace významu jednotlivých karet a praktickou část věnovanou technice výkladu tarotu. Nechte se tedy vést po cestě naděje, moudrosti a inspirace.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.11.2014 - Nádhera
 Miluju Cira Marchettiho. Jeho Zlatý tarot se stal mou klasikou, a Tarot snů si beru pro sváteční chvíle. Tohle je ale síla. Tyto karty mi sedly na první pohled a dotek, doslova mluví. Mají nesmírně silnou energii, nádherné obrázky, které si čtenáře podmaní na první pohled. Byla jsem překvapena také přiloženou knihou, protože obsahuje naprosto kompletní úhel pohledu na taroty. Heslovité texty jitří fantazii a vlastní intuici.


Andělská inspirace 2015 - stolní kalendář

Anotace:

Překrásný stolní kalendář plný inspirace pro každý den. Známá a oblíbená autorka Doreen Virtue pro vás připravila afirmace a vybrala obrázky, které vás potěší a naplní klidem a nadějí. Každý den můžete čerpat sílu a povzbuzení z poselství andělů, kteří stojí stále při vás a vždy vám poradí a pomohou, pokud je o to požádáte.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.11.2014 - Velmi dobrý kalendář
 Oblíbila jsem si podobné typy kalendářů, protože každý den je mohu otočit a rovnou si přečíst nějakou inspiraci, hladivé slovo na ten který den. Také jsou báječným dárkem pro někoho milého a nebo někdy tyto kalendáře používám jako nenáročné čtení a rozjímání, když už na nic jiného nemám chuť.


Kouzelná zvířátka na dobrou noc

Anotace:

Tato překrásně ilustrovaná knížka nabízí dvacet příběhů, z nichž každý je doplněn kouzelným poselstvím, které shrnuje jeho pozitivní myšlenku.


Příběhy v knížce pomohou vašemu dítěti, aby se napojilo na moudrost a krásu světa zvířat. Děti s jejich pomocí přijdou na to, jak věřit svým schopnostem, jak vytrvat, když se jim nedaří a jak si vzájemně pomáhat v rodině i mezi přáteli. Tato kouzelná zvířátka jsou nejen legrační a roztomilá, ale také moudrá a odvážná. Jistě se stanou přáteli vašich dětí i vás. V úvodní části knihy se také dozvíte, jakou roli hrála zvířata v šamanských kulturách a lidových tradicích a zároveň dostanete návod, jak s příběhy pracovat, aby rozvíjely dětskou představivost, empatii a porozumění. Jemné meditační a vizualizační techniky, které vám tato kniha rovněž přiblíží, pomáhají dětem, lépe se uvolnit, aby se jim dobře spalo.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.9.2014 - Renata
 Pohádky jsou takové bajky… Dvacet kouzelných pohádek s sebou nese rysy bajek. Jsou to jednoduché příběhy, ze kterých plyne pro děti nějaké poučení do běžného života. A aby byl celý proces učení ještě účinnější, po pohádce tu je několik otázek, které nabádají k popovídání si s rodiči a ještě probrání příběhu po svém. Dalo by se říci, že je to o návratu k přírodě, děti se učí úctě ke zvířatům a hlavně k jejich duším. K zvířatům ve volné přírodě, která jsme už pasovali často do rolí obtížných spoluobyvatel nebo lovné zvěře. Příprava a práce s pohádkami je malým obřadem Samozřejmě lze tyto příběhy číst jen tak, ale je to věčná škoda. Je to relaxační čas pro děti i rodiče. Je třeba se uvolnit, udělat si hezky a vyhradit si pro toto čtení čas. A osobně jsem také zjistila, že děti při čtení přerušují a chtějí si o příběhu povídat ještě dříve, než dojdeme nakonec. Báječná je struktura textu, která je jednoduchá, jsou tu jednoduché, trefné dialogy a děj není zbytečně protahován nějakou nezajímavou omáčkou. Prostě bajka. Takže vhodné pro pomalé, láskyplné čtení a co já vím: třeba i pro takový přednes jako když jim tu pohádku hlasem zahrajeme…. Je také dobré sledovat reakci dítěte, protože tím zjistíme o jeho vnitřním světě víc, než když bychom ho posadili v kuchyni ke stolu k výslechu… Více zde: http://www.knihoko.cz/news/lou-kuenzler-sandra-rigby-andrew-weale-kouzelna-zviratka-na-dobrou-noc/


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap