Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOVÝ BLOG!

Máme nový blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcův blog

PADNĚTE NA KOLENA

Anotace:
Formou takřka klasické epické ságy se na jeho stránkách rozehrává temný, ale hluboce působivý příběh rodiny Piperových, plný postupně odhalovaných šokujících tajemství, vedoucích k jednomu z nejpřekvapivějších rozuzlení, jaká lze najít v próze dvacátého století.

Všechny zápletky knihy se svým způsobem točí kolem zakázané lásky. Zatímco jedinci odchovaní různými kulturami, etniky či náboženstvími k sobě ještě najít cestu dokážou, láska mezirasová a/nebo lesbická je na počátku dvacátého století stále tabu a incestní vztah mezi otcem a dcerou zůstává v západní civilizaci zapovězen dodnes.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
Padněte na kolena je jedna z těch knih, které by si měl každý přečíst. Obsahuje vše, co od knihy tohoto žánru očekáváte a ještě víc. Více se dozvíte v tomto článku:  http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/210-ann-marie-macdonaldova-padnete-na-kolena


Kobra

-19%
Kobra - Frederick Forsyth

Rozebráno

269,- Kč  216,- Kč
Anotace:

Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surovin, tentokrát půjde o prostý bílý prášek zvaný kokain. Na jedné straně neúprosný a pohádkově bohatý kolumbijský Kartel, který pašuje stovky tun této omamné látky na americké a evropské trhy, na straně druhé supertajný projekt s krycím názvem Kobra, který mu má jeho nekalou činnost překazit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
 Kobra je dalším z napínavých knih výtečného vypravěče Fredericka Forsytha. Chcete-li se dozvědět více o této knize, najdete to v tomto článku: http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/213-frederick-forsyth-kobra


HARRY POTTER 1. - 7.DÍL BOX

Anotace:
Kompletní vydání všech sedmi dílů Harryho Pottera v dárkové krabici.

Narozdíl od vydaných jednotlivých dílů jsou knihy brožované a nikoliv vázané, zato ale cenově výhodné.

Toto vydání je již rozebrané, ale k dispozici je nové vydání, které máme tady.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.9.2011 - Petra K.
 Knihy super,jen kdyby v posledním a tudíž nejnapínavějším díle nechyběli stránky-lépe řečeno 8 stránek


HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY...

-21%
HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY... - Vladimír Kroupa

Skladem u dodavatele

249,- Kč  195,- Kč
Anotace:
Povídky vznikly během dvou let a nejprve je autor publikoval na svém blogu na idnes.cz. Jsou

Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2011 - Vopitz
Tak nač si to má člověk kupovat, když si to může přečíst na blogu, kde se dozví, že ty povídky za moc nestojí?


STÁLE NEZVĚSTNÁ

Anotace:

Annie rekapituluje při terapeutických sezeních u psychiatričky svůj pohnutý životní příběh: příběh ženy unesené neznámým mužem, měsíce uvězněné v horské chatě, znásilňované, ponižované a podrobované nejnesmyslnějším pravidlům. A vystavené i nejhorší ztrátě, která ji mohla potkat… Přesto se dokázala svému vězniteli vzepřít a utéct. Jenže návrat do normálního života není vůbec jednoduchý: Annie se snaží znovu navázat vztah se svou matkou, s kamarádkou Christinou, s přítelem Lukem. Za pomoci psychiatričky se pokouší překonat strach z venkovního světa – a za pomoci policejního vyšetřovatele Garyho vypátrat, kdo její únos zosnoval a proč. Odhalená pravda je však až nečekaně krutá…



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.4.2011
Stále nezvěstná je prostě kniha, od které se nebudete moci odtrhnout dokud ji nedočtete. Pokud vás zajímá, o čem je kniha Stále nezvěstná, kterou napsala kanadská spisovatelka Chevy Stevensová, dozvíte se to v tomto článku: http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/206-chevy-stevensova-stale-nezvestna


HON NA VÁLEČNÉ ZLOČINCE

Anotace:
Fascinující pojednání o nacistických zločincích, kteří unikli spravedlnosti ve zmatku poválečných let

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.2.2011 - PhDr. Jiří Mrva
Publikace, žel, nemá nic společného se seriózním historiografickým zpracováním tématu. Skutečnost je taková, že zhruba za 50 let stíhání nacistických válečných zločinců jich bylo na Západě asi 160 000 usvědčeno v účasti na hitlerových zvěrstvech, 60 000 postaveno před soud a třetina z nich odsouzena. Na značném množství případů, zvláště těch nejtěžších, se podílel Simon Wiesenthal, jenž dostal před soudy více než 1100 válečných zločinců. Největším úspěchem bylo vystopování Adolfa Eichmanna v Argentině, odkud jej Mossad deportoval před izraelský soud; na stopu masového vraha byl Mossad přímo naveden Wiesenthalem. Dovoluji si doporučit knihu Zvi Aharoniho, elitního agenta, jenž "byl u toho". A nezapomeňte si, prosím, přečíst jeho úvodní dedikaci... Četba Walthersovy publikace je pouhou ztrátou času a vyhozením peněz. PhDr. Jiří Mrva, Kroměříž


Já, Julie a dovolená

Anotace:

Bety je 45 let, je vdova, má protivnou sestru, nesnáší švagra, zbožňuje neteř Julii a rozhodne se zcela změnit svůj život. Zatím totiž téměř vše, co se do té doby snažila udělat, dopadlo katastrofálně. Ale po roce 1989 se otevřou hranice a pro Bety nové obzory. S kamarádkou Líbou odhodlaně založí cestovní kancelář a s prvním zájezdem a naprostou neznalostí odjíždí do Chorvatska. Pro jistotu si s sebou bere dvě pomocnice, ale brzy zjistí, že obě mají hlavu jenom na ozdobu. Dochází k dalším katastrofám nejen v Chorvatsku, ale i v Čechách. Julie utíká z domova, míří za tetou a v patách má rozzuřené rodiče. Bizarní příhody se stupňují, naštvaní turisté pomalu, ale jistě zakládají Betyin antifanklub, a pohromy se na Bety hrnou ze všech stran. Vzpamatuje se z toho ještě někdy? Životní kotrmelce hlavní hrdinky jistě pobaví všechny čtenáře, kteří se nad vtipně napsanou knihou chtějí zasmát.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2010 - Linda S
Doporučuji pro odreagování. Je to zábavné letní čtení pro zvednutní nálady.


MICHAEL JACKSON KRÁL POPU 1958-2009

Anotace:
Pocta legendě popu, géniovi, jehož hudba
a tanec ovlivnily několik generací. Tato
kniha vypráví příběh neuvěřitelně talentovaného
muže od jeho počátků coby dětské
hvězdy s Jackson 5 až po tragický konec
v červnu 2009, jenž oplakávaly miliony fanoušků
po celém světě. Stránky plné barevných
fotografií podrobně reflektují kariéru
tohoto výstředního umělce.
Chris Roberts je hudebním kritikem, jenž napsal
mnoho publikací a článků nejen o populární
hudbě, mezi něž patří ABBA, Scarlett
Johansson, Heath Ledger nebo Lou Reed.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.12.2009 - Róza
Tuto knihu měli vydat jen s fotografiemi, které jsou opravdu krásné, ale co se textu týče, je to jen směs bulvárních nesmyslů. Autor mnohokrát cituje samotného Michaela Jacksona, aniž by uvedl při jaké příležitosti, nebo v kterém rozhovoru tento výrok pronesl. Jako fanynka Michaela Jacksona jsem přečetla všechny jeho rozhovory, kterých za jeho život zase tolik nebylo, a na většinu z uvedených citátů Michaela Jacksona jsem nikdy nikde nenarazila. Tato kniha není vedená jako autorizovaná Michaelem Jacksonem ani není nikde uvedeno, že by Michael poskytl autorovi rozhovor, tak by mne zajímalo, odkud tyto citace autor čerpal. Tato biografie není o Michaelově životě jako takovém, ani o Michaelovi samotném, je to jen sbírka bulvárních článků.


O KRAKONOŠOVI A LUCINCE

O KRAKONOŠOVI A LUCINCE - Ludmila Pelcová

Neznámá dostupnost

229,- Kč
Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2009
Tato kniha je opravdu kouzelna moc pekne rymovacky krasna ilustrace a zajimavy pribeh


ROZVERNÉ DNY MIAMSKÉHO LÉKAŘE

-19%
ROZVERNÉ DNY MIAMSKÉHO LÉKAŘE - Jiří Lamberk

Rozebráno

169,- Kč  136,- Kč
Anotace:
Vzpomínky českého lékaře, který v roce 1976 odjel do Spojených států a už se nevrátil. Vybudoval si tam úspěšnou kariéru v anesteziologii a díky ní

Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.11.2009 - Boris Kratochvíl
Jiří Lamberk Rozverné dny miamského lékaře Další dílo z miamské serie odkrývá nové detaily z nám již známého „ špitálu“. Nové střípky do mozaiky postav a postaviček doktorů podány tak, jako bychom s nimi v lékařské jídelně zrovna také seděli a nezávazně tlachali. Pod zdánlivou plytkostí doktorských hovorů u snídaně je možno vycítit nutnost jakéhosi odreagování před dalším náročným dnem. Autobiografické části knihy jsou psány s velkou upřímností a v mnohém odhalují i povahu samotného autora. Sálá z nich velice slušný, nekonfliktní a tolerantní člověk s empatií . Dokládá to rozhovor s bezdomovcem v Československém americkém klubu či neúspěch instalatéra Alda z Hodnurasu. Velký emoční náboj až čtenáře mrazí v zádech má „ Tomášova kšiltovka“. V Čechách obecně nejsou exulanti kteří radí a stále srovnávají co je tam a co je tady zrovna oblíbeni. Nic takového, pouze malá zmínka o CZ na lékařově miamském voze signalizuje kam spisovatel stále i po dlouhých létech patří. Knihu doporučuji přečíst najednou či na dvě čtení ale není třeba doporučovat. Neodtrhnete se od ní. Boris Kratochvíl


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2022 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap